Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΙ. (ΑΓΟΡΙ 2,5 ΕΤΩΝ). ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΖΗΛΕΥΕΙ Κ ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΑΙ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΝΑ ΦΑΕΙ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΡΩΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΗ Κ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.... ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΛΥΣΗ? (ΥΨΟΣ 93 Κ ΒΑΡΟΣ 14 ΚΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ)...ΠΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ

Διαφημίσεις

Μην στεναχωριέσαι!Εμένα είναι μόλις 11 κιλά και από ύψος πρέπει ναναι 87-88 εκ!ΚΑι είμαστε 2 χρονών!Αντιδρά έτσι!Και εμένα δεν έτρωγε τίποτα!Εχω γράψει πως πήραμε και πόσιμα συμπληρώματα διατροφής γιατί για δύο μήνες δεν έτρωγε τίποτα σχεδόν πέρα από λίγο γάλα!Τώρα τσιμπολογάει όλη μέρα και εγώ του προσφέρω συνέχεια φαγητό!Προσπάθησε την ώρα που θα φάει να έχει κάποιος άλλος το μωρό ή να είστε σε άλλο δωμάτιο και να κάντε κάτι μαζί διασκεδαστικό όπως να βλέπετε ζουζούνια ή να του λες μια ιστορία ή να κάνετε πως τηλεφωνείτε στον παππού και να του λέει πως τρώει το αυγό ΄που του έστειλε ή το κρεατάκι και κτλ!Μια ιστορία από το καλοκαίρι ή κάτι που ξέρεις οτι του αρέσει!Αλλά να μην καταλάβει οτι αποσκοπείς στο φαγητό, παρεπιπτόντως να του χώνεις και καμιά μπουκίτσα!Κάπως έτσι!Μπορείς να του αφήνεις φαγητό στο τραπεζάκι του σαλονιού και όποτε θέλει να τσιμπάει.Απλά φαντάζομαι πως πρ΄΄επει να του αφιερώνεις λίγο αποκλειστικό χρόνο(φαντάζομαι το κάνεις, αλλά ο μικρός μάλλον θέλει κι άλλο!!)

Βάλτον να στίψετε μαζί την πορτοκαλάδα και να τσουγκρίσετε στην υγειά σας!Εμένα τρελλαίνεται να βοηθάει στην κουζίνα!Τον βάζω σε μια καρέκλα όρθιο να πλένει και καλά πιάτα και έτσι τρώμε και καμιά μπουκιά!!!!

Υπομονή!!Να σου ζήσουν τα ζουζούνια!Εγω σήμερα που τον κοίμιζα τον ρώτησα αν θέλει η μαμά να του κάνει ένα αδερφάκι να παίζουν μαζί και να έχουμε 2 παιδάκια στο σπίτι να αγαπάμε και έβγαλε την πιπίλα και μου είπε ένα παραπονεμένο οοοοοχιιιι!!!Φαντάσου τί θα ζήσω όταν και ανα έρθει αυτή η ώρα!!!χαχα