Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φιαλες γυαλινες

mama elena

Recommended Posts

καλημερα σας. θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποια κοπελα που μπορω να βρω φιαλες γυαλινες 250-300 μλ για να βαλω μεσα λεμοναδα για την βαφτιση σαν αυτες που εχουν τα αναψυκτικα. περιπου στα 100 τεμ.

ζωη μου ειναι η κορη μου

Διαφημίσεις

καλημερα σας. θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποια κοπελα που μπορω να βρω φιαλες γυαλινες 250-300 μλ για να βαλω μεσα λεμοναδα για την βαφτιση σαν αυτες που εχουν τα αναψυκτικα. περιπου στα 100 τεμ.

http://www.halkiadakisbros.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=37

εμεις που χρειαστηκαμε μπουκαλακια για ρακι τα πηραμε απο την oldi τηλ 210 2321252 αν θυμαμαι καλα και ηταν πολυ οικονομικα παρε ενα τηλεφωνο η μπες στο www.oldi.gr ειναι καπου στο καματερο και δινει και λιανικη και χονδρικη

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω οι εταιρειες αυτες δεν θελουν τιμολογιο? παντως σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας.

ο χαλκιαδάκης οχι, αλλά πρέπει να πας εκεί να τα πάρεις!!!!

να σας ρωτησω οι εταιρειες αυτες δεν θελουν τιμολογιο? παντως σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας.

η oldi δινει λιανικη γιατι πηγαμε εμεις και ψωνισαμε λιανικη ο χαλκιαδακης αν ειναι να στα στειλει κοβει μονο τιμολογιο αλλα μπορεις να τα προμηθευτης η ιδια απο την εταιρια χωρις τιμολογιο..δοκιμασε να τους κανεις ενα τηλεφωνι ετσι θα μαθεις και τις τιμες και ποιος σε βολευει περισσοτερο..η oldi μας ειχε δωσει καλυτερη προσφορα και ηταν και σε πιο κοντινη περιοχη για μας

Στον Χαλκιαδάκη που είχα πάρει τηλ για να πάρω βαζάκια για γλυκό του κουταλιού ήταν εξυπηρετικότατοι κ μου έδωσαν τιμές σε όλα όσα τους ζήτησα απλά πρέπει να πας να τα πάρεις μόνη σου.Κ δεν ανέφεραν καν για τιμολόγιο γτ τους είπα ότι είμαι ιδιώτης κ τα θέλω για βάφτιση.Τελικά όμως για γλυκό έκανα άλλο κ δεν πήρα βαζάκια.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.