Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σταμάτησαν τα συμπτώματα????

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι 11 εβδομάδων και έχω αγχθωθεί γιατί έχει 3 ημέρες περίπου που εξαφανίστηκαν τα συμπτώματά μου. Δεν έχω αναγούλες, ούτε ζαλάδες, ούτε πονάκια, τίποτα...

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Οι άλλες 2 δεν προχώρησαν. Είχα μια παλλίνδρομη στις 8 εβδομάδες τον Ιανουάριο και μια βιοχημική στις 5 εβδομάδες το Μάιο.

Διαπιστώθηκε ότι έχω θρομβοφιλία τελικά και σ' αυτή την εγκυμοσύνη ακολουθώ αγωγή με αντιπηκτικές...

Τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό ήταν στις 5/9 που ήμουν 10 εβδομάδων και όλα ήταν μια χαρά!!! Το επόμενο ραντεβού μου είναι στις 29/9 για την αυχενική διαφάνεια, έχω αγχωθεί όμως γιατί δεν νιώθω τίποτα από συμπτώματα:confused:

Είναι φυσιολογικό να εξαφανιστούν έτσι απότομα??????

Διαφημίσεις

καλώς όρισες στο δεύτερο (και πιο απολαυστικό) τρίμηνο της εγκυμοσύνης!

στις περισσότερες περιπτώσεις τα δυσάρεστα συμπτώματα υποχωρούν σε αυτό το τρίμηνο, μην ανησυχείς καθόλου.

Με το καλό!

καλώς όρισες στο δεύτερο (και πιο απολαυστικό) τρίμηνο της εγκυμοσύνης!

στις περισσότερες περιπτώσεις τα δυσάρεστα συμπτώματα υποχωρούν σε αυτό το τρίμηνο, μην ανησυχείς καθόλου.

Με το καλό!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Είναι πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμά σου:D Απλά με όσα πέρασα φέτος τρέμω μήπως πάει κάτι στραβά πάλι...

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι 11 εβδομάδων και έχω αγχθωθεί γιατί έχει 3 ημέρες περίπου που εξαφανίστηκαν τα συμπτώματά μου. Δεν έχω αναγούλες, ούτε ζαλάδες, ούτε πονάκια, τίποτα...

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Οι άλλες 2 δεν προχώρησαν. Είχα μια παλλίνδρομη στις 8 εβδομάδες τον Ιανουάριο και μια βιοχημική στις 5 εβδομάδες το Μάιο.

Διαπιστώθηκε ότι έχω θρομβοφιλία τελικά και σ' αυτή την εγκυμοσύνη ακολουθώ αγωγή με αντιπηκτικές...

Τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό ήταν στις 5/9 που ήμουν 10 εβδομάδων και όλα ήταν μια χαρά!!! Το επόμενο ραντεβού μου είναι στις 29/9 για την αυχενική διαφάνεια, έχω αγχωθεί όμως γιατί δεν νιώθω τίποτα από συμπτώματα:confused:

Είναι φυσιολογικό να εξαφανιστούν έτσι απότομα??????

καλημέρα κ απο εμένα Λένα μου.Πριν απο 2εβδομάδες είχα κ εγώ ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες με εσένα.Εγώ είμαι στην 14 εβδομάδα (14w+1d) και όπως κ εσύ είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη μετά απο μία διακοπή την 23η εβδομάδα και μία παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα πέρισυ.

Αγχώθηκα λοιπόν όπως κ εσύ και πήγα αμέσως στην γιατρό μου για υπέρυχο,είχα να πάω 4 εβδομάδες! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα και τώρα που σταμάτησαν έτσι απότομα αγχώθηκα!Είδα ότι όλα ήταν καλά κ ηρέμησα.Έκανα και την αυχενική την προηγούμενη Τετάρτη κ πήρα άλλη μια ανάσα.

Τώρα συνεχίζω χωρίς συμπτώματα,αν εξαιρέσεις μερικές ζαλάδες πού κ πού!

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά προσπάθησε να μην έχεις άγχος και να σκέφτεσαι θετικά!Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να καταφέρεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς αγχος (στα λέω για να τα ακούσω κ εγώ):wink:

καλημέρα κ απο εμένα Λένα μου.Πριν απο 2εβδομάδες είχα κ εγώ ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες με εσένα.Εγώ είμαι στην 14 εβδομάδα (14w+1d) και όπως κ εσύ είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη μετά απο μία διακοπή την 23η εβδομάδα και μία παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα πέρισυ.

Αγχώθηκα λοιπόν όπως κ εσύ και πήγα αμέσως στην γιατρό μου για υπέρυχο,είχα να πάω 4 εβδομάδες! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα σύμπτωμα και τώρα που σταμάτησαν έτσι απότομα αγχώθηκα!Είδα ότι όλα ήταν καλά κ ηρέμησα.Έκανα και την αυχενική την προηγούμενη Τετάρτη κ πήρα άλλη μια ανάσα.

Τώρα συνεχίζω χωρίς συμπτώματα,αν εξαιρέσεις μερικές ζαλάδες πού κ πού!

Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αλλά προσπάθησε να μην έχεις άγχος και να σκέφτεσαι θετικά!Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να καταφέρεις να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου χωρίς αγχος (στα λέω για να τα ακούσω κ εγώ):wink:

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Πέρασες πολύ δύσκολα κι εσύ.... Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κρατήσεις γερό το αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Κι εμένα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο διάστημα που θα περάσει χωρίς να πάω στο γιατρό μου... Πήγαινα σχεδόν κάθε εβδομάδα, λόγω του ιστορικού μου, αλλά τώρα μου είπε να ηρεμήσω... Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι τόσο....

Διαφημίσεις

Αχ, σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Πέρασες πολύ δύσκολα κι εσύ.... Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κρατήσεις γερό το αγγελούδι σου στην αγκαλιά σου!!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

Κι εμένα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο διάστημα που θα περάσει χωρίς να πάω στο γιατρό μου... Πήγαινα σχεδόν κάθε εβδομάδα, λόγω του ιστορικού μου, αλλά τώρα μου είπε να ηρεμήσω... Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι τόσο....

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Εμένα πάλι η γιατρός μου δεν μ'άφηνε στην αρχή να πηγαίνω κάθε εβδομάδα.Να φανταστείς έχω πάει μόνο 4 φορές, μαζί με την αυχενική και μαζί με εκείνη την 5λεπτη επίσκεψη που σου είπα νωρίτερα..Ήταν της αποψης ότι οι συχνές επισκέψεις θα με αγχώναν περισσότερο και η αλήθεια είναι πως μάλλον είχε δίκιο..

Το επόμενο ραντεβού μου τώρα είναι αρχές Οκτώβρη,θα έχω πάλι γύρω στον ένα μήνα να πάω.Εύχομαι κ ελπίζω όλα να είναι καλά..

Καλή συνέχεια σου εύχομαι κ καλά αποτελέσματα στην αυχενική!!Είμαστε κοντά οπότε θα τα λέμε συχνά..:)

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!

Εμένα πάλι η γιατρός μου δεν μ'άφηνε στην αρχή να πηγαίνω κάθε εβδομάδα.Να φανταστείς έχω πάει μόνο 4 φορές, μαζί με την αυχενική και μαζί με εκείνη την 5λεπτη επίσκεψη που σου είπα νωρίτερα..Ήταν της αποψης ότι οι συχνές επισκέψεις θα με αγχώναν περισσότερο και η αλήθεια είναι πως μάλλον είχε δίκιο..

Το επόμενο ραντεβού μου τώρα είναι αρχές Οκτώβρη,θα έχω πάλι γύρω στον ένα μήνα να πάω.Εύχομαι κ ελπίζω όλα να είναι καλά..

Καλή συνέχεια σου εύχομαι κ καλά αποτελέσματα στην αυχενική!!Είμαστε κοντά οπότε θα τα λέμε συχνά..:)

Καλή συνέχεια και σε σένα κορίτσι μου!!!! Είμαι σίγουρη ότι και στην επόμενη και σε όλες τις επισκέψεις σου, θα είναι όλα τέλεια:-D:grin::-D:grin::-D

Ελπίζω να είναι όλα καλά στην αυχενική μου, μπας και ηρεμήσω λιγάκι:?::?::?::!::!::!::!:

Καλή συνέχεια και σε σένα κορίτσι μου!!!! Είμαι σίγουρη ότι και στην επόμενη και σε όλες τις επισκέψεις σου, θα είναι όλα τέλεια:-D:grin::-D:grin::-D

Ελπίζω να είναι όλα καλά στην αυχενική μου, μπας και ηρεμήσω λιγάκι:?::?::?::!::!::!::!:

Όλα καλά θα είναι :-D

Θα περιμένω νέα σου!

Και εγώ θα σου έλεγα να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Είναι απολύτως φυσιολογικό να σταματήσουν τα συμπτώματα. Και σε μένα το ίδιο συνέβη.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση ster... Δεν ξέρετε πόσο με ηρεμείτε με τις απαντήσεις σας... Ευχαριστώ πολύ:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κορίτσια για σας! ξέρετε κάποιοες τροφές που να βοηθούν για τις αναγούλες; είμαι στην 9η εβδομάδα και είμαι χάλια!!

χθες είχα τις πρώτες αναγούλες, πολύ ενοχλητικό, ποτέδεν είχα. Ο διατροφολόγος με ενημέρωσε εν συντομία τηλεφωνικά ότι οι πίτες, τα λίπη (πολύ λάδι στα λαδερά, λιπαρές τροφές), η σοκολάτα, τα φρούτα τα όξινα πρέπει να αποφεύγονται.

Σχετικά με τα φρούτα μου σύστησε πχ 1 φρούτο + 1 φρυγανιά να μαζεύει τα υγρά του. Γάλα όχι σκέτο αλλά με κάτι πάλι μαζί, πχ τόστ ή φρυγανιά κτλ.

Είπε ότι ακόμα έχει ΄ζεστη, εγώ πίνω πολύ νερό, αν τρώω και τροφές πλούσιες σε νερό χωρίς κάτι να ρουφήξει τα υγρά θα έχω πρόβλημα.

Πάντως μου είπε δε σημαίνει ότι θα έχω αναγκαστικά εμετούς, παίζει να ήταν και από τη λάθος διατροφή μου τις τελευταίες μέρες.

Εχω ραντεβού σύντομα, αν θες να σου γράψω τί είπε μήπως να πάμε σε άλλο θέμα κατάλληλο?

Lena και σε όλες έυχομαι όλα καλά, είδα τί είχατε τραβήξει, λογικό να αγχώνεστε, εδώ αγχωνόμαστε εμείς που δεν έχουμε ζήσει τίποτε παρόμοιο.

Οταν σταματά για λίγες στιγμές να πονά το στήθος μου τρελαίνομαι :-(

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Lena και σε όλες έυχομαι όλα καλά, είδα τί είχατε τραβήξει, λογικό να αγχώνεστε, εδώ αγχωνόμαστε εμείς που δεν έχουμε ζήσει τίποτε παρόμοιο.

Οταν σταματά για λίγες στιγμές να πονά το στήθος μου τρελαίνομαι :-(

Ευχαριστώ dimmi... προσπαθώ να ηρεμήσω και να σκέφτομαι θετικά...

καλή εγκυμοσύνη σε όλες μας:-P:-P:-P

dimmi μου σε ευχαριστώ πολύ! αν έχει κάτι νεότερο μου λες
ελπίζω να πάω την Παρασκευή και θα σας τα γράψω τότε, αν και δεν έχω πια αναγούλες συχνά αλλά θα ρωτήσω μη πάει και ξανάρθουν και εγκατασταθούν!;)

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλες!Είμαι στην 9η εβδομάδα περίπου και εδώ και 2-3 ημέρες σταμάτησαν κάποια απο τα συμπτώματα, δηλαδή εξαφανίστηκαν σχεδόν τα τσιμπήματα σαν βελονιές που είχα χαμηλά και οι αναγούλες.Μόνο το στήθος μου πονάει και παραμένει πρησμένο και η μέση μου πονάει.Α και κάτι άλλο τα τσιμπήματα αντικαταστάθηκαν απο κάτι ελεφρά πονάκια.Αφήστε κορίτσια έχω αγχωθεί απίστευτα πολύ και μόνο κακές σκέψεις περνάν απο το μυαλό μου.Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας όσες έχετε ανάλογες εμπειρείες.

Κι γω εδώ και μέρες προβληματίζομαι, βλέπω ότι δεν έχω καθημερινά στάνταρ συμπτώματα,

πχ ναυτία πρωινή μια έχω μια δεν έχω, το στήθος δεν πονά υπερβολικά όπως παλιά αν και είναι βαρύ και ευαίσθητο, τα πονάκια δεν τα έχω μόνιμα και όχι πολύ έντονα.

Ομως όποτε αγχώνομαι και τα σκέφτομαι με πιάνει ένα ανακάτεμα άλλο πράγμα και ο άνδρας μου γελάει.

Εκείνος που είναι πιο παρατηρητικός μου λέει πως και συναισθηματικά είμαι κάπως, και αναγούλες έχω, και συχνά του λέω άσε με γιατί πονάω, και κουράζομαι εύκολα και πολλά πολλά άλλα.

Σύντομα θα πάω να δεί τον προγεννητικό ο γιατρός οπότε θα τον ρωτήσω, εν ανάγκη αν είναι να ηρεμήσω κάνουμε ένα υπέρηχο ή ό,τι άλλο προτείνει.

Αυτό όμως που πιστεύω είναι πως το μυαλό μου πλάθει ιστορίες ενώ όλα είναι καλά.

Είναι τόσο μικρούλι εκεί μέσα, άμα δεν το νιώθεις και δεν έχεις και διαρκώς συμπτώματα προβληματίζεσαι.

Ο γιατρός είχε πει να προβληματιστώ αν σταματήσουν τελείως τα συμπτώματα.

Τελικά όλα καλά!!! Πήγαμε χθες για την αυχενική και το μωράκι ήταν μια χαρά και πολύ ζωηρό... Όλη την ώρα έπαιζε και κουνιόταν!!!!!

Τελικά τζάμπα προβληματιζόμουν με τα συμπτώματα! Ουφ!

μπράβο βρε κούκλα μου μπράβο! Καρδούλα μου! Τόσο καλά φαίνεται? Θα ρίξω πολύ κλάμα :D

Πώς ήταν σαν εμπειρία για πές!

Μπράβο... όλα καλά!!!

Τι μου θύμησες!!! Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου (αλλά τρίτη εγκυμοσύνη καθώς η δεύτερη παλινδρομησε, και τότε όντως κάποια μέρα ξύπνησα κι είχαν υποχωρήσει όλα τα συμπώματα ) κάπου εκεί στην 11η εβδομάδα έπαθα τα ίδια με σένα. Ενώ από την αρχή είχα πολλά συμπτώματα, τα περισσότερα από τα οποία αφορούσαν όσφρηση και γεύση, με φοβερές αναγούλες. Ένα από τα πράγματα που με αναγούλιαζαν ήταν η οδοντόκρεμα και εκείνο τον καιρό έπλενα τα δόντια μου σχεδόν χωρίς οδοντόκρεμα. Ξυπνάω ένα πρωί και δεν ένιωθα αυτή την απαίσια γεύση στο στόμα μου. Για τεστ, έβαλα κανονικά οδοντόκρεμα και έπλυνα τα δόντια μου... Καμμιά αναγούλα. Πήγα στη δουλειά, που κι εκεί μου μύριζαν άσχημα διάφορα.... Τίποτε.... Όλα τα συμπτώματα άφαντα.... Έφαγα, σχεδόν καταπίνοντάς το ένα τυρόψωμο και περίμενα να με πιάσει το στομάχι μου (όπως συνήθιζε τις προηγούμενες μέρες)... τίποτε.... Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει.... Πάει το έχασα το μωρό, σκέφτηκα.... Πήρα αμέσως τη γιατρό τηλ. και μου είπε να πα΄με να το δω αν και το θεωρούσε φυσιολογικό να έχουν σταματήσει τα συμπτώματα. Και, ναι, όταν πήγα και με έβαλε στον υπέρηχο όλαν πηγαίναν καλά.... Ο μπέμπης χοροπηδούσε χαρούμενος.... Αγκαλιάζω τη γιατρό και την γραμματέα της (πως δεν τις έπνιξα από τη χαρά μου έτσι δυνατά που τις έσφιξα) και μόλις βγήκα από το ιατρείο ξέσπασα σε κλάματα.... (χαρά βεβαίως ).....

Ώρες ώρες μας σκάνε τα άτιμα τα πλασματάκια που κουβαλάμε.... Αλλά χαλάλι... αφού όλα πάνε καλά....

Προσπαθησε όσο μπορείς πάντως να μην αγχώνεσαι και ό,τι σε προβληματίζει να μιλάς με το γιατρό σου....

Καλή συνέχεια!!! :P

sL7ap2.png

μπράβο βρε κούκλα μου μπράβο! Καρδούλα μου! Τόσο καλά φαίνεται? Θα ρίξω πολύ κλάμα :D

Πώς ήταν σαν εμπειρία για πές!

Dimmi μου, μου το έλεγε μια φίλη που είναι επίσης έγκυος με 5 εβδομάδες διαφορά από μένα και δεν μπορούσα το το πιστέψω... Λοιπόν, κουνιόταν συνέχεια η ψυχούλα μου, έκανε τούμπες, κουνούσε τα χεράκια του και πήγαινε πάνω κάτω στο σάκο του:lol::lol::lol::lol::lol: Θα ρίξεις πολύ κλάμα κοριτσάκι μου.... Θα τρελαθείς από τη χαρά σου!!

Λία μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!! Όντως μας σκάνε ώρες ώρες... Πραγματικά την ημέρα της αυχενικής έζησα μια φρίκη, γιατί δεν φτάνει που είχαν σταματήσει τα συμπτώματα, είχα ξυπνήσει και τα ξημερώματα και είδα και αίμα!!! Παναγία μου, λέω, τι κάνω τώρα... Περίμενα πως και πως να ξημερώσει, πήρα το γιατρό, μου είπε πάλι utrogestan και ξεκούραση και περίμενα το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαμε για το απόγευμα... Μέχρι να μπω κορίτσια στον υπέρηχο έσκασα.... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχα μόνο μια πολύ μικρή αποκόλληση και από χθες το βράδυ δεν έχω ούτε σταγόνα αίμα.

Lena κι εγω κάπωσ ετσι..... 2 αποβολλές και τώρα κάνω αντιπηκτικές γιατί εχω κι εγώ θρομβοφιλία. Ειμαι 11 εβδομάδων και είχα κι εγώ αίμα τη Δευτέρα και απο τότε έχω καφέ σκούρα υγρά. Πήγα στο γιατρό και ήταν όλα καλά. Ειχα κι εγώ αποκόλληση. Είχες κι εσύ καφέ υγρά μετα;;;; Εχω αυχενική 10/1!!!

Λία μου σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!! Όντως μας σκάνε ώρες ώρες... Πραγματικά την ημέρα της αυχενικής έζησα μια φρίκη, γιατί δεν φτάνει που είχαν σταματήσει τα συμπτώματα, είχα ξυπνήσει και τα ξημερώματα και είδα και αίμα!!! Παναγία μου, λέω, τι κάνω τώρα... Περίμενα πως και πως να ξημερώσει, πήρα το γιατρό, μου είπε πάλι utrogestan και ξεκούραση και περίμενα το προγραμματισμένο ραντεβού που είχαμε για το απόγευμα... Μέχρι να μπω κορίτσια στον υπέρηχο έσκασα.... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, είχα μόνο μια πολύ μικρή αποκόλληση και από χθες το βράδυ δεν έχω ούτε σταγόνα αίμα.

Ο γυναικολόγος σου σου έκανε την αυχενική?:confused:

Lena κι εγω κάπωσ ετσι..... 2 αποβολλές και τώρα κάνω αντιπηκτικές γιατί εχω κι εγώ θρομβοφιλία. Ειμαι 11 εβδομάδων και είχα κι εγώ αίμα τη Δευτέρα και απο τότε έχω καφέ σκούρα υγρά. Πήγα στο γιατρό και ήταν όλα καλά. Ειχα κι εγώ αποκόλληση. Είχες κι εσύ καφέ υγρά μετα;;;; Εχω αυχενική 10/1!!!
10/1? πως γίνεται αυτό? Κορίτσια κοιμάμαι ακόμα στη δουλειά και διαβάζω ό,τι νάναι?