Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μανούλες που έχετε βαφτίσει τα βλαστάρια σας κάνοντας μόνες σας όλη τη δουλειά... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ας μην σας ρωτήσω πώς τα καταφέρατε... Βλέπω τον εαυτό μου και ούτε να με φτύσω δεν αξίζω... Καταρχήν, μου φαίνεται ότι είμαι η μοναδική ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ απόγονος των Ελλήνων, και τα έχω αφήσει όλα για τελευταία στιγμή! Εσάς σας κόβω για πάρα πολύ ...Ευρωπαίες μαμάδες και ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Βαφτίζουμε την κορούλα μας Νικολέττα στις 21 του Σεπτέμβρη. Ευτυχώς που σας βρήκα και μου έχετε δώσει άπειρες ιδέες για "do it yourself" προσκλητήρια, μπομπονιέρες, γλυκά, διακόσμηση και γενικά ό,τι μπορεί κανείς να φτιάξει. Το τελευταίο και μείζον πρόβλημα παραμένει άλυτο... Catering! Ψάχνω κάτι καλό και ποιοτικό αλλά κυρίως οικονομικό. Οι μέχρι τώρα προσφορές είναι για γέλια! Ή που θα μας ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ή που θα μας προτείνουν να φάμε κανένα ...τοστάκι στο όρθιο!

Αν έχετε είτε προσωπική εμπειρία στο θέμα, είτε έχετε ακούσει ή δει κάτι που να αξίζει, θα εκτιμούσα τη συνδρομή σας για πολλοστή φορά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

http://www.enoikoneventservices.gr/

εγω ειχα κλεισει για τον γαμο μου τα παιδια απο αυτο το catering και ηταν ολα τελεια. ειχα κλεισει σαμπανια και τουρτα (με κρυσταλλινα ποτηρια και πιατακια με κουταλακια κανονικα για 220 ατομα γιατί μερικοι σου βγαζουν πλαστικα ποτηρακια και πιατακια ) και μου στοιχησε περιπου 650 euro.

Σε σχεση με αλλα catering που εψαξα για τα ιδια πραγματα που ζηταγανε πανω απο 1100euro.

Oλες τις λεπτομεριες χρωματα - πως θελω να ειναι η τουρτα και πως ειναι η εκκλησια τις καναμε μέσω τηλεφωνου και email και ηταν ολα αψογα.

Ασε που τον ειχα ζαλησει τον ανθρωπο αλλα παντα με καθισίχαζε!!!

Για μπες να δεις ...... :wink::wink::wink::wink::wink:

Αρκετά καλό catering έχει και ο Τζιβελέκας (http://www.tzivelekas.gr) και πολύ οικονομικό, αλλά μιλάμε για κοκτέιλ μπουφέ (δεν ξέρω τι έχεις υπόψη σου), δηλαδή για μεζεδάκια, τα οποία, μπορείς να διαλέξεις εσύ μέσα από κάποιο κατάλογο. Εντάξει, δεν είναι και το τέλειο αλλά σου προσφέρει μια καλή λύση. Πριν 1 χρόνο ήταν νομίζω 11ευρώ/ άτομο μαζί με ποτά και γλυκά.

στη δική μας περίπτωση (τραπέζι-μπουφές στο σπίτι) επιλέξαμε τη diogranosi (http://www.diorganosis.gr). πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί! τα φαγητά ήταν πάρα πολλά και νόστιμα. είχα κάνει μία έρευνα και ήταν οι πιο οικονομικοί, και κυρίως πολύ-πολύ εξυπηρετικοί! βγήκε γύρω στα 32-33 ευρώ το άτομο. δεν το μετανιώσαμε καθόλου!!!

.png