Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ!

Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ!) ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΣΠΑΣΑΝ. Η ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΕΧΑΣΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ (2,5 ΜΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΥΦΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΑ! ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!

ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ (ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ) ΕΠΡΕΠΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Χ.......ΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ! ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ - ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ!!!!

ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ!! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΗΣ. ΚΟΙΜΟΤΑΝ 10-7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ. ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΠΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ! ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ! ΤΙ ΚΑΝΩ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ;;;

Διαφημίσεις

το μωρακι ισως να χει τρομαξει....

υπαρχει και η αλλαγη περιβαλοντος......

ειναι και η ηλικια που θελει ολο και περισσοτερο τη μανουλα(τουλαχιστον ο δικος μου χει εξελιχθει σε μεγαλο μαμακια)

εσύ εισαι η ασφαλεια της και η σιγουρια της.....

τα χερια ειναι λογικο να τα βαζει στο στοματακι της....τωρα ανακαλυψε οτι ύπαρχουν και πόσο νοστιμα ειναι36_1_21.gif......και που εισαι ακομα.....σε λιγες μερες θα αρχισει να πιανει παιχνιδακι και θα τα βαζει και αυτα στο στοματακι της....

για το φαγητο μηπως ευθυνεται η ζεστη?και επειδη δεν χορταινει με την ημερισια ποσοτητα γαλακτος,ξυπναει το βραδυ για να φαει?

τουλαχιστον ο δικος μου ετσι κανει....οταν δεν πινει πολυ γαλα την ημερα,ξυπναει και το βραδυ

γιατρος δεν ειμαι,αλλα επειδη τα μωρα μας ειναι κοντα στην ηλικια τα χω φρεσκα στο μυαλο μου

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς, γιατί το μεταδίδεις και στο παιδί. Ξέρω ότι σου ζητώ πολλά, γιατί δεν είναι και λίγο αυτό που σας βρήκε, αλλά πρέπει να ηρεμήσεις. όσα λες ότι κάνει η μπέμπα μπορούν να εξηγηθούν (ζέστη, ηλικία, συνήθειες μωρών). Αυτό που είναι το ασυνήθιστο είναι το ότι κλαις μαζί της. Ηρέμησε, πέρασε πια αυτό. Είσαστε ασφαλείς και πρέπει να το καταλάβεις. ΟΚ?

Νομίζω πως όλα αυτά έτυχε να συμπέσουν. Μην ανυσηχεις. Απ΄'ο,τι μου ειχε πει ένας γιατρός 3 μηνών είναι η ηλικία που μεγαλωνει ο εγκέφαλός τους και για αυτο το λόγο μπορει να εχουν και πονοκέφαλους. Οπότε μπορεί να είναι και αυτό. Κάνε κουραγιο και έχε το μωράκι σου συνέχεια στην αγκαλιά σου να νιώθει τη μανουλίτσα του.

Να είσαι σιγουρη θα του περάσει γρήγορα.

Και αν κλαις και καμιά φορα δεν πειράζει, καλό σου κάνει γιατι ξεσπάς, μετα από το σοκ που περάσατε.

Να σου πω την αποψη μου? :roll:

Θες λιγο το σοκ που υπεστηκες κ υπεστηκε? Θες λιγο η ανησυχια που σου εμεινε κ η αγωνια που σε κανει να το σκεφτεσαι ακομα?

Ισως να νοιωθει πως αισθανεσαι εσυ. Τις προαλλες ειμασταν οικογενειακως σε ενα σπιτι κ καποιος "επιτεθηκε" λεκτικα σε καποιον αλλο, ισως επειδη στεναχωρεθηκα εγω η μικρη μου αρχισε την γκρινια κ ηθελε να ειναι κολλημενη στην αγκαλια μου. Σαν να μου ελεγε να φυγουμε. Γι'αυτο αρχισα να πιστευω πως νοιωθει, οπως νοιωθω κ εγω.

Τωρα οσον αφορα το φαγητο της θα συμφωνησω με τις υπολοιπες κοπελες γιατι συμβαινει κ σε μας, κανει πολυ ζεστη κ τα μικρα μας δεν τρωνε κανονικα μεσα στην ημερα. Την νυχτα αν πεινασουν ή ακομα κ αν διψασουν θελουν κανενα εξτρα γαλατακι. Το βρισκω πολυ φυσικο!

Σταματα να ανησυχεις για να περνατε τελεια η δυο σας στο ομορφο Ξυλοκαστρο. Ποιος στην χαρη σας!! :)

Διαφημίσεις

αγκαλιές και να είσαι πολύ πολύ καλα! Καταλαβαίνω την τρομάρα! Εζησα έναν -μικρό- σεισμό (βράδυ) όταν ο γιός μου ήταν 11 μηνών....απο τότε έπαθα ψύχωση... :roll:

Eγω παντως πιστευω οτι η αλλαγη στην συμπεριφορα του μωρου οφειλεται κατα κυριο λογο στο οτι αλλαξε περιβαλλον,παραστασεις κ.τ.λ.Καταλαβαινει οτι δεν ειναι στο χωρο του!

Καποια στιγμη θα το συνηθισει....αλλά μαλλον θελει λιγο καιρο...

Υπομονη... :)

Εγω την δικια μου γι αυτο το σκεφτομαι πολυ να την μεταφερω,γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πιο ανησυχη σε αλλο χωρο!

Καταλαβαινω πως νοιωθεις. ΝΑ ευχαριστεις ομως τον θεο που εχετε την υγεια σας. Αυτο μετεδωσε στο παιδι.

Πιστευω οτι για ολα φταιει η αλλαγη περιβαλλοντος και η ανασφαλεια που της μεταφερεις.

Ευχομαι ολα να πανε καλα και γρηγορα να ειστε σπιτακι σας

Χωρια η τρομαρα. Οσο για τα δοντια (επειδη ανεφερες τα χερια) για δοκιμασε να της δωσεις ντεπον να δεις αν ηρεμησει. Μηπως φουσκωνουν τα ουλά? Μηπως γενικα ποναει καπου (πχ κολικους)

Το ντεπον θα σου δειξει αν ειναι γκρινια ή πονος :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!