Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σημερα εκανα την πρωτη μου εφοδο στον παιδικο μος....το παιδι πηγε κανονικα με το πουλμαν στις 8.30, μετα τακτοποιησα το μικροτερο μου, και κατα τις 11.30, φορτωθηκα τα σχολικα που μας ζητησανε και λεω ωραια ευκαιρια να δουμε και τι γινεται....

Πηγα ξαφνικα, πορτες διπλωκλειδωμενες, (καλο αυτο), η διευθυντρια μια χαρα ευγενεστατη και φιλικοτατη, της εδειξα τα σχολικα, ολα ΟΚ....κατεβηκα στην αυλη, βλεπω απο μακρια παιζει μια χαρα ο δικος μου.....με ειδε, ηρθε, με φιλησε, και λεει "δεν ηρθες να με παρεις απο τωρα, ε????" καθησα λιγο να ανασανω, τα παιδακια παιζανε χαρουμενα, η δασκαλα τους εκει φυλακας και οδηγος, ηταν και μια κυρια....απ τα παιδακια ενα μονο ηρθε κλαιγοντας και με αγκαλιασε και ζητουσε τη μαμα του αλλα ηταν σε προσαρμογη και το ηρεμησα οσο μπορουσα...

Μου ανεφεραν οτι εχει κατι κυριες (γιαγιαδες παιδιων) που εν αγνοια των γονιων πανε και καθονται ολη μερα εκει να προσεχουν τα εγγονια τους (προσαρμογη) και οτι αυτο ειναι προβλημα γιατι εκεινα τα παιδακια καθονται εν τελει με την γιαγια και δεν παιζουν με κανεναν.Και αναρωτηθηκα κι εγω,αν υπαρχει γιαγια που εχει ελευθερο ολο αυτο το ωραριο γιατι να πανε το παιδι στον παιδικο, τους περισσεουνε? Τεσπα, δικαιωμα του καθενος....παντως εκει δημιουργουν προβλημα και δε νομιζω να τους επιτραπει για πολυ ακομα. Μετα μαζεψανε τα παιχνιδια τους προσεκτικα, μπηκαν στη σειρα και ανεβηκαν επανω για να φανε.....εγω εφυγα. Παντως ολα πεντακαθαρα, πολυ προσεγμενα, τα παιδια υπο εποπτεια αλλα οχι φυλακη, η δασκαλα με 14 ματια, ολα υπο ελεγχο.....πολυ χαρηκα. Οσες μανουλες μπορειτε καντε το, το συνιστω, θα ηρεμησει η ψυχουλα σας...

Διαφημίσεις

Σημερα εκανα την πρωτη μου εφοδο στον παιδικο μος....το παιδι πηγε κανονικα με το πουλμαν στις 8.30, μετα τακτοποιησα το μικροτερο μου, και κατα τις 11.30, φορτωθηκα τα σχολικα που μας ζητησανε και λεω ωραια ευκαιρια να δουμε και τι γινεται....

Πηγα ξαφνικα, πορτες διπλωκλειδωμενες, (καλο αυτο), η διευθυντρια μια χαρα ευγενεστατη και φιλικοτατη, της εδειξα τα σχολικα, ολα ΟΚ....κατεβηκα στην αυλη, βλεπω απο μακρια παιζει μια χαρα ο δικος μου.....με ειδε, ηρθε, με φιλησε, και λεει "δεν ηρθες να με παρεις απο τωρα, ε????" καθησα λιγο να ανασανω, τα παιδακια παιζανε χαρουμενα, η δασκαλα τους εκει φυλακας και οδηγος, ηταν και μια κυρια....απ τα παιδακια ενα μονο ηρθε κλαιγοντας και με αγκαλιασε και ζητουσε τη μαμα του αλλα ηταν σε προσαρμογη και το ηρεμησα οσο μπορουσα...

Μου ανεφεραν οτι εχει κατι κυριες (γιαγιαδες παιδιων) που εν αγνοια των γονιων πανε και καθονται ολη μερα εκει να προσεχουν τα εγγονια τους (προσαρμογη) και οτι αυτο ειναι προβλημα γιατι εκεινα τα παιδακια καθονται εν τελει με την γιαγια και δεν παιζουν με κανεναν.Και αναρωτηθηκα κι εγω,αν υπαρχει γιαγια που εχει ελευθερο ολο αυτο το ωραριο γιατι να πανε το παιδι στον παιδικο, τους περισσεουνε? Τεσπα, δικαιωμα του καθενος....παντως εκει δημιουργουν προβλημα και δε νομιζω να τους επιτραπει για πολυ ακομα. Μετα μαζεψανε τα παιχνιδια τους προσεκτικα, μπηκαν στη σειρα και ανεβηκαν επανω για να φανε.....εγω εφυγα. Παντως ολα πεντακαθαρα, πολυ προσεγμενα, τα παιδια υπο εποπτεια αλλα οχι φυλακη, η δασκαλα με 14 ματια, ολα υπο ελεγχο.....πολυ χαρηκα. Οσες μανουλες μπορειτε καντε το, το συνιστω, θα ηρεμησει η ψυχουλα σας...

Αλήθεια μπορείς να πάς σε κάποιο παιδικό σταθμό οποιαδήποτε στιγμή και να σε αφήσουν να παρακολουθήσεις από κοντά τι κάνει το παιδί σου????

Εμένα όταν πάω το πρωί τη μικρή, μου την παίρνουν από το χέρι και την πάνε κατ' ευθείαν στην τάξη. Μπορεί βέβαια αυτό να το κάνουν γιατί είναι η πρώτη φορά και πρώτη εβδομάδα στον παιδικό και φοβούνται μήπως ταρ'αξουν το παιδί!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

δεν πηγα αναιτια, πηγα να δωσω τα σχολικα του παιδιου και ρωτησα αν μπορω να τον δω, η δασκαλα με ρωτησε αν υπαρχει περιπτωση να βαλει τα κλαμματα αλλα ο δικος μου δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να κλαψει για τετοιο λογο, οποτε με αφησε να τον δω και να ξεκουραστω ενα δεκαλεπτο απ το κουβαλημα........αλλα ειχε και 2 γιαγιαδες εκει που η μια μαλιστα καθεται οοοοοολο το ωραριο εκει με το εγγονι της εν αγνοια των γονιων!

οσοι παιδικοι σε αφηνουν να πηγαινεις οποτε θελεις,δεν εχουν να κρυψουν κατι...αυτο νομιζω...ειναι σιγουροι για την δουλεια και την οργανωση που εχουν και ετσι δεν αγχωνονται οταν βλεπουν στην πορτα τους εναν γονεα...το θεμα ειναι οτι ελαχιστοι παιδικοι το επιτρεπουν αυτο,με τους αλλους τι γινεται??που σου παπαρολογουν οτι η παρουσια σου αναστατωνει τα παιδια και αλλα τετοια??(που μπορει εν μερη να εχουν δικιο,αλλα οταν ενας γονιος σιγουρευτει οτι το παιδι του ειναι σε καλα χερια δεν εχει λογο να κοβει βολτες στον σταθμο για ελεγχο)

τυχερο το παιδακι σου,μακαρι να περνα καλα και να ειναι χαρουμενο

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

ναι γιατι περυσι ειχαμε τρελλο θεμα με τη δασκαλα του

τωρα ειναι πολυ καλα

κοιτα η αληθεια μολις πηγα, ο δικος μου ετρεξε, ειπε "κοιτα μαμα παιζω" μου εδωσε ενα φιλακι κι εφυγε με τα παιδακια.....ενα αλλο ομως αγορακι ηρθε, κρεμαστηκε πανω μου κι εκλαιγε γοερα φωναζοντας "μαμααααααα" εκανα αμαν να το ηρεμησω βεβαια η δασκαλα ειπε οτι ειναι σε προσαρμογη και εκλαιγε απο πριν, και ειδα κι εγω οτι ηταν πρησμενο απο το κλαμα το πηρα αγκαλιτσα, το ηρεμησα, του ειπα οτι η μαμα ειναι στο δρομο και ενιωσα τοσο καλα

για σκεψου ομως να πηγαινα και να ειχε μια αλλη μαμα το δικο μου αγκαλια να το νταντευει

μετα το σκεφτηκα, οταν ειδα το παιδακι να κλαιει, ηταν δεν ηταν 2 χρονω και ηρθε και μου απλωσε τα χερακια δε μπορουσα να μην το αγκαλιασω.........

μαλλον γι αυτο απαγορευουν την εισοδο, γιατι αλλο παιδι ειναι ετσι και αλλο αλλιως

παντως και τη γιαγια σκοπευανε να την αφησουνε κανα δυο μερες ακομα να βγαζει μεροκαματο εκει.........αλλο αν πας να δωσεις κατι και να φυγεις

περυσι κι εμας απ την πορτα μας διωχνανε αλλα αστα τα περσινα μην τα θυμαμαι καλυτερα

αν δε βαριεσαι δες εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=68743

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

εκανα και εγω εφοδο. 2 φορες. την περασμένη βδομάδα. ολα εντάξει. την μία φορα πήγα τη γραφική που μας ζητήσαν και την άλλη πήγα να την πάρω και καλά. και τις δό φορές καθόντουσαν όλα στο χαλάκι με τις δασκάλες και επαίζαν. την κοιταξα απο το τζάμι της πόρτας της αίθουσας. μετα με ειδε και αυτή και ήρθε να μου πει πως ήταν η μέρα της. όλα καλά!! βεβαια δε μιλάει ακόμα αλλα κουτσά στραβά μου τα λέει τα νέα! α εντωμεταξύ το σκατό ακομα τα ελληνικα δεν έμαθε και μου τραγουδάει ενα αγγλικο τραγουδάκι εδω και μια βδομάδα. ( 2 χρονων ειναι το σκατουλι). Τα μαθαίνουν αγγλική προπαιδεία και μας στέλνουν σπίτι χαρτί με ποιες αγγλικες λέξεις και προτάσεις μαθαίνουν καθε μέρα!!!

vJqep3.png

Εγω οταν ειχα σκεφτει να τον παω παιδικο και ειχα μιλησει εκει με την υπευθυνη,μου ειχε πει οτι απαγορευεται να πηγαινουμε στο διαλλημα.Αν δεν μας δουνε οκ,αλλα αν μας δουνε οτι κρυφοκοιταμε θα μας διωξουν.Οτι αυτο δεν ειναι καλο για τα παιδια και πως αν θελω να παρακωλουθησω την ημερα του μπορω να παω οποια μερα θελω να το παρακολουθησω απο τις καμερες που εχουν,αρκει να μην με δει.

Οσο για τις γιαγιαδες που καθονται εν αγνοια των γονιων...ειναι λαθος που δεν ενημερωνουν οι υπευθυνοι τους γονεις....ειναι δυνατων να παρακολουθει καποιος το παιδι μου(ας ειναι και η γιαγια του)και εγω να μην το ξερω??!!!! Απαραδεκτοι αυτοι του σταθμου.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

εμεις ειμαστε σε δημοτικο σταθμο φετος. το πρωι που παμε μπαινουμε κανονικα μεσα κλπ. επισης μετα τις 2 οι πορτες ανοιγουν για να τα παρεις οτι ωρα θες. μια φορα ετυχε να παω κ να χουν κλειδωσει αλλα μου ανοιξανε και μπηκα μεσα ολα καλα...στο περσινο ιδιωτικο ηταν κι ετσι η εισοδος που δε μπορουσες αν ηθελες να πας στις ταξεις. επρεπε να περασεις μεσα απο τη ταξη του νηπιαγωγειου αναγκαστικα....

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...