Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τσουξιμο και πιεση χαμηλα

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.

Ειμαι στις αρχες τις 37ης εβδομαδας και εκτος απο το οτι διαπιστωνω πως η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ, αισθανομαι και ενα τσουξιμο ας το πουμε, σαν πιεση στα οστα του αιδιου...και πολλα πετρωματα. Ειναι αυτα σημαδια επερχομενου τοκετου; Διοτι εχω ραντεβου για καισαρικη την αλλη εβδομαδα, μετα τις 12. Ειναι η τριτη μου. Λετε να μην προφτΑσω;

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στην 34η. Τις τελευταίες μέρες νοιώθω όχι ακριβώς τσούξιμο αλλά πόνο στο αιδοίο το οποίο προκαλείται απο τις κινήσεις του εμβρύου.

Από πετρώματα δεν έχω καταλάβει κάτι... Όχι ότι ξέρω με τι μοιάζουν! Απλά υποθέτω ότι θα είναι κάτι διαφορετικό που θα με ανησυχούσε.

κορίτσια ότι λέτε είναι σημάδια για τοκετό.

τα σφιξήματα χαμηλά είναι όπως μου είπε η μαία προπαρασκευαστικές

όσο συχνότερα τόσο καλύτερα και γρηγορότερα θα γεννήσετε.

και εγώ μια απο τα ίδια. βαδίζω και με πονάει χαμηλά το αιδίο, όπως επίσης νιώθω ένα μπούκωμα χαμηλά που με κάνει να σταματάω το βάδισμα.

εγώ είμαι στα τέλη της 37ης εβδομάδας και περιμένω όπως και εσείς.

Μακάρι να έρθει σύντομα ο τοκετός γιατί ανυπομονώ να δώ την φατσούλα της. για να φανταστείτε σήμερα είδα στο όνειρό μου πως γέννησα στο σπίτι χωρίς πόνους και τον πλακούντα μου τον έβγαλαν σε φαρμακείο !!!!!:lol::lol: άλα ντα άλλα!!!

SVjLp2.pngiZAzp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.. Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.. ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΠΙΕΣΗ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 35Η ΕΒΔ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΩΡΑ..ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ 37Η ΕΒΔ. Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΗΔΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΝΑ 3-5 ΜΕΡΕΣ Κ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...