Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΟΒΟΣ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ ΚΥΗΣΗΣ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Χρειαζομαι την στηριξη σας σε ενα θεμα που με ανχωνη αρκετα.η τελευταια μου περιοδος ηταν 30-7-11. Εχθες εκανα τεστ εγκυμοσυνης και μου βγηκε θετικο. Σημερα εκανα β-χοριακη και η τιμη ειναι 770. Πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε οτι ειναι ακομα νωρις να μου κάνει εξέταση γιατί ακομα δεν εχει γινει η εμφυτευση στην μητρα. και θα πρεπει να περιμενω μεχρι την άλλη πέμπτη.αυτό που με ανχωνη είναι τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει εξωμήτρια κύηση .επίσης έχω παρατήρηση ότι έχω πολύ λίγα άσπρα υγρά. σας ευχαριστώ εκ των πρότερων

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι,καλή μου.Η χοριακή σου είναι απόλυτα φυσιολογική.

Πρώτη φορά ακούω ότι δεν έχει γίνει ακόμα η εμφύτευση 1 μήνα μετά την τελευταία περίοδο κ με παραξένεψε λίγο.Εκτός κ αν σε εξέτασε νωρίτερα κ διαπίστωσε καθυστερημένη ωορρηξία.

Αν όμως η ωορρηξία σου έγινε κανονικά γύρω στη 14η μέρα,τότε η εμφύτευση έγινε την 8η με 10η μέρα.

Τα ποσοστά της εξωμήτριας κύησης γενικά είναι πολύ χαμηλά,αυτό να έχεις στο μυαλό σου,ότι οι περισσότερες εγκυμοσύνες εξελίσσονται φυσιολογικά.

Αν αρχίσεις να αγχώνεσαι από τώρα τι θα κάνεις αργότερα δλδ που η εγκυμοσύνη θα είναι πιο προχωρημένη? ;)

Μη χάσεις τη χαρά της 1ης φοράς του να αποκτάς παιδί(φαίνεται να είναι η 1η σου,αν κάνω λάθος συγνώμη)κ στο λέω εγώ που αγχωνόμουν για ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ μπήκα στον 6ο για να συνειδητοποιήσω τι έχασα..

Ολα καλά να σου πάνε!!

277625-babies_295.gif

και εγω αυτο θα ελεγα...1 μηνα μετα την περιοδο και να μην εχει γινει εμφυτευση?θα εισαι 4+ κατι εβδομαδων.λογικα θα πρεπει να δειτε και σακο τωρα.

npbIp1.png

jqdhp1.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για την εμψυχωση που μου δινετε.

Ειναι η πρωτη φορα που μενω εγκυος , και μου ειναι ολα αγνωστα .Συμφωνω απολυτα gatoyla83 οτι θα πρεπει να μην ειμαι ανχωμενη ,και αυτο θα κοιταξω να κανω.

Εξεταση δεν εχω κανει καθολου ,ειδε μονο την χοριακη μου που ειναι 770 και μου ειπε να παω την αλλη εβδομαδα. θα κανω υπομονη μεχρι τοτε λοιπον.Να ρωτησω και κατι ειναι δυνατον απο τοσο νωρις να εχω αναγουλες και να θελω να κοιμαμαι σχετικα νωρις και συχνα ? Η μηπως ειναι η ιδεα μου ?:lol:

Διαφημίσεις

H εμφυτευση εχει γινει (απ την στιγμη που γινεται εμφυτευση ανεβαινει η χοριακη :) )

Κατι αλλο σου ειπε ο γιατρος σου και ισως μπερδευτηκες...

Για να φανει ο σακος πρεπει η χοριακη να ειναι πανω απο 1000 μοναδες ...και σε μια εβδ που σου ειπε ειναι ακομα καλυτερα γιατι θα δειτε κατι παραπανω (γεματο σακο )

Με το καλο ...:)

Εχει δίκιο η ΑΦΡΟΔΙΤΗ κουκλίτσα, μόλις γίνεται η εμφύτευση δείχνει η χοριακή. Είναι ορμόνη που την εκκρίνει το έμβρυο. Αν δεν έχει ενσωματωθεί στην μήτρα σου λοιπόν (εμφύτευση) πως θα ανέβει;;

Κάτι θα κατάλαβες διαφορετικά - να μην ανησυχείς και μην διαβάζεις πολλά περι προβληματικών κυήσεων - τουλάχιστον όχι στην αρχή μέχρι να εξοικειωθείς με την εγκυμοσύνη σου!

Σου εύχομαι με το καλό!!!!

Εχει δίκιο η ΑΦΡΟΔΙΤΗ κουκλίτσα, μόλις γίνεται η εμφύτευση δείχνει η χοριακή. Είναι ορμόνη που την εκκρίνει το έμβρυο. Αν δεν έχει ενσωματωθεί στην μήτρα σου λοιπόν (εμφύτευση) πως θα ανέβει;;

Κάτι θα κατάλαβες διαφορετικά - να μην ανησυχείς και μην διαβάζεις πολλά περι προβληματικών κυήσεων - τουλάχιστον όχι στην αρχή μέχρι να εξοικειωθείς με την εγκυμοσύνη σου!

Σου εύχομαι με το καλό!!!!

η χοριακή ανεβαίνει και με εξωμήτριο κύηση, απλά με πιο αργό ρυθμό

Δεν το λέω για να τρομάξω την κοπέλα, το λάθος διορθώνω, για να μην γίνονται παρανοήσεις!

Οχι, άλλο είπαμε. Οτι δεν ανεβαίνει η χοριακή εάν δεν γίνει εμφύτευση. (της είπε λέει ο γιατρός με χοριακή 770 οτι μπορεί να μην έχει γίνει εμφύτευση). Στην εξωμητριο φυσικά γίνεται εμφύτευση μέσα στην σάλπιγγα και όπου αλλού - όξω απο δω!!! :lol:

Αυτό που εννοούμε είναι ότι όσο το γονιμοποιημένο ωάριο βρίσκεται εν πορεία και δεν έχει ακουμπήσει κάπου να "πιαστεί" ή αν θες να "αγκιστρωθεί" να ξεκινήσει η απομύζηση πες, δεν φαίνεται η χοριακή στο σώμα μας!

Καλημερα κοριτσια. Σημερα τα ξημερωματα πηγα τουαλετα , και στο χαρτι που σκουπιστικα ειδα καφε υγρα οχι πολλα , αυτο συνεχιζετε μεχρι και τωρα αλλα ελαχιστα ειναι τα καφε υγρα. Πηρα την γιατρο μου τηλεφωνο και μου ειπε να παρω utrogestan και να περνω 2 το μεσημερι και 2 το βραδυ. Και δευτερα μου ειπε να παω για υπέρηχο μηπως μπορεση να δει κατι.Κοριτσια και παλι σας ευχαριστω νοιωθω οτι μιλαω σε ατομα που μπορουν να με καταλαβουν και αυτο με βοηθαει παρα πολυ.:D

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Καλημέρα,θέλω να μοιραστώ αυτο που περνάω τις τελευταίες ημέρες

Κ να ρωτήσω αν είχατε ανάλογη εμπειρία ώστε να με διαφωτίσετε..έχω 5 μέερες

Καθυστέρηση κ είναι η πρώτη φορα που συμβαίνει αυτο εκτός απο όταν ήμουν έγκυος.επειδή προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι στην αρχη όσο δεν ερχόταν περίοδος χαιρόμουν.την Τρίτη μέρα καθυστέρησης έκανα τεστ κ βγήκε αρνητικό.πήγα στο γιατρο μου έκανε υπέροχο κ δεν διαπίστωσε καμία ανωμαλία σε ωοθήκες κλπ.μου είπε ότι το ενδομητριο είναι πολυ παχύ που σημαίνει ότι έπρεπε να έχει έρθει περίοδος κ ότι θα έρθει άμεσα.αν δεν έρθει μετα απο λίγες ημέρες να κάνω εξέταση ούρων κ αίμα για την πιθανότητα εξωμητριου.όπως καταλαβαίνετε έχω τρελαθεί απο την αγωνία μου.να σημειώσω ότι απο την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου έχω τους γνωστούς κ κάπου κάπου πιο δυνατούς πόνους της.αν κάποια απο εσάς έζησε κάτι ανάλογο ας μου πει σας παρακαλώ πως το διαπίστωσε η τι ενδείξεις είχε πριν.Ευχαριστώ

Καλημέρα. Δεν έχεις κάνει κάποα χοριακή; Εάν έχεις μόνο 5 μέρες καθυστέρηση φαντάζομαι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δείξει κάτι ο υπέρηχος. Με τη μικρή μπυ εμπειρία πιστεύω ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για κάτι τέτοιο.

Η δική μου εμπειρία δεν είναι καλή γιατί έκλεισα την 6η εβδομάδα αλλά ο προχθεσινός υπέρηχος δεν έδειξε ούτε σάκο ούτε έβρυο. Να σημειώσω ότι είχα ίχνη αίματος την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό ανησύχησε τον γιατρό μου. Η πρώτη χοριακή μου ήταν 540 και έπειτα από μια εβδομάδα μόλις 895. Ο γιατρός μου είπε ότι πρόκειται για μια μη βιώσιμη κύηση. Τώρα φοβόμαστε για έκτοπη κύηση. Θα κάνω άλλη μια χοριακή την Παρασκευή και αναλόγως τι θα δείξει θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Έχω όμως μεγάλη αγωνία γιατί είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν θέλω να έχω αυτή την εξέλιξη. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καλό προαίσθημα. Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με ανάλογη εμπειρία;

Παπί ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα περιμένουμε νέα σου.

Αριάδνη σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά..καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις κ η αναμονή είναι ακόμη χειρότερη.ελπίζω να ακούσεις τα καλύτερα νέα κ αν όχι που το απεύχομαι,να είσαι εσυ καλα για να ξαναπροσπαθήσετε με το καλο.αύριο μάλλον θα πάω για χοριακη δεν αντέχω να περιμένω ακόμη 5 μέρες που είπε ο γιατρός.καλη μας τύχη κ θα μαθαίνουμε την εξελιξη

• 1 month later...

καλημέρα κορίτσια είμαι καινούρια στο κλαμπ και θα ηθελα κι εγω να μοιραστω αυτο που περνάω. καταρχην εκανα τεστ και βγηκε θετικο απο τη δευτερη μερα καθυστερισης. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου ειπε πως ειναι πολυ νωρις για να δουμε κατι και να παω σε 10 μερες. εγω πηγα σε 9 επειδη ειδα λιγο καφε υγρα στο κυλοτακι μου. καναμε υπερηχο αλλα δεν ειδαμε σακο. με καθησύχασε λεγοντας μου οτι ειναι νωρις ακομα και μ'εστειλε για χοριακη η οποια εδειξε κατι παραπανω απο 800. μου ειπε πως ειμαι εγκυος φυσικα και να παω την Τρίτη να δουμε και το σακο με το καλο. αλλα μου εδωσε και προγεστερονη. καπου διαβασα οτι αν δεν δεις σακο δεν ειναι καλο να παρεις προγεστερονη. ξερει καποια κοπελα να μου πει κατι??

ευχαριστω εκ των προτερων

fifs.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια είμαι καινούρια στο κλαμπ και θα ηθελα κι εγω να μοιραστω αυτο που περνάω. καταρχην εκανα τεστ και βγηκε θετικο απο τη δευτερη μερα καθυστερισης. Τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου ειπε πως ειναι πολυ νωρις για να δουμε κατι και να παω σε 10 μερες. εγω πηγα σε 9 επειδη ειδα λιγο καφε υγρα στο κυλοτακι μου. καναμε υπερηχο αλλα δεν ειδαμε σακο. με καθησύχασε λεγοντας μου οτι ειναι νωρις ακομα και μ'εστειλε για χοριακη η οποια εδειξε κατι παραπανω απο 800. μου ειπε πως ειμαι εγκυος φυσικα και να παω την Τρίτη να δουμε και το σακο με το καλο. αλλα μου εδωσε και προγεστερονη. καπου διαβασα οτι αν δεν δεις σακο δεν ειναι καλο να παρεις προγεστερονη. ξερει καποια κοπελα να μου πει κατι??

Γεία σου κοριτσάκι μου..ελπίζω να σου πάνε όλα καλά..

Εαν έκανες πρώτη β χοριακή και σου βγήκε 800 είναι πολύ καλό.Άρα είσαι έγκυος. Εμένα ο γιατρός πριν παω να δω σάκο μου είπε να ξαναεπαναλάβω την χοριακή σε διάστημα 2 ημερών και είχε τριπλασιαστεί .(είμαι 4 και κάτι εβδομάδων και είδαμε σάκο και την επόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε καρδούλα).παίρνω και εγώ προγεστερόνη γιατι έχω πολλά πονάκια χαμηλά και μου είπε ότι και τα χαπακια και οι πόνοι δεν μπορουν να σου προκαλέσουν τίποτα.καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα και ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΕΣΑΙ!!!

Καλημέρα. Δεν έχεις κάνει κάποα χοριακή; Εάν έχεις μόνο 5 μέρες καθυστέρηση φαντάζομαι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να δείξει κάτι ο υπέρηχος. Με τη μικρή μπυ εμπειρία πιστεύω ότι δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για κάτι τέτοιο.

Η δική μου εμπειρία δεν είναι καλή γιατί έκλεισα την 6η εβδομάδα αλλά ο προχθεσινός υπέρηχος δεν έδειξε ούτε σάκο ούτε έβρυο. Να σημειώσω ότι είχα ίχνη αίματος την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό ανησύχησε τον γιατρό μου. Η πρώτη χοριακή μου ήταν 540 και έπειτα από μια εβδομάδα μόλις 895. Ο γιατρός μου είπε ότι πρόκειται για μια μη βιώσιμη κύηση. Τώρα φοβόμαστε για έκτοπη κύηση. Θα κάνω άλλη μια χοριακή την Παρασκευή και αναλόγως τι θα δείξει θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Έχω όμως μεγάλη αγωνία γιατί είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν θέλω να έχω αυτή την εξέλιξη. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καλό προαίσθημα. Υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με ανάλογη εμπειρία;

Παπί ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα περιμένουμε νέα σου.

ariadnh..ειμαι σχεδον στην ιδια κατασταση βρισκομαι στην 5 και 4 μερες και δεν ειδαμε σακο,τεστ θετικα αρνητικος υπερηχος,ο υπολογισμος της συλληψης ελπιζω λαθος ,την ερχομενη τριτη θα ξαναπαω για υπερηχο και χοριακη ,ελπιζω για κατι θετικο,αν δεν δουμε παλι σακο ,θα πρεπει να ψαξουμε για το εξωμητριο πιστευω,ωστε να τελειωσει οσο το δυνατον συντομοτερα η κυηση.θα σε ενημερωσω για νεωτερα.

να μου πεις και συ τα δικα σου, ευχομαι το καλυτερο κ στις δυο μας.

fifs.png

Καλημέρα.. καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περνάς-το πέρασα και το περνάω και εγώ- και πρώτα απο όλα σου εύχομαι μια τελειόμηνη και υγιή εγκυμοσύνη. Αν διαβάσεις παραπάνω την ιστορία μου θα καταλάβεις. Εμένα το τεστ είχε βγει αρνητικό με δυο ημέρες καθυστέρησης και στον υπέρυχο επίσης δεν είχαμε δει τίποτα. Λίγες μέρες αργότερα η χοριακή βγήκε οριακά θετική και την μετρούσαμε κάθε 3 μέρες. Αυξανόταν αλλά όχι ικανοποιητικά. Όταν πλέον, είπα, ας γίνει ότι είναι να γίνει, μέσα στις 3 μέρες που την ξαναέκανα είχε τριπλασιαστεί. Ωστόσο, ήμουν ήδη στην 6η εβδομάδα απο την περίοδο. Εκείνη την ημέρα είδαμε και σάκο μέσα στη μήτρα δόξα το θεό και τίποτα άλλο. Θέλω να πω, οτι μπορεί να είναι μια καθυστερημένη σύλληψη. Παίρνω και εγώ προγεστερόνη και οιστρογόνα γιατί είναι πολύ χαμηλές οι τιμές μου και υπάρχει κίνδυνος αποβολής. Γι αυτό που ρωτάς, δεν είμαι αρμόδια να απαντήσω, όμως ξέρω οτι γυναίκες που απλώς προσπαθούν να μείνουν έγκυος ή άρχισαν εξωσωματική παίρνουν προληπτικά προγεστερόνη, άρα για ποιο λόγο να πειράζει να την πάρεις αν δεν δεις πρώτα σάκο; εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα, να δείτε και να ακούσετε το μωράκι σας και όλα να πάνε καλά για όλες μας!!

Καλημέρα.. καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που περνάς-το πέρασα και το περνάω και εγώ- και πρώτα απο όλα σου εύχομαι μια τελειόμηνη και υγιή εγκυμοσύνη. Αν διαβάσεις παραπάνω την ιστορία μου θα καταλάβεις. Εμένα το τεστ είχε βγει αρνητικό με δυο ημέρες καθυστέρησης και στον υπέρυχο επίσης δεν είχαμε δει τίποτα. Λίγες μέρες αργότερα η χοριακή βγήκε οριακά θετική και την μετρούσαμε κάθε 3 μέρες. Αυξανόταν αλλά όχι ικανοποιητικά. Όταν πλέον, είπα, ας γίνει ότι είναι να γίνει, μέσα στις 3 μέρες που την ξαναέκανα είχε τριπλασιαστεί. Ωστόσο, ήμουν ήδη στην 6η εβδομάδα απο την περίοδο. Εκείνη την ημέρα είδαμε και σάκο μέσα στη μήτρα δόξα το θεό και τίποτα άλλο. Θέλω να πω, οτι μπορεί να είναι μια καθυστερημένη σύλληψη. Παίρνω και εγώ προγεστερόνη και οιστρογόνα γιατί είναι πολύ χαμηλές οι τιμές μου και υπάρχει κίνδυνος αποβολής. Γι αυτό που ρωτάς, δεν είμαι αρμόδια να απαντήσω, όμως ξέρω οτι γυναίκες που απλώς προσπαθούν να μείνουν έγκυος ή άρχισαν εξωσωματική παίρνουν προληπτικά προγεστερόνη, άρα για ποιο λόγο να πειράζει να την πάρεις αν δεν δεις πρώτα σάκο; εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα, να δείτε και να ακούσετε το μωράκι σας και όλα να πάνε καλά για όλες μας!!

καλημερα "παπι" σου ευχομαι ψυχη μου να εχεις σε λιγους μηνες το μπεμπακι σου αγκαλιτσα σου. εγω δυστηχως δεν τα καταφερα. εφυγε το σπορακι μας πολυ νωρις. δεν το βαζω κατω ομως ουτε απογοητευομαι σιγουρα την επομενη φορα θα ειμαι πιο τυχερη. εχω εναν υπεροχο ανθρωπο στο πλευρο μου που με στηριζει. ο Θεος ειναι μεγαλος :). ευχομαι να δειτε και να ακουσετε το μωρακι σας!!!:D

fifs.png

Λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτό που ζήσατε γιατί ότι και να λέμε είναι πολύ δυσάρεστο κ δύσκολο.. το παρήγορο-αν μπορώ να το πω έτσι- είναι οτι έγινε "τουλάχιστον" νωρίς...είστε υγιείς και με το καλό την επόμενη φορά θα πάνε όλα κατ ευχήν... Σας το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου... καλή τύχη και δύναμη!! :)) ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές.. τις χρειάζομαι!

• 1 χρόνο μετά...

κορίτσια γεια σας!Εμεινα 2η φορά έγκυος μετά από παλίδρομη πριν από ένα ακριβώς χρόνο!Δυστυχώς για μενα η σύλληψη δεν ήταν και τόσο εύκολο θέμα γιάτι ξεκινήσαμε τις προσπάθειες 6 μήνες μετά την αποβολή και έμεινα έγκυος στο χρόνο επάνω. Το θέμα τώρα είναι ότι ζω ένα ακόμη μεγαλύτερο εφιάλτη. Ενώ όλα έβαιναν καλώς ,πήγαμε για πρώτο υπερηχο στις 5 βδομάδες και 3 μέρες ,κάτι αχνοφάνηκε σαν σάκκος κύησης αλλά ο γιατρος και λόγω του ιστορικου μου με έβαζε να κάνω χοριακές για να ναι σίγουρος πως η εγκυμοσυνη εξελίσσεται. Πρώτη χοριακή 490 ,2 μέρες μετα 790 και 2 μερες αργότερα 2046.Στην τρίτη χοριακή ο γιατρος μου πε παμε καλά και με έβαλε να πάω για να δούμε σάκκο 10 μέρες μετά νοούμενου ότι θα βλέπαμε καρδούλα και έμβρυο! Το μόνο που είδαμε ήταν ένας σάκκος και μέσα κενός!Ο γιατρός με κράτησε αρκετή ώρα μέσα αλλά τίποτα. Μου πε ότι πρέπει να περμένουμε μια βδομαδα για να δουμε αν εμφανιστει έμβρυο και καρδιακή λειτουργία.Εγώ λόγω και της προηγούμενης κακής εμπειρίας ,δεν αντεξα και πήγα και σε 2ο γιατρό.Και εκεί ο 2ος γιατρος μου πε τα ίδια και χειρότερα.Μικρός σάκκος,έμβρυο δεν φαίνεται να κινείται και καρδιακή λειτουργία μηδέν. Και μέσα σε όλα αυτά με συμβούλευσαν οι δικοί μου να επισκεφτώ και μια τρίτη!Εκεί ήρθε το μπέρδεμα! Πήγα και στην τρίτη,όλα αυτα σε θέμα 4 ημερών και μου πε ότι δεν έβλεπε σάκκο .Και ότι αν αυτό που έβλεπε ήταν εγκυμοσύνη ,πάει να πει πως εντός 2 ημερών θα χα αίμα γτ ήδη έβλεπε τη γραμμή της περιοδου που αυτο σήμαινε πως θα απέβαλλα μονη μου. Σήμερα που σας γράφω περασε και η 2η μερα αναμονης και δεν έχω ουτε αιμα ουτε πονο χαμηλα.Εχω κυριως στομαχικα πονακια γτ απο το αγχος μου δεν τρωω τιποτα.Μην σας τα πολυλογώ Η 2η γιατρός μου πε οτι αν δεν δω περίοδο σε 2 μερες να παρω χαπακια αποβολης και μολις καθαρισω να παω να με δει και αν εχω οντως ακαθαρσιες στη μητρα μονο τοτε να με κανει απόξεση γτ όπως μου πε ειναι επιφοβο να ξανακανω αποξεση σε διαστημα ενος χρονου και αφου δεν εχω και αλλα παιδακια να μην το ρισκαρω.Σημερα την πηρα τηλεφωνο στο προσωπικο της αριθμο αν και είναι Κυριακή και μου απάντησε.Δεν μου άρεσε και πολύ ο τρόπος της γτ ήταν λες και ήθελε να με κλείσει. Τη ρώτησα πως να πάρω τα χαπακια της αποβολής γτ δεν είχα ούτε αίμα ουτε πονο χαμηλά και μου τα μάσαγε.Στην αρχή μου λεει πάρτα και τα 2 μαζι.Της λέω μπορώ να πάρω καποιο παυσιπονο αν ποναω,μου λεει ναι εκτος απο diclofenac,εγώ αυτό θα έπαιρνα γτ είναι τα μόνα παυσιπονα που με βοηθούν,της λεω α ναι εγώ αυτα θα παιρνα,μου λεει όχι παρε πανατολ και αύριο να πας για χοριακή. Της λεω μα γιατρε αφου θα πιω τα χαπακια γτ να παω για χοριακη,υποτιθεται δεν θα αποβαλω?Μου λεει άκου να δεις μην τα πάρεις τα χαπια γτ εγω στον υπέρηχο δεν ειδα τίποτα ,και αυτο που ειδα δεν ξερω αν ήταν σάκκος,αστω μην τα παρεις και έχουμε ιστορίες αν είναι εξωμήτριο.Κάνε μου λεει τη χοριακή και μετά να ερθεις να σε δω και παλι.Πανικοβληθηκα όσο ποτε. Πως γινεται 2 γιατροι πριν απο αυτην να είδαν έστω ένα σάκκο και να μην μου ανέφεραν καν για εξωμητριο κυηση και αυτη να μου λεει οτι δεν ειναι σιγουρη αν αυτο που ειδε είναι σάκκος.Παντως για να μην την αδικώ στον υπέρηχο που μου έκανε όντως αυτό που έβλεπα 2 μέρες πριν δεν είχε καμια σχεση με αυτα που μου έδειχνε.Έβλεπα ενα τσαλακωμενο πράγμα που δεν έμοιαζε σαν σάκκος αλλα σαν λουκάνικο και πολυ θολά φαινόταν ,ενω 2 μερες πριν το πράγμα αυτο ήταν στρογγυλο απλά δεν είχε τιποτα μέσα. Αυριο θα πάω στο πρώτο γιατρο μου να μου πει και αυτος που που παρακολουθησε την εγκυμοσυνη απο την αρχη τι πιστευει. ότι και να ναι κοριτσια εγω απελπίστηκα!Ειμαι 28 χρονων και αυτο το πράγμα που ζω είναι ότι χειρότερο.Αν έχει καποια παρόμοια εμπειρια που μπορει να με βοηθησει στο να καταλαβω τι μπορει να εγινε θα το εκτιμουσα πολυ!Ας με κανουν και 2η φορα απόξεση αρκει να είναι ενδομήτριο.Γτ αν είναι εξωμητριο τοτε τα πραγματα είναι πολυ δυσκολα

απ οτι φαινεται μαλλον παει για παλλινδρομη.

να πας στον πρωτο σου γιατρο κ αυριο οπως ειπες κ θα σου πει τι πρεπει να γινει απο δω κ περα. ισως θα πρεπει να σκεφτεις καποιες πιο εξειδικευμενες εξετασεις, ωστε να μη ταλαιπωρηθεις την επομενη φορα!

μην ανησυχεις, εισαι 28 ετων κ ολα θα πανε καλα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...