Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ποτε θα μαθω αν γεννησω φυσιολογικα η με καισαρικη..εσεις σε ποια εβδ. μαθατε?

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.. ειμαι στην 33η εβδ. κ θα ηθελα να μου πειτε ποτε σας ειπε ο γιατροσ σας πως θα γεννησετε? να πω οτι στην 29η που τον επισκευθηκα τελευταια φορα ειχε παρει ηδη θεση η μπεμπα αλλα ηταν τυλιγμενη με τον ομφαλιο λωρο... ευχαριστω προκαταβολικα :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εμένα επειδή η εγκυμοσύνη μου είχε εξελιχθεί ομαλά μου είπε στον ένατο μήνα οτι θα πηγαίναμε φυσιολογικά! Λογικά θα σου πεί όταν θα μπαίνεις στον ένατο αν έχει προκύψει κάτι ή θα πάτε φυσιολογικά!

Με το καλό το μπεμπάκι σου!

Τη στιγμή της γέννας μαθαίνεις τον τρόπο που θα γεννήσεις.περιμένεις να σε πιάσουν οι πόνοι ή να σπάσουν τα νερά πας στο μαιευτήριο κι εκεί αναλόγως με τις περιστάσεις γεννάς είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική. Πάντως αυτό με το λώρο δεν έχει καμμιά σχέση..κι εμένα δεμένο με τον λώρο ήταν το παιδάκι μου και γέννησα με φυσιολογικό τοκετό.Με το καλό και μην αγχώνεσαι!

Συνήθως οι γιατροί σου δίνουν διάφορα στοιχεία για να καταλάβεις αν είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού ή όχι, από πολύ νωρίς. Ο δικός μου πάντα έλεγε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα το παλέψουμε για φυσιολογικό τοκετό και αν υπάρξει πρόβλημα, τότε θα πάμε για καισαρική. Η ζουζούνα μου ήταν τυλιγμένη με τον ομφάλιο λώρο, και μέχρι μια βδομάδα πριν τον τοκετό είχε ισχιακή προβολή. Τελικά, γύρισε, αλλά παρέμεινε τυλιγμένη...

Γέννησα με ΦΤ γιατί ο γιατρός είχε υπομονή και εμπειρία να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση!

εκτος απο την περιπτωση που εχει γινει καισαρικη στο προηγουμενο παιδι ειναι σπανιες οι περιπτωσεις που γνωριζεις απο πριν οτι θα κανεις καισαρικη (εκτος κι αν το επιθυμεις εσυ η ιδια οποτε το λες στο γιατρο σου).

οποτε θεωρειται αυτονοητο οτι πας για φυσιολογικο κι αν δουν καποιο προβλημα οταν ερθει η ωρα της γεννας σε βαζουν για καισαρικη.

εμενα η γυναικολογος που μου εκανε τους υπερηχους μου εκανε δυο φορες νυξη για καισαρικη μια οταν ειχε ακομα ισχυακη προβολη και μια φορα αργοτερα οταν στον 8ο μου βρηκε διπλη περιτυληξη, αλλα τελικα ολα πηγαν καλα.

Διαφημίσεις

εγω απο την ωρα που ειχα ανεβασει υψηλοτατη πιεση (8ος) μου ειχε πει οτι αν δεν πεσει με τα χαπια, παω καρφι για καισαρικη. ε μετα εμφανιστηκε και αλλο θεμα και δεν υπηρχε καμμια διαπραγματευση. καισαρικη απευθειας

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

εγω το εμαθα μια ωρα πριν γεννησω οτι θα κανω καισαρικη.

πηγαιναμε για φτ αλλα το μωρο δεν ειχε μπει καν στην λεκανη, ετσι ο γιατρος με ειδε απο κατω, το μωρο ηταν ψηλα και με ρωτησε αν ηθελα να φαω τους πονους και να ταλαιπωρηθω.

Ειχα και ενα θεματακι με την μητρα οποτε ειπαμε να μην την ζορισουμε και ετσι εκανα καισαρικη.

668bab1939.png

θα συμφωνησω με την Κλειω. Υπαρχουν γιατροι που ειναι υπερ της καισαρικης και το δειχνουν. Υπαρχουν γιατροι που ειναι υπερ του ΦΤ και υπαρχουν γιατροι που σε πειθουν οτι ειναι υπερ του ΦΤ και την τελευταια εβδομαδα/μερα/ωρα σου λενε οτι κατι δεν παει καλα και πρεπει να κανεις καισαρικη. Δυστυχως δεν εχεις τις γνωσεις για να διαχειριστεις το κατα ποσο σου λεει αληθεια ή οχι. Αναγκαστικα λοιπον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου..και ευχεσαι να εχει την καταλληλη εμπειρια ωστε να μπορει να διαχειριστει κατι που δεν παει καλα , και να μην σε σπρωξει για καισαρικη..

83hKp3.png

εγω το εμαθα μια ωρα πριν γεννησω οτι θα κανω καισαρικη.

πηγαιναμε για φτ αλλα το μωρο δεν ειχε μπει καν στην λεκανη, ετσι ο γιατρος με ειδε απο κατω, το μωρο ηταν ψηλα και με ρωτησε αν ηθελα να φαω τους πονους και να ταλαιπωρηθω.

Ειχα και ενα θεματακι με την μητρα οποτε ειπαμε να μην την ζορισουμε και ετσι εκανα καισαρικη.

εμενα και τα δυο μεχρι λιγα λεπτα πριν γεννησω ηταν ψηλα, ο τραχηλος δεν ειχε εξαλειφθει και ηταν τερμα πισω. και τα μωρα μου βγηκαν μ ενα σπρωξιμο.

μακαρι βρε κοριτσια να ειναι κ με μενα ετσι οπως τα λετε..σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες κ για τις ευχες σας..με βοηθησατε πολυ..ειναι το πρωτο μου μωρακι οποτε καταλαβαινετε.. καλη λευτερια ευχομαι κ σε οσες περιμενετε το μωρακι σας..γερα κ δυνατα ολα τα μωρα του κοσμου...

Διαφημίσεις

γιατί να μη γεννήσεις φυσιολογικά?

αν ολα δειχνουν να πηγαίνουν καλά, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτεσαι την καισαρική (που στο κάτω κατω ειναι χειρουργείο και μάλιστα μεσαιας επικινδυνότητας , δεν ειναι δλδ κατι απλό)

εγω γεννησα με καισαρικη λόγω διαβήτη κύησης, μου το ξεκοψε ο γιατρός μόλις ξεκίνησα ινσουλίνη (μαλιστα πήγα σε δυο, για να σιγουρευτώ) περίπου στον 8ο μήνα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...