Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΧΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ edit admin

ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ. :roll:

ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΚΗΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ...

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ... :shock: ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗΣΤΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ!!!

edit admin (δεν είναι λεπτομερής περιγραφή κάποιου συγκεκριμένου γεγονότος, και άρα δεν είναι ενημερωτικά - ίσα ίσα μπορεί να θεωρηθούν σύμφωνα με το νόμο, δυσφημιστικά. Η ονομασία του παιδικού σταθμού αφαιρέθηκε)

Διαφημίσεις

Σε αυτό το σταθμό στέλνει το μέλος Pam τα παιδιά της και ξέρω ότι είναι παρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά σίγουρα θα μπορέσει να σου πει περισσότερο την Δευτέρα που θα μπορεί να σου απαντήσει!

Να μαι και ΄γω ακούω Άλκυστη και τρέχω για υπεράσπιση!

Χρύσα έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές για το συγκεκριμένο σταθμό.

Θα σου πω συνοπτικά όμως ότι έχεις να κάνεις με ανθρώπους. Όπως βρήκες την ιδιοκτήτρια γλυκήτατη είναι και οι δασκάλες της. Είναι πολύ έμπειρες, ενδιαφέρονται για τα παιδιά και κάνουν ωραία δουλειά και προσεγμένη.

Θα σου στείλω πμ.

Διαφημίσεις

Pam καλημέρα!

Τελικά απόφάσισα να σε ακούσω και να εμπιστευτώ το αγγελούδι μου στα χέρια της κ. Βέργου στον παιδικό ΑΛΚΗΣΤΗ.

Θεωρώ πως ένας τόσο γλυκός άνθρωπος όσο εσύ και με εμπειρία 3 παιδιών αποκλείεται να έχει πέσει έξω.

Σήμερα το απόγευμα της έχω κλείσει ραντεβού για την εγγραφή, έξοδα υλικών, κλπ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!!! :P

Ότι χρειαστείς μην διστάσεις.

Φιλικά,

Χρύσα :D:D:D

Λογικά όταν έχεις 2 παιδιά στο παιδικό (σε οποιοδήποτε παιδικό) υπάρχει έκπτωση που ορίζεται από την διεύθηνσ του σταθμού! Σχολικό όλοι οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν!

Διαφημίσεις