Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τον τελευταιο καιρο η κορη μου σαν να εχει γινει αλλο παιδακι(καλη-κακη εννοια θα μου πειτε).

αν τυχει να κανει καμια μικροζημια οπως την ωρα που τρωμε ριξει ολο το ποτηρι με το νερο στο τραπεζομαντηλο και της πω-ρε μαμουνι χαλια τα εκανες-αρχιζει σε αγαπαω μανουλα δεν θα το ξανακανω.

μπορει να ερχεται στο ασχετο και να με ρωταει αν την αγαπαω και εννοειτε οτι της λεω οτι την αγαπαω την λατρευω οτι ειναι ο ερωτας της ζωης και οτι αν καμιασ φορα φωναξω δεν σημαινει οτι δεν σε αγαπω.

επισης εχω παρατηρησει οτι δεν χρειαζεται να πω τριτη κουβεντα για κατι το κανει και πλεον δεχεται τα επιχειρηματα μου-με λιγο μπιρι-μπιρι παραπανω αλλα σχετικα ευκολα.

η μοναδικη τιμωρια πυ της εχω βαλει ειναι νε μην της δωσω πιπιλα το βραδυ αν και γενικα δεν τηρω τις τιμωριες.

σκεφτομαι τωρα το παιδι μεγαλωσε και ειναι πιο συνεργασιμο?

μηπως με φοβαται?(ξυλο δεν εχει φαει ποτε)

μηπως επειδη τωρα ειμαστε σνεχεια μαζι λογω κλεισιματος του σταθμου κ εγκυμισυνης δικιας μου δειχνει τηναδυναμια της?

και επιπλεον τον πατερα της τον εχει ψιλογραμμενο.

τι λετε?

Διαφημίσεις

τον τελευταιο καιρο η κορη μου σαν να εχει γινει αλλο παιδακι(καλη-κακη εννοια θα μου πειτε).

αν τυχει να κανει καμια μικροζημια οπως την ωρα που τρωμε ριξει ολο το ποτηρι με το νερο στο τραπεζομαντηλο και της πω-ρε μαμουνι χαλια τα εκανες-αρχιζει σε αγαπαω μανουλα δεν θα το ξανακανω.

μπορει να ερχεται στο ασχετο και να με ρωταει αν την αγαπαω και εννοειτε οτι της λεω οτι την αγαπαω την λατρευω οτι ειναι ο ερωτας της ζωης και οτι αν καμιασ φορα φωναξω δεν σημαινει οτι δεν σε αγαπω.

επισης εχω παρατηρησει οτι δεν χρειαζεται να πω τριτη κουβεντα για κατι το κανει και πλεον δεχεται τα επιχειρηματα μου-με λιγο μπιρι-μπιρι παραπανω αλλα σχετικα ευκολα.

η μοναδικη τιμωρια πυ της εχω βαλει ειναι νε μην της δωσω πιπιλα το βραδυ αν και γενικα δεν τηρω τις τιμωριες.

σκεφτομαι τωρα το παιδι μεγαλωσε και ειναι πιο συνεργασιμο?

μηπως με φοβαται?(ξυλο δεν εχει φαει ποτε)

μηπως επειδη τωρα ειμαστε σνεχεια μαζι λογω κλεισιματος του σταθμου κ εγκυμισυνης δικιας μου δειχνει τηναδυναμια της?

και επιπλεον τον πατερα της τον εχει ψιλογραμμενο.

τι λετε?

δεν 3ερω αν ειναι τυχαιο...αλλα και εγω 2 ετων ολο αγαπες με την μαμα μου..(τα βλεπω και απο φωτογραφιες και μου τα λεει και η ιδια)

μαλλον 2 ετων βγαινει η τρυφεροτητα για την μαμα! κατα την αποψη μου ειναι καλο που δεν την εχετε χτυπησει..και οι γονεις μου μονο τιμωριες μου εβαζαν και μπορω να πω οτι οταν το παιδι δεν εχει δεχτει βια ειναι πιο ηρεμο,πιο καλο ,πιο ησυχο.Αντιθετως οταν τα παιδια δεχονται βια μετα μαθαινουν ετσι και γινονται και αυτα βιαια και κακιασμενα....

απο οτι θυμαμαι απο εμενα στα 2 ολο αγαπη ημουν με την μαμα...αντιθετως στα 14 δεν ηθελα πολλα φιλια..οχι οτι δεν την φιλουσα απλα δεν ηθελα πολλα χαδια! (δηλαδη η φαση της εφηβειας ειναι περιεργη-οχι δυσκολη αναλογα με το μεγαλωμα του παιδιου)...

εν κατακλειδι το κοριτσακι σου εισπρατει την αγαπη σας και ειναι και αυτο αναλογως τρυφερο!:P:D

Υπαρχει ομως και η περιπτωση νουμερο 2 ¨...δηλαδη οτι επειδη ερχεται 2ο μωρακι δεν θελει να χασει την πρωτη θεση! =]

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο♥

για την εγκυμοσυνη περα απο την αναφρα σε αυτο δεν της εχω πει κατι αλλο. του στυλ μην ανησυχεις δεν θα αλλαξει τιποτα στη ζωη σου,θα ειναι ολα οπως πριν ...

σημερα το μεσημερι δεν κοιμοταν και της λεω ισως λιγο φωναχτα,αφου δε κοιμασαι και δεν νυσταζεις κατεβα απο το κρεβατι να παιξεις και με απανταει μαμα σε αγαπαω ή που τωρα το βραδυ τηγανιζα πατατες αυτη ηθελε να παιζει μπροστα απο την κουζινα-φυγε εχει λαδια θα καεις,της λεω και ερχεται μου πιανει το ποδι σε λατρευω μανουλα,μου λεει,ερχεται και ο πατερας της να την παρει μακρια και του λεει εσυ να φυγεις.

αρχισε και ο αντρας να λεει οτι ακουσον-ακουσον την εχω στρεψει εναντιον του επιδη εχει τυχει να ειναι παρουσα σε εντονη συζητηση μας

Καλημέρα! Από την ηλικία των 2 μέχρι και 3,5 σχεδον χρονών γενικά όλα τα παιδιά βιώνουν μια φοβία πως θα φύγει η μανούλα τους. Ισως λόγο εγκυμοσύνης να άλλαξε και εσένα λίγο η συμπεριφορά σου και οι καθημερινοτητά σας και να νιώθει ανασφάλεια. Αυτό πέρασα και εγώ. έμεινα έγκυος όταν ο μεγάλος μου ήταν 16 μηνών. και λίγο πριν να γεννήσω μέχρι και σήμερα που το βρέφος μας είναι 3 μηνών, ο μεγάλος δεν μπορεί να με χάσει ενώ ήταν ανεξάρτητος. ¨Εμενε στη γιαγιά του όσες ώρες ήμουν δουλειά χωρίς να με αναφέρει καν. και ξαφνικά δεν μπορώ να τον αφήσω ούτε να πάω να ψωνίσω για το σπίτι.!

Μια φάση είναι και θα περάσει. Απλα μην το συζητάς μπροστά της και να είσαι τρυφερή. Σε αυτή τη φάση μας χρειάζονται πολύ

Οσο για τον μπαμπά της μην σου φαίνετε παράξενο πως αφού ήταν παρών στην έντονη συζήτηση που είχατε να έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα.!

Εμένα είναι πιο μικρός απο τη δικιά σου και δεν δέχετε να υψώσει ούτε τον τονο της φωνής του ο πατέρας του σε μένα! :P

Ολα τα καταλαμβαίνουν και τα αισθάνονται τα παιδιά μας

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...