Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είναι όλη την ημέρα ιδρωμένο. Φυσιολογικό ή όχι ;

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου. Βρήκα ένα παρόμοιο θέμα, αλλά μιλούσε μόνο για τον βραδυνό ύπνο. Ο γιος μου 5.5 κοντεύει τώρα, ίδρώνει υπερβολικά καθ' όλη την διάρκεια της μέρας.

Και στον ύπνο βέβαια, αλλά και την υπόλοιπη μέρα τα μαλλιά του είναι μούσκεμα.

Δεν είχα ανησυχήσει μέχρι τώρα, γιατί και ζέστη κάνει και βρίσκεται συνέχεια εν κινήσει, αλλά με ανησύχησε χθες η πεθερά μου. Μου λέει δεν είναι φυσιολογικό αυτό, ο δικός μας να γίνεται μούσκεμα και το άλλο παιδάκι που παίζανε μαζί να μην είναι καθόλου ιδρωμένο.

Υπάρχει περίπτωση να υποκρύπτει κάτι σοβαρό όλο αυτό στον οργανισμό του ; Πρέπει να το ψάξω ή είναι φυσιολογικό άλλα παιδιά να ιδρώνουν πολύ και άλλα λίγο ;

Διαφημίσεις

Εγώ'εχω 2αγοράκια 2 χρονων, ο ένας ιδρώνει όπως το δικό σε σημείο μάλιστα που του βάζω και ειδική πούδρα για τα σπυράκια που βγάζει, ο 'αλλος καμία σχέση. Η παιδίατρος πότε δεν μου έχει πει κάτι. Ρώτησε και εσύ για να δούμε τι θα σου πει.

korina δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάντως υπαρχει μια ειδική εξέταση που κάνουν που λέγεται τεστ ίδρου η οποία μπορέι να σου εξαλείψει οποιαδήποτε ανυσηχία εχεις κλείσε στο παίδων να την κάνεις .:wink:Εμένα η κόρη μου ωρες ωρες έιναι σαν να την έχεις μόλις βγάλει απο το μπάνιο ιδρώνει υπερβολικά απλά φρόντιζε να δίνεις συνεχεια νεράκι.

korina δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα πάντως υπαρχει μια ειδική εξέταση που κάνουν που λέγεται τεστ ίδρου η οποία μπορέι να σου εξαλείψει οποιαδήποτε ανυσηχία εχεις κλείσε στο παίδων να την κάνεις .:wink:Εμένα η κόρη μου ωρες ωρες έιναι σαν να την έχεις μόλις βγάλει απο το μπάνιο ιδρώνει υπερβολικά απλά φρόντιζε να δίνεις συνεχεια νεράκι.

Νεράκι ευτυχώς πίνει πολύ. Αυτή η εξέταση γίνεται μόνο στο Παίδων ; Και τι είναι, εξέταση αίματος ή κάτι άλλο ;

http://www.hcfa.gr/nosos_03.htm Μπορείς να δείς εδω πως γίνεται εμείς εκεί το είχαμε κάνει είχαμε βγεί στα ορια αλλά επειδη η μικρή ειχε λοιμώδη μονοπυρήνωση θεωρήσαν οτι δεν υπήρχε πρόβλημα με την απάντηση.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...