Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προγραμματική συμφωνία των Ερρίκος Ντυνάν, Παπαγεωργίου και Ωνασείο με ΕΟΠΥ


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν

Στη λύση να υπογραφεί προγραμματική συμφωνία των τριών νοσοκομείων Ερρίκος Ντυνάν, Παπαγεωργίου και Ωνασείου με τον Ενιαίο Οργανισμό Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΕΟΠΥ) με κλειστά νοσήλια, προσανατολίζεται ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Την Δευτέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Λοβέρδος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής την οποία ενημέρωσε σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, θα έχει πιθανότατα ολοκληρωμένη την τελική πρόταση του.

 

Πρόσθεσε δε, ότι αποτελεί τη μοναδική λύση για να σωθούν αυτά τα τρία νοσοκομεία που, και οικονομική αιμορραγία στο δημόσιο προκαλούν, όπως είπε, και λειτουργούν κάτω από ένα ιδιόμορφο καθεστώς. :shock:

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

 

http://www.naftemporiki.gr


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...