Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φωτογράφος, ανθοπωλείο, ζαχαροπλαστείο και μπαλόνια για βάφτ

SODIA

Recommended Posts

Γειά σας! Βαφτίζουμε την μικρούλα μας στις 13 Ιουλίου και δεν έχουμε βρει ακόμα φωτογράφο, ανθοπωλείο, ζαχαροπλαστείο για γλυκάκια στην εκκλησία αλλά και μετά το τραπέζι καθώς και μαγαζί με μπαλόνια. Ξέρει καποια κάτι καλό στις περιοχές: Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα ή κάπου εκεί κοντά; Μάλιστα σκεφτόμουν για παγωτό μετά την εκκλησία αλλά στην Passarela που ρώτησα δεν κάνουν κάτι τέτοιο και φυσικά δεν φέρνουν τα γλυκά στην εκκλησία, αν και είναι πολύ κοντά.

Διαφημίσεις

Γειά σας! Βαφτίζουμε την μικρούλα μας στις 13 Ιουλίου και δεν έχουμε βρει ακόμα φωτογράφο, ανθοπωλείο, ζαχαροπλαστείο για γλυκάκια στην εκκλησία αλλά και μετά το τραπέζι καθώς και μαγαζί με μπαλόνια. Ξέρει καποια κάτι καλό στις περιοχές: Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Νίκαια, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα ή κάπου εκεί κοντά; Μάλιστα σκεφτόμουν για παγωτό μετά την εκκλησία αλλά στην Passarela που ρώτησα δεν κάνουν κάτι τέτοιο και φυσικά δεν φέρνουν τα γλυκά στην εκκλησία, αν και είναι πολύ κοντά.

εγώ έκλεισα στολισμό για την εκκλησία από τον Αυγερινό

Θυμάτων Κατοχής 5 Κερατσίνι

τηλ 210 4329329

βασικά αυτός έχει ήδη βάπτισης και γάμου και απ΄όλα

απλά εντελώς συμπτωματικά ενώ τα είχαμε κανονίσει όλα, είδα καταχώρηση του με κάτι μπαλόνια και ξετρελάθηκα

είδα κάτι αρκετά πρωτότυπες κατασκευές σε σχετικά καλές τιμές, δεν ξέφευγαν πολύ

εκλεισα λοιπόν εκεί τα μπαλόνια καθώς και στολισμό της κολυμπήθρας με λουλούδια

επίσης ξέρω για φωτογράφο στον Πειραιά ο οποίος παίρνει φιξ τιμή για την παρουσία του σε βίντεο και φωτό και μετά σου χρεώνει μια τιμή την κάθε φωτό που θα επιλέξεις

αυτόν είχα στο γάμο μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη και τον έχω κλείσει και για τη βάπτιση του μικρού

δεν ξέρω βέβαια αν θα έχει ανοιχτή εκείνη την ημερομηνία γιατί είναι μάλλον κάπως αργά...

:?

αν θες πες μου να σου στειλω με πμ τα στοιχεία του

όσο για ζαχαροπλαστείο....

δεν γνωρίζω στην περιοχή αλλά η κουμπάρα μου που είναι από Νίκαια, όσο κι αν έψαξε στα μεγάλα και τρανά ζαχαροπλαστεία, τελικά την καλύτερη δουλειά την βρήκε σε συνοικιακό και τα γλυκάκια ήταν θεσπέσια

οπότε ίσως να κοίταγες σε κάτι συνοικιακό κι εσύ? δεν ξέρω... πρόταση κάνω

Περιστερι σε βολευει? :lol:

για ζαχαροπλαστειο αν θες δες και το γλυκιστηρι

http://www.glikistiri.gr/

ειναι κοντα στο σπιτι μου και ψωνιζουμε χροοοοοονια

παντα ειναι φρεσκα και εχει προτοτυπα για βαφτησεις παρτυ μπουφε......

εχει και χαιδαρι

μην δωσεις σημασια στην σελιδα ...... καμια σχεση τα πραγματα του με αυτα που εχει βαλει εκει..... :?

Τυχαίνει και τους ξέρω προσωπικά στον Αυγερινό αν θέλεις στείλε μου πμ να σου πω ποιον να ζητήσεις. Να πας συστημένη να σου κάνει και καλύτερη τιμή :wink:

Ακριβώς απέναντι έχει και κοσμηματοπωλείο με τις καλύτερες τιμές του Πειραιά που προτιμούν και επώνυμοι.

Όποιος ενδιαφέρεται μου λέει να στείλω π.μ.

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Μαμά του Ωρίων στείλε μου πμ για τον φωτογράφο. Το Γλυκιστήρι το είχα υπόψιν μου να το κοιτάξω αλλά δεν ήξερα τι γλυκά έχει. Αφού μου λες biky ότι έχει καλά θα πάω να δω.

• 1 year later...

Και η δικη μου φωτογραφος ειναι πολυ καλη και οικονομικη. Εχει πολλα πραγματα να διαλεξεις τι ακριβως θες και επεξεργαζεται ΟΛΕΣ τις φωτο! Αν θες σου στελνω πμ.

Αν θες για παγωτο μετα το μυστηριο εχει η δωδωνη και ο κων/νιδης - νοικιαζεις καροτσακι κλπ

να ξερεις ομως οτι ειναι πανακριβα! εμενα η δωδωνη για 100 ατομα μου ζητησε 400 ευρω!

catcatard20090414_-8_My+princess+is.png

xFcPp3.png

Διαφημίσεις