Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

προωρος τοκετος,,,,

Recommended Posts

γεια σας μανουλες και φουσκωμενες κοιλιτσες :) θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να αποφευγουμε να τρωμε η να κανουμε,που ειμαστε σιγουρες οτι προκαλουν προωρο τοκετο,ωστε να το αποφυγουμε να χουμε μια τετοια εξελιξη;;; ευχαριστω εκ των πρωτερων να στε καλααααα :)

dev000br___.png

Διαφημίσεις

ξερω για το πολυ περπατημα..τουλαχιστον εμενα μου ειχε πει να το αποφευγω...και το σεξ τους πρωτους και τελευταιους μηνες..απο φαγητα θα σε γελασω...με το καλο σου ευχομαι!

ξερω για το πολυ περπατημα..τουλαχιστον εμενα μου ειχε πει να το αποφευγω...και το σεξ τους πρωτους και τελευταιους μηνες..απο φαγητα θα σε γελασω...με το καλο σου ευχομαι!

ευχαριστω πολυ κοπελαρα μου για την απαντηση σου να σαι καλα :)

dev000br___.png

τι να πω εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης!εγω στο τριτο παιδι που ειχα λυσσαξει να γεννησω με το που εκλεισα την 36η εβδ περπατουσα 3 ωρες την ημερα ανεβοκατεβαινα στον 3ο οροφο με σκαλες εκανα σεξ μερα παρα μερα ειχα και αλλα 2 παιδια να τρεχω απο πισω τους εκανα και ψωνια και κουβαλουσα 3 οροφους τις σακουλες γιατι δεν εχουμε ασανσερ (και ο αντρας μου τοτε δουλευε ατελειωτες ωρες) συν οτι στο σπιτι απο τις 7 που ξυπνουσα καθομουν μετα απο 12 ωρες στον ποπο μου.ασε που μου λεγανε οτι αμα φας καφτερα εχεις συσπασεις και επειδη ηθελα να γεννησω ειχα φαει ενα βαζο καφτερο λαχανο τουρσι!!ιδρωσα απο το καψιμο αλλα γεννα δεν ειδα!!

τελικα μια μερα ειπα δεν αντεχω αλλο ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!μιση ωρα σκαλες ανεβοκατεβαινα.βγηκα 11 το βραδυ στην εισοδο σαν την τρελλη:shock::shock: και εκανα και διαδρομο μετα:shock: και οντως την αλλη μερα γεννησα 39 εβδ+1 ημ !!

τα ιδια πανω κατω εκανα και στο 2ο παιδι οχι με τοσο μεγαλη ενταση(ειχα μονο 1 παιδι τοτε) και γεννησα 38 εβδ+4 ημ

οπως ειχα πει και στη Δημητρα τα tips για να γεννησεις πιο γρηγορα ειναι τα εξης:

1. σεξ, σεξ, σεξ (το σπερμα περιεχει προσταγλαδινες τις οποιες βαζουμε στον ορο των επιτοκων)

2. μαλαξεις στις θηλες του στηθους (μαλακωνει τον τραχηλο).

3. περπατημα (βοηθαει να εμπεδωθει το μωρο)

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ:

1 καφτερα φαγητα (θα παθετε διαρροια, τοκετος δε θα δειτε. η μητρα ειναι αλλου και αλλου το στομαχι)

2 υπερβολικη κουραση απο δουλειες (θα εχετε ασχημες εξελιξεις)

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

τι να πω εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης!εγω στο τριτο παιδι που ειχα λυσσαξει να γεννησω με το που εκλεισα την 36η εβδ περπατουσα 3 ωρες την ημερα ανεβοκατεβαινα στον 3ο οροφο με σκαλες εκανα σεξ μερα παρα μερα ειχα και αλλα 2 παιδια να τρεχω απο πισω τους εκανα και ψωνια και κουβαλουσα 3 οροφους τις σακουλες γιατι δεν εχουμε ασανσερ (και ο αντρας μου τοτε δουλευε ατελειωτες ωρες) συν οτι στο σπιτι απο τις 7 που ξυπνουσα καθομουν μετα απο 12 ωρες στον ποπο μου.ασε που μου λεγανε οτι αμα φας καφτερα εχεις συσπασεις και επειδη ηθελα να γεννησω ειχα φαει ενα βαζο καφτερο λαχανο τουρσι!!ιδρωσα απο το καψιμο αλλα γεννα δεν ειδα!!

τελικα μια μερα ειπα δεν αντεχω αλλο ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!μιση ωρα σκαλες ανεβοκατεβαινα.βγηκα 11 το βραδυ στην εισοδο σαν την τρελλη:shock::shock: και εκανα και διαδρομο μετα:shock: και οντως την αλλη μερα γεννησα 39 εβδ+1 ημ !!

τα ιδια πανω κατω εκανα και στο 2ο παιδι οχι με τοσο μεγαλη ενταση(ειχα μονο 1 παιδι τοτε) και γεννησα 38 εβδ+4 ημ

να σαι καλα δημητρουλα μου:lol::lol::lol: εγω ηξερα μονο αυτο για τα καφτερα....οποτε αν αργισω να γεννησω θα πλακωσω κ γω τα τουρσι και τα υπολοιπα καφτερα φαγητα:-P:-P:-P:-P

dev000br___.png

οπως ειχα πει και στη Δημητρα τα tips για να γεννησεις πιο γρηγορα ειναι τα εξης:

1. σεξ, σεξ, σεξ (το σπερμα περιεχει προσταγλαδινες τις οποιες βαζουμε στον ορο των επιτοκων)

2. μαλαξεις στις θηλες του στηθους (μαλακωνει τον τραχηλο).

3. περπατημα (βοηθαει να εμπεδωθει το μωρο)

ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ:

1 καφτερα φαγητα (θα παθετε διαρροια, τοκετος δε θα δειτε. η μητρα ειναι αλλου και αλλου το στομαχι)

2 υπερβολικη κουραση απο δουλειες (θα εχετε ασχημες εξελιξεις)

καπου εδω στο φορουμ ειχα δει οτι τα καφτερα φαγητα και η κουραση βοηθαει η εχει βοηθησει καποιεσ εγκυουλεσ αρκετα:P:p:p αλλα τελικα μου λεσ οτι δεν βοηθαει:?:-?:? σε ευχαριστω για την απαντηση σου:-D

dev000br___.png

μπα δε πιανουν σου λεω.ενα βαζο καφτερο λαχανο εφαγα!μετα απο 10 μερες γεννησα χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχα τοτε πρεπει να κυνηγαω το αμορε για σεξακι αν δω τα σκουρα αν και σιγα μην εχω ανταποκριση χαχαχαχα:-P

dev000br___.png

• 1 month later...
γεια σας μανουλες και φουσκωμενες κοιλιτσες :) θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να αποφευγουμε να τρωμε η να κανουμε,που ειμαστε σιγουρες οτι προκαλουν προωρο τοκετο,ωστε να το αποφυγουμε να χουμε μια τετοια εξελιξη;;; ευχαριστω εκ των πρωτερων να στε καλααααα :)

Γεια σου κ σενα εγκυουλα!

εγω αυτα που ξερω ειναι η αποφυγη βοτανων (φασκομηλα,χαμομηλια κτλ)

αιθεριων ελαιων, το παγωμενο και το καυτο νερο και το σπερμα:oops:

ολα τα παραπανω μπορει να προκαλεσουν επικινδυνες συσπασεις.

για το χαμομηλι μονο δεν ειμαι 100% σιγουρη, αλλοι λενε ναι αλλοι οχι!

dev017pbs__.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κ σενα εγκυουλα!

εγω αυτα που ξερω ειναι η αποφυγη βοτανων (φασκομηλα,χαμομηλια κτλ)

αιθεριων ελαιων, το παγωμενο και το καυτο νερο και το σπερμα:oops:

ολα τα παραπανω μπορει να προκαλεσουν επικινδυνες συσπασεις.

για το χαμομηλι μονο δεν ειμαι 100% σιγουρη, αλλοι λενε ναι αλλοι οχι!

:-P:-Pευχαριστω!!!

dev000br___.png

χαιρεται...ισχυει αυτο με το χαμομηλι οτι προκαλει προωρο τοκετο??? πρωτη φορα το ακουω..ειμαι κρυωμενη μια βδομαδα κ υποφερω με τον λαιμο μου,τσαι δεν κανει να πινω οποτε πινω 1-2 φλιτζανακια χαμομηλι με μελι μπας κ ηρεμισει ο βηχας.οποια φιλη ξερει αν κανει κακο ας μου στειλει..ευχαριστω!!:oops:

Xc60p3.png ghL0p3.png

χαιρεται...ισχυει αυτο με το χαμομηλι οτι προκαλει προωρο τοκετο??? πρωτη φορα το ακουω..ειμαι κρυωμενη μια βδομαδα κ υποφερω με τον λαιμο μου,τσαι δεν κανει να πινω οποτε πινω 1-2 φλιτζανακια χαμομηλι με μελι μπας κ ηρεμισει ο βηχας.οποια φιλη ξερει αν κανει κακο ας μου στειλει..ευχαριστω!!:oops:

το έψαξα χθες γιατί είμαι κρυωμένη...

για το χαμομήλι δεν βρήκα κάτι αρνητικό (γενικά έπινα στην εγκυμοσύνη μου)

για το φασκόμηλο όμως λέει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό.

Στην εγκυμοσύνη προκαλεί συσπάσεις, ενώ στον θηλασμό συντελεί στην διακοπή του.

βρήκα και αυτήν την πτυχιακή

http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/782/1/anagnwstopoulow.pdf

για τα βότανα.

το έψαξα χθες γιατί είμαι κρυωμένη...

για το χαμομήλι δεν βρήκα κάτι αρνητικό (γενικά έπινα στην εγκυμοσύνη μου)

για το φασκόμηλο όμως λέει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη και στον θηλασμό.

Στην εγκυμοσύνη προκαλεί συσπάσεις, ενώ στον θηλασμό συντελεί στην διακοπή του.

βρήκα και αυτήν την πτυχιακή

http://estia.hua.gr:8080/dspace/bitstream/123456789/782/1/anagnwstopoulow.pdf

για τα βότανα.

ευχαριστουμε για το λινκ και τισ πληροφοριεσ:-P:-P:-P

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...