Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχει κανένας πολύτεκνος GRAND SCENIC ?

Recommended Posts

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πρέπει να καταλήξουμε στην επιλογή αυτοκινήτου μια και με τα 4 πλέον παιδάκια μας (2 μηνών - 4 ετών) είναι αδύνατο να ταξιδέψουμε πλέον όλοι μαζί. Έχει καμία / κανένας εμπειρία από το RENAULT GRAND SCENIC ; Έχετε να μου δώσετε κάποια τελευταία συμβουλή ;;;

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμεις το ειχαμε δει το SCENIC, αλλα τελικα καταλήξαμε στο peugeot5008. Το εχετε δει? ειναι 7θεσιο κι αυτο. ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Απλα καταλήξαμε εκει γιατι μας αρεσε λιγο καλύτερα και μας φάνηκε λίγο πιο οικονομικο.

xx

SM

7θεσιο επισης ειναι και το Opel Zafira. εμεις μεχρι μετακομιση καναμε. και το σημαντικοτερο, οικονομικο στη βενζινη και σε λογικη τιμη, γυρω στο 20ρικο αν θυμαμαι καλα.

lRR9p3.png

Κι εμεις το ειχαμε δει το SCENIC, αλλα τελικα καταλήξαμε στο peugeot5008. Το εχετε δει? ειναι 7θεσιο κι αυτο. ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Απλα καταλήξαμε εκει γιατι μας αρεσε λιγο καλύτερα και μας φάνηκε λίγο πιο οικονομικο.

Στις αντιπροσωπείες στην πόλη μου δεν υπάρχει κανένα να δούμε. Mόνο από τα site τους στο Internet έχω πληροφόρηση. Από τιμή τα δύο μας βγένουν στα ίδια, και ο εξοπλισμός του Grand Scenic (1.6 diesel) φαίνεται πιο πλούσιος, ενώ έχει και 3 χρόνια δωρεάν service. Αλήθεια πόσο καιρό το έχετε και πόσο το είχατε αγοράσει (αν θυμάσαι)...

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Διαφημίσεις

Στις αντιπροσωπείες στην πόλη μου δεν υπάρχει κανένα να δούμε. Mόνο από τα site τους στο Internet έχω πληροφόρηση. Από τιμή τα δύο μας βγένουν στα ίδια, και ο εξοπλισμός του Grand Scenic (1.6 diesel) φαίνεται πιο πλούσιος, ενώ έχει και 3 χρόνια δωρεάν service. Αλήθεια πόσο καιρό το έχετε και πόσο το είχατε αγοράσει (αν θυμάσαι)...

το εχουμε ακριβως 1 χρονο και το πηραμε 16,000 αν θυμαμαι καλα, με εκπτωσεις τα παντα ολα. 3 χρονια δωρεαν σερβις κι εμεις. Ειμαστε κατενθουσιασμενοι, ειναι πολυ ωραιο αμαξι και πολυ δυνατο, σε σχεση με τα μπαγκαζια που κουβαλαμε

xx

SM

το εχουμε ακριβως 1 χρονο και το πηραμε 16,000 αν θυμαμαι καλα, με εκπτωσεις τα παντα ολα. 3 χρονια δωρεαν σερβις κι εμεις. Ειμαστε κατενθουσιασμενοι, ειναι πολυ ωραιο αμαξι και πολυ δυνατο, σε σχεση με τα μπαγκαζια που κουβαλαμε

16.000 μου φαίνεται υπερβολικά λίγο μια και τώρα με έκπτωση πολυτέκνων και επιπλέον έπτωση της 1500 βγένει (η diesel εκδοση με μεταλ χρώμα) 23.000 (με το κλειδί στο χέρι).

Μήπως εννοείς το Scenic και όχι το Grand Scenic ...

Επεξεργάστηκαν by kassianh74
Προσθήκη

FHkYp3.png

7B9qp3.png

εγώ έχω grand scenic, έχω κάνει ήδη 30.000 χιλιόμετρα.

Το θεωρώ καλύτερο από τα δίδυμα της PSA (peugeot 5008 και Citroen c4 grand picasso) γιατί έχει καλύτερα καθίσματα.

Ο κινητήρας 1,4 TCE διαμάντι μαζϊ με το 6τάχυτο κιβώτιο αν και τώρα θα έπαιρνα τον νέο diesel 1,6 με 130 ίππους

Η τρίτη σειρά καθισμάτων είναι η πιο άνετη από όσα έχουν αντίστοιχο μήκος (4,56 μέτρα).

Χωράει άνετα 3 καθισματάκια στη σειρά, και το διδυμοκαρότσι (mclaren) χωράει κατά μήκος του χώρου αποσκευών.

Έχω 3 παιδιά (ένα 4 ετών και δίδυμα 2 ετών) και παρόλο που κάνουμε μεγάλα ταξίδια (χριστούγεννα πάσχα στη λάρισα και παίρνουμε ακόμη και παιχνίδια) δεν έχω βάλει ποτέ την μπαγκαζιέρα.

Στο δρόμο το βρίσκω πολύ σταθερό, τραβάει ακόμη και φορτωμένο.

Απο και και πέρα, αν θέλεις diesel πιστεύω ότι είναι μονόδρομος

Αν όχι, δες και τα δίδυμα που ανέφερα προηγουμένως. Όχι OPEL Zafira γιατί δεν έχει 3 ανεξάρτητα καθίσματα πίσω.

Δες επίσης και το VW touran, αν και πιστεύω ότι ακόμη και αν έχεις 3 παιδιά, η 3η σειρά καθισμάτων θα σου χρειαστεί αρκετές φορές.

Ποιό θα έπαιρνα τώρα; Η το grand scenic diesel 1,6 ή το ford S-max έκδοση titanium αν χωρούσε στο γκαράζ

Και εμείς αυτό πήραμε πριν από λίγους μήνες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πολύ άνετο και οικονομικό. Βεβαια εχω μόνο 2 καθίσματα πίσω. Ο χώρος αποσκευών τεράστιοσ...βάζουμε άνετα 2 βαλίτσες τέρασ και διπλό καρότσι.

Ποιό θα έπαιρνα τώρα; Η το grand scenic diesel 1,6 ή το ford S-max έκδοση titanium αν χωρούσε στο γκαράζ

Κι εμείς για το grand scenic diesel 1.6 σκεφτόμαστε. Απλώς έτσι που δεν υπάρχει στις εδώ εκθέσεις δε μπορώ να δοκιμάσω μόνη μου καθίσματα, χώρους, λειτουργικότητα κλπ. Αλήθεια σε ποιο χρώμα το έχετε πάρει όσοι έχετε grand scenic;

FHkYp3.png

7B9qp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχει παρει καποια αυτοκινητο με πετρελαιο??...επειδη απαγορευεται αθηνα θεσσαλονικη μου ειπαν πως δεν θα μπορω να παρω πινακιδες...ετσι ειναι???

ξερει καμια??

Κι εμείς για το grand scenic diesel 1.6 σκεφτόμαστε. Απλώς έτσι που δεν υπάρχει στις εδώ εκθέσεις δε μπορώ να δοκιμάσω μόνη μου καθίσματα, χώρους, λειτουργικότητα κλπ. Αλήθεια σε ποιο χρώμα το έχετε πάρει όσοι έχετε grand scenic;

το γαλάζιο

κοριτσια εχει παρει καποια αυτοκινητο με πετρελαιο??...επειδη απαγορευεται αθηνα θεσσαλονικη μου ειπαν πως δεν θα μπορω να παρω πινακιδες...ετσι ειναι???

ξερει καμια??

με κόκκινες πινακίδες είναι δύσκολο να πάρεις diesel. Πρέπει να αλλάξεις εφορία. Με κανονικές πινακίδες είναι εύκολη λαμογιά το να πάρεις diesel σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αν έχεις κάποιο συγγενή σε επαρχία κάνεις μία υπεύθυνη δήλωση ότι μενεις εκεί, ή κάνεις αλλαγή ονόματος στη ΔΕΗ για κάνα δίμηνο για να βγει λογαριασμός στο όνομά σου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...