Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μηπως παραανεβηκε????

Recommended Posts

γεια σας...

περιμενα περιοδο στις 12 του μηνα...

στις 16 εκανα χοριακη και βγηκε 236 στις 18 βγηκε 616...σημερα 23 εκανα παλι απο μονη μου αυτη την φορα γιατι ειχα ανχος και βγηκε 6200!!!

(δεν ξερω ανα εχει σημασια το οτι την εκανα σε διαφορετικο μικροβιολογικο,αλλα και αυτο ποσο να εχει αδιαφορα πια)

μηπως ειναι πολυ ανεβασμενη?και αν ναι τι σημαινει αυτο??ξερει καποια?

ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

Σκεψου οτι καθε 48 ωρες διπλασιαζεται η χοριακη οποτε μια χαρα νομιζω οτι εισαι. Επισης να ξερεις οτι την χοριακη την κανουμε παντα στο ιδιο εργαστηριο. Παιζει ρολο οτι την εχεις κανει σε διαφορετικο.

Με το καλο.

ναι το φανταζομαι οτι επρεπε στο ιδιο αλλα η μικροβιολογος μου εκλεισε για λιγες μερες...οσο αποκληση και να χει ομως εγω διπλασιαζοντας τα εβγαζα αυριο 5οοο...και μου παν σημερα 6200....τι να πω πια?ανησυχω λιγακι!

μια χαρα ειναι η χοριακη σου!μην ψαχνεις να βρεις τι σημαινει το ενα και το αλλο.συντομα θα πας στο γιατρο και θα σου λυθουν ολες οι αποριες και οι αγωνιες.

να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη. να σε ρωτησω ομως...γιατι τοσες χοριακες?εγω δεν εκανα ποτε ουτε και μου ζητησε ο γιατρος.

αν εισαι αγχωμενη προσπαθησε να χαλαρωσεις και να απολαυσεις αυτη την περιοδο της ζωης σου(δε φανταζεσαι ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος:))!και παλι με το καλο!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

13 μερες μετά την καθυστερηση, η χοριακή μου ήταν 14000 και δεν εχω διδυμα. απο ενα σημειο και μετά η χοριακή εκτοξευεται. το σημαντικό ειναι ότι εισαι έγκυος. Συγχαρητηρια! Μια βολικη εγκυμοσύνη κι ενα γερό μωράκι σου ευχομαι!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

ολες οι φρεσκοεγκυουλες μαλλον τα ιδια αγχη εχουν τελικα! να αγχωνοσουν αν ηταν χαμηλη,τωρα που πεταει να χαιρεσαι! το πολυ πολυ να εχεις διδυμα,ασχημα θα ειναι?

tt1108c2.aspx

εμένα μου είπε θα με δεί μόλις πιάσω τις 7500 μονάδες και σε επόμενο τηλεφώνημα (είναι Αθήνα) μου είπε ότι υπολογίζει να με δεί μέσα της άλλης εβδομάδος αν κατάλαβα καλά κι γω!

Αρα για να πάω εγώ από 40-7500 σε μια εβδομάδα σκέφτομαι ότι είναι φυσιολογική η δικιά σου αύξηση.

Θα σου πω τη Δευτέρα που θα αναρωτιέμαι κι γω αν είναι καλή η τιμή :D:D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...