Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΤΑΣΗ

athens2006

Recommended Posts

Αφου βρήκα η αχρηστη τα ξενοδοχεια που δέχονται εισητηρια ΕΟΤ(χαρη στη Ντάφυ), εχω και αλλο ενα προβληματισμό.

Στις 17 Αυγούστου θα ειμαστε στον Πύργο Ηλειας για ενα γάμο.

Και σκεφτόμασταν στις 18 αντε 19 να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας.

Δεν ξέρω ομως τι να διαλέξω.Να μεινω Ν.Ηλειας, να πάω καπου αλλού στην Πελλοπόνησο? Καμιά πρόταση...

Διαφημίσεις

Χωρις να ειμαι απο εκει .... ένα απο τα μέρη που λατρευω είναι το Ναυπλιο και τις γυρω περιοχες.

Απιστευτες παραλιες, καθαρες θαλασσες. Καραθώνας, και πιο έξω Βιβάρι. Σιγουρα υπάρχουν κι άλλες.

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος ήμασταν στο Γύθειο. Συγκεκριμένα μείναμε στο Μαυροβούνι. Το Γύθειο ωραία, γραφική πόλη αλλά πολύ αυτοκίνητο και κακό. Φοβόμουν να περπατήσω με τον γιό μου γινόταν ένας πανικός

Αντιθέτως το Μαυροβούνι (κάτω στην παραλία που μέναμε) ήταν πολύ ωραία. Ήταν αρκετά ήσυχα. Χωρίς πολλά πολλά αυτοκίνητα. Έχει μια μεγάλη και ωραία παραλία (φυσική ομορφιά, όχι οργανωμένη) αλλά η θάλασσα πρώτον ήταν πολύ κρύα (πιθανότατα να έτυχε να είναι έτσι τις μέρες που ήμασταν εμείς εκεί) δεύτερον έβγαζε κύμα κάθε μέρα μετά της 11 το πρωί και τέλος βάθαινε αρκετά απότομα Με αποτέλεσμα να μην την ευχαριστηθούμε και τόσο πολύ.

Το Γύθειο όσο ξέρω δεν έχει παραλία Μπάνιο κάνεις στα τριγύρω χωριά. Έχει αρκετά ωραία μέρη που μπορείς να επισκεφθείς με το αμάξι.

Καλές διακοπές

:D

Rikiki & Καραμελίτσα

Σε ευχαριστώ...

Εγω σκεφτόμουν ή Ναυπλιο ή Μονεμβασια.

Το Γυθειο σας λεει κατι?

Και οτι αλλο εχετε να προτεινετε δεκτο!

Οι νομοι Ηλειας και Μεσσηνιας εχουν φοβερες παραλιες, πεντακαθαρες, αλλα τα χωρια δεν μου φανηκαν και τοσο γραφικα.Τουριστικα, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Πολυ καλη επιλογη ομως πιστευω ιδιως για μικρα παιδια.Και υπαρχουν πολλα ξενοδοχεια κ ενοικιαζομενα να επιλεξει κανεις. Ναυπλιο εχω παει αλλα δεν κολυμπησα οποτε δεν εχω αποψη για τη θαλασσα, και Μονεμβασια δεν καταφερα ακομη να παω.Εαν παντως ειστε διατεθειμενοι να πατε μεχρι Μονεμβασια, εχετε σκεφτει την Ελαφονησο η τα Κυθηρα; Ειναι καταπληκτικα.Εχουμε συγγενεις Κυθηρα και παμε καθε χρονο. Ειναι ακριβοτερα απο την Πελοποννησο, αλλα πολυ γραφικα και με τελειες παραλιες.Αν θελετε οποιαδηποτε πληροφορια ευχαριστως να βοηθησω.

Διαφημίσεις

Πολυ ωραία θάλασσα έχει και στη Στούπα Μεσσηνίας. Επίσης τα χωριά μετά το Γύθειο (προς Αρεόπολη) έχουν καταπληκτικές παραλίες και καλές εγκαταστάσεις για οικογένειες.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Αφού θα είσαι ήδη στον Πύργο και στην περίπτωση που δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείτε με επιπλέον χιλιόμετρα και έξοδα, γιατί δεν το σκέφτεσαι να παραμείνεις!

Η περιοχή έχει υπέροχες παραλίες, ιδανικές για παιδιά (άμμος και ξέβαθες) και καλές τιμές γιατί μιλάμε για επαρχιακές πόλεις και χωριά φυσικά.

Δεν χρειάζεται να μείνεις μέσα στον Πύργο ή μέσα στην Αμαλιάδα που είναι κοντα, αλλά μπορείς να νοικιάσεις κάποιο δωμάτιο/σπίτι/ξενοδοχείο εκεί γύρω. Θα βρεις κάτι για όλα τα γούστα και πορτοφόλια.

Δεν σου συνιστώ να πας Καιάφα (βλ. φωτιές πέρυσι), μα προς την αντίθετη κατεύθυνση (προς Πατρα) είναι τα άπειρα χιλιόμετρα παραλίας.

Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σε αντιπροσωπεύει, και θα έχεις και την ησυχία σου αν αυτό επιθυμείς και την διασκέδαση.

Σε πολύ κοντινή απόσταση είναι η Αρχαία Ολυμπία, το Φράγμα, το Κατάκολο, το Κάστρο Κυλλήνης, κ.α.

Στην τελική, αν θέλεις νησί η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά είναι σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της Κυλλήνης, αφού θα είσαι ήδη εκεί. Για οικογένεια προτείνω Κεφαλλονία, αλλά περί ορέξεως...

Ελπίζω να σε βοήθησα :wink:

Στην τελική, αν θέλεις νησί η Ζάκυνθος και η Κεφαλλονιά είναι σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της Κυλλήνης, αφού θα είσαι ήδη εκεί. Για οικογένεια προτείνω Κεφαλλονία, αλλά περί ορέξεως...

Ελπίζω να σε βοήθησα :wink:

Εγω αναμεσα σε ζακυνθο και κεφαλλονια προτεινω ζακυνθο γιατι ειναι μικροτερη και πολυ οργανωμενη για οικογενειες.Η κεφαλλονια ειναι ωραιοτερη αλλα πολυ μεγαλη και εχει μακρινες αποστασεις.Ειναι καλυτερα να πας με μεγαλυτερα παιδια και να εχεις αρκετες μερες να τη γυρισεις και να την ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Άλλη μία πρόταση για να σε μπερδέψουμε λίγο περισσότερο είναι να κατέβεις λίγο πιο νότια προς Πύλο!

Καταπληκτικές παραλίες Ρομανός, Πετροχώρι και η περίφημη Βοϊδοκοιλιά!

Ξεκούραση και μπάνιο στη θάλασσα!

Καλά να περάσεις!