Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ολογοζωοσπερμια

Recommended Posts

καλησπερα,σε ολα τα κοριτσια!!ευχομαι σε ολες που δεν εχουν ακομα κρατησει το δικο τους μωρακι στην αγγαλια,να το κρατησουμε συντομα..:wink:θελω να σας πω κατι που με απασχολησε τις τελευταιες μερες.πριν 1 εβδομαδα,βγηκαν τα αποτελεσματα του αντρα μου απο το σπερμοδιαγραμμα.Κινητικοτητα¨κινητα 77%,συγκετρωση σπερατοζωαριων.....6,0Χ10(στην 6η)/ml.φυσιολογικες τιμες(20Χ10(στην 6η) αριθμος σπερματοζωαριν ολικος 26.4Χ10(στην 6η) φυσιολογικες τιμες 40Χ10(στην 6η) συμπερασμα(ολιγοζωοσπερμια).Την εστειλα την εξεταση στον γιατρο και μας ειπε,οτι μπορει να ειναι μειωμενος ο αριθμος αλλα,εχουμε μεγαλη κινητικοτητα.οπωτε ισοβαθμιζει την κατασταση.εχουμε τωρα 11 μηνες προσπαθειων και η αγωνια μου μεγαλη!περιμενα να μου δωσει καποια θεραπεια αλλα τιποτα.ειπε να ξαναπαμε να την κανουμε τον Οκτωμβρη!:-(ξερετε να μου απαντησετε σε αυτο?:?:ξερω οτι οι 11 μηνες που προσπαθω ειναι λιγοι,σε αντιθεση και καποιες κοπελες που προσπαθουν χρονια,αλλα οταν το βιωνεις ειναι πολυς ο χρονος και καθε μηνας λες..παλι ηρθε:?:ευχαριστω για τον χρονο σας..

:P

Διαφημίσεις

Η κινητικότητα είναι απλά τέλεια! Και τα 26 εκατομμύρια λίγα δεν είναι....αν και θα μπορούσαν να είναι παραπάνω. Η ποσότητα διορθώνεται με καρνιτίνη, eviol και κόψιμο καπνίσματος. Εμένα ο δικός μου από 19 εκ το έφτασε στα 34 εκ μέσα σε λίγους μήνες. Η κινητικότηα είναι δυσκολο να βελτιωθεί. 36% είχαμε, τόσο έμεινε.....

Πιστεύω πως είστε σε καλή κατάσταση.

Εσύ έκανες εξετάσεις;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Η κινητικότητα είναι απλά τέλεια! Και τα 26 εκατομμύρια λίγα δεν είναι....αν και θα μπορούσαν να είναι παραπάνω. Η ποσότητα διορθώνεται με καρνιτίνη, eviol και κόψιμο καπνίσματος. Εμένα ο δικός μου από 19 εκ το έφτασε στα 34 εκ μέσα σε λίγους μήνες. Η κινητικότηα είναι δυσκολο να βελτιωθεί. 36% είχαμε, τόσο έμεινε.....

Εσύ έκανες εξετάσεις;

ξερεις αν βελτιωνεται και η μορφολογια,,,εμας απο κινητικοτητες ειναι στο 52% μεσο ορο, 35,000,000 συνολικος αριθμος αλλα 12% φυσιολογικα

ξερεις κατι για αυτο?

Καλα ειναι τα αποτελεσματα οπως ειπε και η Μαργι.Πιστεψε με πολλοι θα εχουν τετοιες τιμες αλλα και πιο κατω απλα δεν το ξερουν γιατι εχουν παιδια. Προμηθεψου τεστ ωορηξιας και ολα θα πανε καλα! Μονο μην αγχωθει ο συντροφος γιατι τοτε οι τιμες του σπερματος χαμηλωνουν δραματικα!! Πιστεψε τα εχω περασει!!! Καλη επιτυχια!

QacZm4.png

YOU BELIEVE YOU ACHIEVE !!

Εσύ έκανες εξετάσεις;

Σε ευχαριστω πολυ Margi μου,ο αντρας μου,καπνιζει 1-2τσιγαρα την εβδομαδα.πηγα εχτες στο φαρμακειο και ειναι μια εταιρια solgar,που εχεικατι βιταμηνες με l-argnine και l-carnitine,μου ειπαν πως βοηθαει στην γονιμοτητα(ανδρικη υπογονομοτητα).ελπιζω να βοηθησει και αυτο.αλλα με το αγχος...ειναι ενα θεμα αυτο,ειναι αγχωδης:-(..εξετασεις δεν μου ειπε να κανω ακομα.ειπε στον χρονο επανω,να ξεκινησουμε.να κανει το σπερμοδιαγραμμα,και εγω μια σαλπιγκογραφια.για αρχη εγινε του αντρα μου,εγω το αφησα επειδη ειναι λιγο επωδυνο και θα παω στο χρονο να το κανω...:-)σε ευχαριστω πολυ και παλι!!

Διαφημίσεις

Καλα ειναι τα αποτελεσματα οπως ειπε και η Μαργι.Πιστεψε με πολλοι θα εχουν τετοιες τιμες αλλα και πιο κατω απλα δεν το ξερουν γιατι εχουν παιδια. Προμηθεψου τεστ ωορηξιας και ολα θα πανε καλα! Μονο μην αγχωθει ο συντροφος γιατι τοτε οι τιμες του σπερματος χαμηλωνουν δραματικα!! Πιστεψε τα εχω περασει!!! Καλη επιτυχια!

σε ευχαριστω πολυ:wink:φαντασου ο γιατρος μου ειπε,οτι εκανε μια γεννα προχτες, ο αντρας ειχε 5 εκατομυρια μονο!!! και επιασε!εκει χαρηκα λιγο,ειπα ενταξει!το εχω σκεφτει για τεστ ωορηξιας,θα παω να παρω.σε ευχαριστω πολυ:lol:

κοριτσια και αγορι

ειμαι παλια καραβανα στο θεμα σπερμα και εχω να σας πωτα εξης:

τοσπερμα ειναι παρα πολυ υπουλο...μονο να σας πω οτι ξεκινησαμε με2 εκατομμυρια και εχουμε 20 εκ-μλ συνολο 33-36 εκατομμυρια και κινηση απο 10% σταθεροποιηθηκε τα τελυταια χρονια στο 55%

εδωσε και μια βιοχημικη κυηση το σπερμα μας....

το πιο σημαντικο ειναι οχι αλκοολ καπνισμα, πολυ καλη διατροφη με πολλα φρουτα λαχανικα και οτι εχει βιταμινη C

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ eviol E, καρνιτινες, και μπολικη c .

οπωσδηποτε καντε καλλιεργεια σπερματος για μυκοπλασμα , ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΣΟΣ, και ουρεοπλασμα....επειγον!!!!!!!!!! κανενας γιατροςδε δινει αυτες τις εξετασειςκαι τα ζευγαρια πεφτουν στην παγιδα των εξωσωματικων ενω υπαρχει θεραπεια!!!!!

οσοναφορα τη μορφολογια αν ειναι η εξεταση με τη μεθοδο kruger ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια,αν ειναι με αλλη μεθοδο που δεν ειναι αυστηρη τοτε ναι ειναι προβλημα η μορφολογια. τοτε θελει παρα πολλα αντιοξειδωτικα.

ο,τι θελετε απο σπερμα εδωσ την ειδικο!:confused::confused::confused::confused:

Σε ευχαριστω πολυ Margi μου,ο αντρας μου,καπνιζει 1-2τσιγαρα την εβδομαδα.πηγα εχτες στο φαρμακειο και ειναι μια εταιρια solgar,που εχεικατι βιταμηνες με l-argnine και l-carnitine,μου ειπαν πως βοηθαει στην γονιμοτητα(ανδρικη υπογονομοτητα).ελπιζω να βοηθησει και αυτο.αλλα με το αγχος...ειναι ενα θεμα αυτο,ειναι αγχωδης:-(..εξετασεις δεν μου ειπε να κανω ακομα.ειπε στον χρονο επανω,να ξεκινησουμε.να κανει το σπερμοδιαγραμμα,και εγω μια σαλπιγκογραφια.για αρχη εγινε του αντρα μου,εγω το αφησα επειδη ειναι λιγο επωδυνο και θα παω στο χρονο να το κανω...:-)σε ευχαριστω πολυ και παλι!!

μερι καλημερα,

θα σου ελεγα νακανεις τη σαλπιγγογραφια ωστε να ξερεις που βρισκεσαι. αν δεν εχεις προβλημα τοτε η εξεταση ειναι παιχνιδακι και δεν ποναει καθολου. δινει μια καλη εικονα του αναπαραγωγικου συστηματος , ασε που λειτουργει και θεραπευτικα, ανειναι ψιλοβουλωμενη καμια σαλπιγγα μπορει μετο υγρο να ξεμπλοκαρει...οποτε μετα λες σιγουρα οτι το θεμα μου ειναι το σπερμα...εμεις παντως και ειμαι 37 μολις τα κλεισα....στον 1 χρονο και 2 μηνες προσπαθειων εδωσε κυηση,ασχετο αν απεβληθη το γονιμοποιημενο ωαριο....ευχομαι να πανε ολα καλα:)

• 3 weeks later...

κορίτσια ο άνδρας μου είχε συνολικό αριθμό σπέρματος 1 εκατομύριο μόνο. κάναμε 3 εξωσωματικές για να αποκτήσουμε μωρό αφού και εγώ είχα μια κλειστή σάλπιγγα. δεν ξέρω αν σε 10 μήνες έχει καλυτερέψει το σπέρμα πάντως πριν μια εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγγυος φυσιολογικά και μάλιστα 2 σακουλάκια. το ένα έχει δύδιμα και το άλλο ένα αλλά είναι πολύ μικρό και μάλλον θα χαθεί. όλα μπορούν να συμβούν. μην χάνετε ποτέ τις ελπίδες σας!!!

Aj6bp2.png

ZoVip3.png

κορίτσια ο άνδρας μου είχε συνολικό αριθμό σπέρματος 1 εκατομύριο μόνο. κάναμε 3 εξωσωματικές για να αποκτήσουμε μωρό αφού και εγώ είχα μια κλειστή σάλπιγγα. δεν ξέρω αν σε 10 μήνες έχει καλυτερέψει το σπέρμα πάντως πριν μια εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγγυος φυσιολογικά και μάλιστα 2 σακουλάκια. το ένα έχει δύδιμα και το άλλο ένα αλλά είναι πολύ μικρό και μάλλον θα χαθεί. όλα μπορούν να συμβούν. μην χάνετε ποτέ τις ελπίδες σας!!!

Συγχαρητηρια !!!

αυτα ειναι θετικα ευχαριστα και να τα γραφεις για να παιρνουμε δυναμεις οσες παιδευομαστε!!!!!!!!!

να σου πανε ολα καλα! να εχεςις μια τελειομηνη και χαρουμενη εγκυμοσυνη:)

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ πολύ! αγχώνομαι και εγώ πολύ γιατί πρέπει να κάνω προγεννητική για την μεσογειακή ανεμία αλλά προσευχόμαστε όλα να παν καλά!

65Cwp3?r=1314621910

RNTNp3.png?ynvw2q9k

Aj6bp2.png

ZoVip3.png