Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ/ προστατιτιδα

Recommended Posts

γεια σε όλα τα κορίτσια

εύχομαι χαρμόσυνα νέα σε όλες!!!

το πρόβλημα είναι το σπερμοδιάγραμμα του αγαπημένου μου

αριθμός οκ αλλά κινητικότητα την 1η ώρα συνολικά 28%, ζωηρά μόνο 8% και μετά 2η, 3η ...ώρα πλήρης ακινησία!

πήγαμε σε ουρολόγο διέγνωσε χρόνια προστατίτιδα και του έδωσε αντιβίωση και 3 μήνες τα nolvadex

έχω τις εξής απορίες:

μήπως ξέρετε τι ακριβώς κάνουν αυτά τα χάπια?

επίσης τεστοστερόνη έχει πολύ αναβασμένη μια χαρά δεν πιστεύω αυτά να του την αναβάσουν σε μη φυσιολογικά όρια ε?

διάβασα τις ενδείξεις και φρίκαρα (καρκίνος μαστού κλπ) κάνουν κακό στην υγεία του?

επίσης κάνει να έχουμε επαφές όσο παίρνει το φάρμακο αυτό?

αχ θεε μου έχω πήξει στενοχωριέμαι γι αυτόν πολύ! από την άλλη ένα χρόνο τώρα δεν έχω μείνει έγκυος και δεν θέλω να το αφήσω στην τύχη...

βοήθεια γκερλς!

και πάλι εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καθεμία

:D

.png.png

Διαφημίσεις

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

aliki μου γεια!

δεν εχω ιδεα με το θεμα αλλα θα ηθελα να σου πω οτι ολα θα πανε καλα?

να μην στεναχωριεσαι...σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια :P:P:P

η γνωμη μου ειναι να ρωτησεις το γιατρο σου για να παρεις και εγκυρες πληροφοριες.

φιλακια πολλα...και κεφαλι ψηλα!!!

καλημερα!!τα χαπια (δεν ξερω για τα συγκεκρημενα) αλλα για χρονια προστατιτιδα υποτιθεται οτι την καταπολεμουν.μην στεναχωριεσαι, και εμενα ειχε ο συζυγος μου χρονια. το δικος μας σπερ/μα ηταν κ ο αριθμος χαλια κ η κινητικοτ 25%ζωηρη. μετα απο φαρμα/αγωγη τα ειχαμε ανεβασει σχεδον στο φυσιολογικο οριο. 47% κινητικοτ . αλλα μετα ξαναεπεσε. ισωσ να φταιει το ουζακι γιατι ο συζυγος ειναι κ μερακλης :lol::lol: . πηγαμε σε εναν πολυ καλο ουρολογο στη θεσ/νικη κ μας ειπε να κανουμε καλλιεργεια ουρων.να κανετε μια οπωσδηποτε :!: κ βρηκε ενα μικροβιο. ο ουρολογ πιστευει οτι απο αυτο το μικροβιο προκαλουνται ολα. παιρνουμε αγωγη για ενα μηνα. μολις τελειωσει θα σου πω νεα!! μας ειπε να μην εχουμε επαφες χωρις προφυλαξη :? .αυτα οτι αλλο θελησεις στειλε μην!! καλη σου μερα. δεν πιστευω να ειναι επικινδυνα τα χαπια. εγω ειχα δει πολυ καλα αποτελεσματα με το tavanic. η κινητικοτ εφτασε το 47%. πολυ καλα. τωρα διαφερει κ απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

ξεχασα!!! η προστατιτιδα δεν θελει: κρυα μπανια, και στη θαλασσα να στεγνωνει το μαγιο του καλα.μη καθεται με το βρεγμενο στη σκια, η περιοχη θελει ζεστουλα, απαγορευονται καυτερα, ποτο (ουζα,τσιπουρα) καμια μπυριτσα στα πεταχτα :lol: . να τρωει πολλΑ ΠΡΑΣΙΝΑ .(ΣΑΛΑΤΕς) αυτα, οτι αλλο θυμηθω θα σε ενημερωσω.παντωσ αυτα ειναι πολυ σημαντικα!! κ τσιγαρο αν δεν το κοψει να το ελλατωσει σιγουρα

parent καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου, τι εννοείς οταν λες οτι σου είπε να μην έχετε επαφές όσο παίρνετε αγωγή?

εγώ τον πήρα χθες τηλ και μου είπε ελεύθερα επαφές και αν μείνω έγκυος να κόψει την αγωγή.

με ανησυχεις λιγάκι...γιατι σας απαγόρευσε εσάς επαφές?

α και κάτι άλλο είχε ενοχλήσεις ο άντρας σου πριν διαγνωστεί η προστατίτιδα? εμένα πολύ ελαφρό κνησμό

σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

.png.png

Διαφημίσεις

λαθος επαφες με προφυλαξη ειπε, μπερδευτηκα οχι καθολου!!! ειχε συχνοουρια κ ελαφρωσ τσουξιμο που κ που , κ λιγο κνησμο που κ που τιποτα εντονο. ολα θα διορθωθουν. περιμενε λιγο κ εγω ακομη στη προσπαθεια ειμαι φιλακια :lol:

• 11 months later...

κοριτσια αν και εχει περασει 1 χρονος,ξαναεπαναφερω το θεμα και αμα μπορειτε να με βοηθησετε. ειμαι καινουργια στο φορομ το ονομα μου ειναι Μαρια και προσπαθουμε 2 σχεδον χρονια για μωρακι.εγω εχω κανει εξετασεις και ειναι οκ μονο η σαλπιγγογραφια εδειξε συμφυσεις επειδη οι ελικες του εντερου εφαπτουν με την σαλπιγγα αλλα ειναι διαβατες.τιην πηγα σε 2 γιατρους και ειπαν δεν πειραζει και ειναι οκ.ο αντρας μου εκανε σπερματοδιαγραμμα εδειξε χαμηλη κινητικοτητα,εκανε υπερυχο και εδειξε ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ λογω καποιας λοιθιασης.εκανε αγωγη με tananik kai vibraminin και η κοινιτικοτητα ανεβηκε.αλλα εγω ακομα δεν εμεινα εγκυουλα:-(τωρα μας ειπε ο γιατρος οποτε ειμαι στις γονιμες να περνει για 6 μερες ταβανικ και να ερχομαστε σε επαφη μερα παρα μερα.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ?ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POST:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• 5 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΤΛ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ????

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΕΞ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΤΛ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ????

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΓΚΥΟΣ (2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ) ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΣΟΚΟΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!:roll:

Διαφημίσεις

TE.ANGEL μην απογοητεύεσαι, κοπέλα μου. Αφού βρέθηκε το πρόβλημα, ακολούθηασε τις οδηγίες του γιατρού κι όλα θα πάνε καλά. Αφού πρότεινε χειρουργείο, ας το κάνει, και βλέπετε αν θα βελτιωθεί το σπερμοδιάγραμμα. Αν όχι, υπάρχουν τρόποι τη σήμερον ημέρα για να γίνετε γονείς. Μην καταθέτεις τα όπλα..:wink:

age.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Ή ΝΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ......

Στον άνδρα μου διαγνώστηκε μια μικρή κυρσοκήλη (είναι παααααρα πολύ συνηθισμένο) και προστατίτιδα και μπορείτε να φανταστείτε τι σπερμοδιάγραμμα μας βγήκε, όλα χάλια!!! Πριν κιόλας προλάβει να ξεκινήσει την αγωγή... είδηση! είμαι έγκυος!!!! Κορίτσια, ΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! και βρήκαμε και το καλύτερο αν κρίνω βλέποντας την μπουμπύκα μας!!! Οπότε, μην αγχόνεστε καθόλου!!!!!!!

Κι εμενα ο αντρας μου εχει κιρσοκηλη και μαλιστα εντονη. Μας ειχε πει τοτε ο γιατρος να κανει σπερμοδιαγραμμα και αν δεν ειναι καλο οπωσδηποτε εγχειριση. Επειδη το βρηκαμε τυχαια και δεν καιγομασταν να μεινω εγκυος εκεινη την εποχη και επειδη τον ειδα ποσο στεναχωρηθηκε ειπαμε να το ξεχασουμε σα να μην εγινε ποτε, να ξεκινησουμε τις προσπαθειες χαλαρα και βλεπουμε. Αν σε εξι μηνες δεν εμενα εγκυος τοτε θα εκανε το σπρμοδιαγραμμα. Δεν αφησαμε το γεγονος αυτο να επηρασει την ψυχολογια μας και μας βγηκε σε καλο γιατι μολις τρεις μηνες μετα εμεινα εγκυος. Ο αντρας μου δεν εκανε ποτε σπερομοδιαγραμμα και δεν εγχειριστηκε ποτε. Δεν ξερω, εγω πιστευω πολυ στην ψυχολογια του ζευγαριου την εποχη που γινονται οι προσπαθειες! Καλη τυχη ευχομαι!!!!!!!!!!!!

όντως, ana08, Πιστεύω ότι μόνο ότα χαλαρώνεις έρχεται η χαρά!!! Εμείς λέγαμε... αφού μάλλον δε θα γίνει, ας κάνουμε προσπάθειες και σκεφτόμαστε σοβαρά μετά την θεραπεία. Εμάς μας είπανε κιόλας για την κιρσοκήλη ότι δεν είναι ανάγκη η εγχείρηση, αλλά η θεραπεία για την προστατίτιδα ναι. Θα δεις, Aliki, όλα θα πάνε καλά. Πααααααααααααρα πολλοί άντρες έχουν αυτό το πρόβλημα, από ό,τι καταλάβαμε τουλάχιστον ένας στους 3-4!!!!

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Επαναφέρω αυτό το θέμα, μιας και θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες από κοπέλες που αντιμετώπισαν οι άντρες τους προστατίτιδα. Με τη φαρμακευτική αγωγή είδατε αποτελέσματα; Το πρόβλημά μας είναι στην κινητικότητα, προσπαθούμε για αδερφάκι, έχουμε δοκιμάσει ήδη 2 αποτυχημένες εξωσωματικές, κουράστηκα είναι η αλήθεια, δεν υπάρχουν πια και τα χρήματα, δε θέλω όμως και να παραιτηθώ από την επιθυμία μου για ένα 2ο παιδακι.. Είναι όντως αποτελεσματική η αντιβίωση που δίνουν; Θα εκτιμούσα όποια μπει στον κόπο να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί μου.

age.png

argyro73 και εμένα ο καλός μου είχε πάθει προστατίτιδα πέρισυ. Μάλιστα δεν είχε κανένα σύμπτωμα, την ανακαλύψαμε τυχαία από ένα σπερμοδιάγραμμα που έκανε!!!

Πήρε την αντιβιωσούλα του - δυστυχώς πάει καιρός και δεν θυμάμαι ποια - και του πέρασε.... Από τότε δεν έχει ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα, ευτυχώς!!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα

Επαναφέρω αυτό το θέμα, μιας και θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες από κοπέλες που αντιμετώπισαν οι άντρες τους προστατίτιδα. Με τη φαρμακευτική αγωγή είδατε αποτελέσματα; Το πρόβλημά μας είναι στην κινητικότητα, προσπαθούμε για αδερφάκι, έχουμε δοκιμάσει ήδη 2 αποτυχημένες εξωσωματικές, κουράστηκα είναι η αλήθεια, δεν υπάρχουν πια και τα χρήματα, δε θέλω όμως και να παραιτηθώ από την επιθυμία μου για ένα 2ο παιδακι.. Είναι όντως αποτελεσματική η αντιβίωση που δίνουν; Θα εκτιμούσα όποια μπει στον κόπο να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί μου.

αργυρω μου καλησπερα, εχουμε και εμεις αυτο το προβλημα, το ανακαλυψαμε μετα απο ενα χρονο προσπαθειων, και δυο σπερμοδιαγραμματα, το ενα οχι και πολυ καλο και το αλλο αριστο , παρολα αυτα αποφασισαμε να παμε σε ουρολογο, μας εδωσε αντιβωση, την πηρε στην αρχη για καποιες μερες, δυο διαφορετικα φαρμακα και μαζι με αυτα του εδωσε και καποιες βιταμινες, μεχρι τα χριστουγεννα θα περιμενουμε, αν δεν γινει κατι βλεπουμε μετα.(δεν ξερω αν διορθωθηκε το προβλημα γιατι μας ειπε ο γιατρος να παμε μετα τα χριστουγεννα, αλλα απο αυτα που μας ειπε καταλαβα οτι διορθωνεται, και οτι αυτο μπορει να ειναι το προβλημα που δεν μπορρουμε να κανουμε παιδακι)

Δεν ξερω αν σε καλυψα, περιμενω νεα σου...

να ρωτησω κι εγω κατι?ο αντρουλης μου εχει κι αυτος προστατιτιδα.προβλημα στην συλληψη δεν ειχα.υπαρχει ομως περιπτωση να ευθυνεται για αποβολες?????αν γνωριζει καποια

να ρωτησω κι εγω κατι?ο αντρουλης μου εχει κι αυτος προστατιτιδα.προβλημα στην συλληψη δεν ειχα.υπαρχει ομως περιπτωση να ευθυνεται για αποβολες?????αν γνωριζει καποια

δεν το γνωριζω εγω, αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα πρεπει να πατε σε εναν ουρολογο για θεραπεια, δεν το ανεφερες στον γιατρο σου αυτο;φανταζομαι οτι αυτος θα ξερει.

και

εχω ενα παιδακι.τηνπροστατιτιδα την ανακαλυψαμε πριν 2 χρονια.στα τελευταια 4 χρονια εχω μεινει εγκυος 3 φορες η μια ηταν αποβολη (8 εβδ).εμενα εγκυος σχετικα γρηγορα

δεν το γνωριζω εγω, αλλα απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα πρεπει να πατε σε εναν ουρολογο για θεραπεια, δεν το ανεφερες στον γιατρο σου αυτο;φανταζομαι οτι αυτος θα ξερει.

και

ο γιατρος το ξερει μου ειπε να το αφησω.ομως ενας παθολογος μου εβαλε υποψιες μηπως φταιει αυτο για την αποβολη.δηλ τι μπορει να ειναι καποιο μικροβιο????

οταν το πρωτοβρηκαμε εκανε θεραπεια (αντιβιωση)να πω ομως την αληθεια δεν θυμαμαι αν το ξαν;ακοιταξε.να κανει υπερηχο ή σπερμοδιαγραμμα???

αν πας σε εναν ουρολογο θα σου πε ο ιδιος τι να κανεις, θα του κανει σιγουρα υπερηχο, και καποια τυπικα που κανουν εκει(δεν ξερω αν θα φανει με τον υπερηχο γιατι οταν εμεις κλεισαμε ραντεβου μας ειπε να πιει πολλα υγρα και να μην παει τουαλετα, οταν πηγαμε στο ιατρειο τον εβαλε να ουρησει και κοιταξε και τα ουρα, μπορει να φανει εκει)Παντως οτι και να ειναι πηγαινετε σε εναν ουρολογο και θα σου πει ο ιδιος.(μην δινεις αδικα λεφτα σε αλλες εξετασεις)