Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έγκυος χωρίς συμπτώματα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, για άλλη μια φορά ζητάω τα φώτα σας..Είμαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών αλλά δεν έχω συμπτώματα, πέρα από κάτι καούρες και ξινίλες τίποτα άλλο ,2 μέρες τώρα δεν έχω ούτε αυτά, τίποτα, σημαίνει κάτι αυτό?

Ευχαριστώ

Αριάδνη μου, ξημερώνει γιατί σʼ έχω..

EcQXp3.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς, τίποτα απολύτως δεν σημαίνει. Και εγώ όταν ήμουν 6 εβδομάδων δεν είχα απολύτως κανένα σύμπτωμα, μετά όμως ήρθαν όλα μαζεμένα! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι.

εγω σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου !

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Εγω ειμαι στην 9 βδομαδα και ενώ ήμουν η χαρα της ζαλάδας, του εμετού, της υπνηλίας εδώ και 2 ημέρες δεν εχω τίποτα. Μα ...τιποτα...! Δεν ζαλίζομαι, δεν εχω αναγουλες και εχω αυπνίες...Να ανησυχήσω;;;

να μην ανησυχήσεις, αλλά να το χαρείς!!

υπάρχουν και εγκυμοσύνες χωρίς τίποτα απ' όλα αυτα.

εγώ προσωπικά δεν ειχα ποτέ ζαλάδες και εμετούς!:-P

t0m4p2.png

στις 6 βδομαδες κ εγω τπτ δεν ειχα...μετα το καλο μου μου αλλαξε τα φωτα:P.....οι ανακατοσουρες δεν περιγραφονται...μου μυριζαν τα παντα δεν μπορουσα να φαω τπτ,ζαλιζομουν συνεχεια ολο εκλαιγα.οταν μπηκα στην 14 βδομαδα κ σταματησαν ολα αυτα τα ευχαριστα ο ανδρουλης μου κ εγω καναμε τον σταυρο μας!!!! μην ανησυχεις μακαρι ολη η εγκυμοσυνη σου να ειναι ετσι τελεια!!! με το καλο σου ευχομαι!!!dev009pp___.png

Xc60p3.png ghL0p3.png

κι εγω ειμαι τωρα στην 11η, δεν ειχα σχεδον τιποτα. Μου βρωμανε ολα αλλα ναυτιες δεν εχω!! Μαλλον ειμαστε απο τις τυχερες, πολλα φιλια!

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι στο τελος της τριτης μου εγκυμοσυνης.Σε καμια δεν ειχα ζαλαδες εμετους κλπ.Απο καποιο σημειο και μετα ειχα μονο καουρες.Δεν ειναι απαραιτητο να τα εχεις ολα αυτα.Μην σου μπαινουν κακες ιδεες.Κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου...

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

να μην ανησυχήσεις, αλλά να το χαρείς!!

υπάρχουν και εγκυμοσύνες χωρίς τίποτα απ' όλα αυτα.

εγώ προσωπικά δεν ειχα ποτέ ζαλάδες και εμετούς!:-P

Δυσκολο να μην ανησυχω αλλά το προσπαθώ...καλού κακού θα πάω απο βδομάδα μια βόλτα στον γιατρό. Να μου φύγει και μενα το άγχος! Μα μου κανει εντυπωση απο τους 2 εμετους που ειχα προχθες να μην εχω τιποτα σημερα. Ασε που όλη την ώρα ζουπάω το στήθος μου για να δω κατα πόσο είναι πρησμένο!!!!!

Αν πας στο ιατρο και του πεις θα γελασει μαζι σου και ο δικος μου γελουσε οταν του ελεγα κατι τετοια πραγματα....Δεν υπαρχει ανησυχια ολες οι εγκυμοσυνες διαφορετικες ειναι.Αυτο που λενε πχ οτι στο πρωτο τριμηνο εχεις εμετους,ζαλαδες γενικα εισαι χαλια δεν ισχει για ολες.Να χαιρεσαι που δεν τα εχεις οχι να αγχονεσαι!Οσο για το στηθος το δικο μου αρχισε να αλλαζει μετα τον 4ο μηνα και τωρα απλα εχει γινει πιο σφιχτο και λιιιιγο πιο μεγαλο και οι ρογες που σκουριναν.Μην βασανιζεσαι με τετοια ασημαντα πραγματα κοιτα απλα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Μην ανησυχείς, εγώ είμαι στην 28η εβδομάδα και εκτός από την καθυστέρηση δεν είχα ούτε και έχω κάποιο άλλο σύμπτωμα (π.χ. ζαλάδες, ναυτίες, έμετους..)..Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά.

Διαφημίσεις