Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια την βοήθειά σας παρακαλώ,

Ειμαι στην 6η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και εδώ και 1-2 μέρες έχω κάτι σαν φούσκωμα στο στομάχι. Πως είναι σαν να έχεις φάει πολύ και να μην μπορείς άλλο; Αναγκάζομαι και παίρνω συνέχεια βαθιές ανάσες για να μπορέσω να βγάλω την μέρα. Ανασαίνω κυρίως από το στόμα λόγο στραβού ρινικού διαφράγματος που δεν μου επιτρέπει να αναπνεύσω από την μύτη (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το αναφέρω). Στην δουλειά μου δεν κουράζομαι ιδιαίτερα γιατί είμαι σε γραφείο ούτε και στο σπίτι κάνω πολλά πολλά..

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;;; :shock: Ευχαριστώ...

.png

Διαφημίσεις

Γενικά στο πρώτο τρίμηνο με τις αλλαγές των ορμονών παρατηρείς διάφορα περίεργα πράγματα που στη συνέχεια εξαφανίζονται. Εγώ κοιμόμουν σχεδόν ανα 4 ώρες. Αν πάντως έχεις συμπτώματα που σε ανησυχουν παίρνεις τηλέφωνο κατευθείαν το γιατρό σου γιατί συχνα αυτος μπορεί εύκολα να σου λύσει κάποια μικροενόχληση και απλά παιδεύεσαι λιγότερο.

Να σου πω την αλήθεια, δεν μπορώ να φανταστώ τί μπορεί να είναι αυτό που περιγράφεις... αλλά καθόλου απίθανο να είναι άσχετο με την εγκυμοσύνη...

Θα έλεγα πάντως, να έπαιρνες τον γιατρό σου τηλέφωνο... Και γενικά ό,τι περίεργο αιστανθείς στην πορεία της εγκυμοσύνης σου, να μην διστάζεις και να τον ενοχλείς... Αυτή είναι η δουλειά τους. Και σαφώς ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμάς (που μιλάμε περισσότερο βάσει εμπειρίας...)

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

roz η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο αγχωμένη με το θέμα της εγκυμοσύνης. Είναι το πρώτο μου παιδί, το ήθελα εδώ και πολύ καιρό και ίσως να υπερβάλλω λίγο. Πάντως πριν που σηκώθηκα και περπάτησα λιγάκι ένιωσα καλύτερα. Ίσως να φταίει και η καθιστική ζωή...

Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας στο ερώτημά μου :lol:

.png

Διαφημίσεις

Μηπως φταιει και λιγο η ζεστη?Εμενα αυτο μου ηρθε με το που διαβασα το ποστ σου.ΠΑντως μου φαινεται λιγο ασχετο με την εγκυμοσυνη αν και οπως ειπαν και οι προηγουμενες καλυτερα να παιρνεις το γιατρο σου!

bxBwp2.png EgDTp2.png

boubou, θα έλεγα τα ίδια που απάντησαν και τα κορίτσια..

Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου..

Επίσης μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Εγώ θυμάμαι ότι και στις 2 εγκυμοσύνες μου, με το που εξακρίσωσα οτι είμαι έγκυος, σαν να το ένιωθα κιόλας, (και ήμουν και εγω στον πρώτο μήνα)

Αυτό μπορεί να είναι από οτιδήποτε, ζέστη, κάτι να σε πείραξε στο έντερο..μπορεί βέβαια να είναι και σχετικό με την εκγυμοσύνη.

Πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου και περιέγραψε του την κατάσταση. Η θα σου πει τηλεφωνικώς, ή αν κρίνει ότι είναι αναγκαίο θα σου κλείσει ένα ραντεβού για να σε δει!!

Ναι όντως κουκλίτσα μου.. Η καλύτερη λύση είναι η συμβουλή του γιατρού σου εκείνος ξέρει καλύτερα ... Για να είσαι και πιο σίγουρη

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Το παθαινα και γω καθ΄ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης (ειδικα τους πρωτους μηνες) και ηταν καθαρα από αγχος. Αλλα εγω πασχω από χρονια αγχωτικη δυσπνοια οπότε ηξερα τι ειναι και δεν ανυσηχησα.. Απλα οταν με επιανε προσπαθουσα να κανω κατι πχ να βγω μια βολτα ή να κανω κατι ευχαριστω, για να ξεχαστω και να μου περασει.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Το παθαινα και γω καθ΄ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης (ειδικα τους πρωτους μηνες) και ηταν καθαρα από αγχος. Αλλα εγω πασχω από χρονια αγχωτικη δυσπνοια οπότε ηξερα τι ειναι και δεν ανυσηχησα.. Απλα οταν με επιανε προσπαθουσα να κανω κατι πχ να βγω μια βολτα ή να κανω κατι ευχαριστω, για να ξεχαστω και να μου περασει.

μια απο τα ιδια ντορα στην γεννα πως τα πηγες δεν σε επηρεασε?μπουμπου χαλαρωσε και συζητησε το με το γιατρο σου ,οπως κι οτι σε απασχολει πρωτα στον γιατρο σου και θα ηρεμεις κι ολα καλα...

my baby was my reborn...