Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

επιδομα απο την νομαρχεια

Recommended Posts

είμαι άνεργη εδώ και κοντά 2 χρονιά, από το ικα δικαιούμαι μονό επίδομα τοκετού και τίποτα άλλο από τα επιδόματα. έχω βιβλιάριο υγειάς από τα παλιά μου ένσημα!αλλά δεν δικαιούμαι κάτι άλλο! Ο γιατρός μου, που πάντα όταν πάω μου τα εξηγεί όλα μου τα δίνει και γραμμένα! Έτσι λοιπόν μου γραφεί τι δικαιούμαστε σε κάθε περίπτωση και λέει:ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ: αν είστε ανασφάλιστη ή δεν έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επίδομα από τον ασφαλιστικό σας οργανισμό δικαιούστε επιδότηση μετά τον τοκετό από το τμήμα κοινωνικής προνοίας της νομαρχίας.λοιπόν το έψαξα παρα πολυ στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει, πήγα λοιπόν στην νομαρχεία οπού με κάνανε μπαλάκι πέρασα όλα τα γραφεία, όχι εκεί θα πας όχι αλλού και στο τέλος μου είπαν όχι πως δεν το δικαιούμαι αλλά πως δεν υπάρχει τέτοιο επίδομα!!!!σίγουρα υπάρχει αφού το γραφεί ο γιατρός ξέρει καλά τι λέει, έχω δει και άλλες κοπέλες να γραφούν πως πήγαν στην νομαρχεία και τους είπαν ότι δεν υπάρχει αλλά κάποιες το πήραν!!!θα ήθελα αν υπάρχει κάποια κοπελιά να το πηρέ να μας πει και εμάς τι να κάνουμε για να το πάρουμε, εγώ δεν ξερώ αν το δικαιούμαι σίγουρα αλλά ας το πάρουν οποίες το δικαιούνται γιατί διανύουμε δύσκολες εποχές και επιπλέον είναι πολύ κρίμα να μας κοροϊδεύουν!!!εγώ άμα μάθω τον τρόπο τους το έταξα ότι θα τους κάνω διάσημους και θα τους έχω πρώτη μούρη στα κανάλια για να μάθουν να κάνουν την δουλειά τους κι όχι οποίον βλέπουν αδύναμο να τον εκμεταλευοντε για να μην χάσουν καμιά θερμίδα εξηγώντας τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος για να εξυπηρετιθει.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλημερα, κι εγω που εργαζομαι στην προνοια δεν εχω ακουσει για καποιο τετοιο επιδομα... η προνοια χορηγει επιδοματα σε ατομα με αναπηριες οχι για τοκετο ή απορια. ισως αν ζηταγες λιγες περισσοτερες πληροφοριες απο το γιατρο σου... αν και σε καθε περιπτωση να ξερεις οτι τα επιδοματα ακομη και των αναπηρων θα μειωθουν, ποσο μαλλον τα υπολοιπα (απο οαεδ και ασφαλιστικα ταμεια...)

σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα ρωτήσω τον γιατρό μου για παραπάνω πληροφορίες...αν παρεμπίπτοντος βρεθεί κάποια κοπέλα που έχει πάρει τέτοιο βοήθημα ας μας ενημερώσει...

Διαφημίσεις

καλημερα...κ εγω θυμαμαι οταν γεννησα τωρα την δευτερη φορα στο λογιστηριο του νοσοκομειου μου ειπαν οτι ειναι ενα χαρτι για την νομαρχεια για να πληρωθω απο εκει, ομως επειδη πηρα κανονικα ολα τα επιδοματα ικα.οαεδ(συμπληρωματικο. 6μηνο κ ,ετα ανεργιας) δεν το εψαξα καθολου. απλα το αναφερω οτι κ εμενα μου το ειπαν κ μου κινησε λιγο το ενδιαφερων αλλα μεχρι εκει, δεν το εψαξα καθολου,,, απλα σκεφτικα μηπως εννουν τα κλασσικα επειδοματα που παιρνουμε..

αυτό που ξερώ είναι ότι δεν είναι κάτι εφάπαξ! δίνετε 3μηνες πριν και 3μηνες μετά τον τοκετό... πρέπει να χαρτιά να υποβληθούν 42 μέρες πριν τον τοκετό για να το δικαιούσαι και πρέπει να μην δικαίουσε από αλλού χρηματα(ικα κτλ),

ομως στην νομαρχεία λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο επίδομα. εγώ βρήκα σε ένα σαΐτ, κοπέλες που λένε ότι το πήραν με πολύ κόπο και αφού πρώτα τους λέγανε ότι δεν το δικαιούνται... όμως είναι πολύ παλιές οι δημοσιεύσεις και δεν μπορώ να μάθω από αυτές κάτι...