Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν έδώ επιτρέπεται να το αναφέρω αλλά πήγα σε παιδότοπο στα βόρεια προάστεια, με χρέωσαν 9 ευρώ το παιδί, 4.50 ευρώ έναν άθλιο καφέ και έιχαν μία κοπέλα που βαριόταν την ζωή της, να προσέχει τα παιδάκια,χωρίς να κάνει απολύτως καμία δραστηριότητα μαζί τους.

Το θεωρώ την απόλυτη κοροιδία και ειδικά στις μέρες μας, και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Αν επιτρέπεται να πω το ονομά του,πείτε μου.

ευχαριστώ για την φιλιξενία

δεν νομίζω ότι πρέπει ο καθένας απλά να χρεώνει ότι θέλει και ο πελάτης να είναι ανίσχυρος

Διαφημίσεις

εμενα περυσι εχασαν το παιδι μου! πηγαινα καθε τοσο να βλεπω και να δινω λιγο τοστακι και ξαφνικα δεν ηταν πουθενα, σε εναν παιδοτοπο 50 μετρα....ειχε ανοιξει την πορτα, ειχε κατεβει στο κατω πατωμα και χορευε μες τα σκοταδια και δεν τον ειδε καμμια τους!!!

εμεις τα προσεχουμε και εκει παντα.....δεν εχει εμπιστοσυνη !!!

Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι παιδότοποι!Σαν κλουβιά με παιχνίδια είναι.Βέβαια η κόρη μου είναι μικρή ακόμα και δεν μπορεί με τίποτα να παίξει με παιδάκια 3-4.

Από όταν ζέστανε ο καιρός την πηγαίνουμε κάθε μέρα στην παιδική χαρά.Αλλο πράγμα να παίζει στη φύση και άλλο μέσα στα πλαστικά.Τον χειμώνα προτιμώ να καλώ στο σπίτι φίλους μας με παιδιά στην ίδια ηλικία.

Και γιατί παρακαλώ είσοδος 9 ευρώ το κάθε παιδί;Σιγά πιά!Δηλαδή μια οικογένεια θέλει σχεδόν 30 ευρώ για μερικές ώρες στον παιδότοπο :shock:

Πάρκο και πάλι πάρκο!

[/url]

Και τι προσφέρει παρακαλώ για αυτά τα 9 ευρώ?

Εχω δίπλα από το σπίτι μου έναν παιδότοπο, μικρό, ολοκαινουργιο με πολύ ωραία παιχνίδια καθαρά και χρεωνει 4 ευρω το παιδάκι (με επιλογή χυμού ή τοστ) και 2 ευρώ τον καφέ.

Δεν έχει πολλά παιδάκια και αν βαρεθούν τα παιχνίδια μέσα, έχει έξω γκαζόν που μαζεύονται και παίζουν.

Παιδότοποι κλειστοι τελείως ή με βρώμικα και χαλασμένα παιχνίδια δεν μου αρέσουν.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

εμενα εκει που εχασαν το παιδι μου που σας ειπα χτες ειναι πολυ μικρος, εξω γεματος τραπεζια δεν εχει χωρο να βγουν τα παιδια.... θυμαμαι επειδη ειχα δει τις μπαλιτσες τους χαλασμενες και σπασμενες τους ειχα χαρισει περιπου 100 μπαλιτσες που τις ειχα και δεν τις χρησιμοποιουσα... χρεωνουν 4 ευρω το παιδι με τοστ η χοτ ντογκ και χυμο και οι μεγαλοι αλλα τοσα νομιζω αλλα ενταξει αμα παρεις πολλα θα κερασουν κι ενα τοστ η ενα δευτερο παιδικο χυμο

δεν εχουμε αλλο παιδοτοπο δυστυχως

και τα παρκα ρε παιδια δεν ειναι για ολους

πχ εγω περυσι δεν περπατουσα

δε μπορουσα να τρεξω σε ενα παρκο

δεν τα εχουν σωστα περιφραγμενα μπορει το παιδι να φυγει, και τρεχουν τα ατιμα!!!

επισης το παρκο εχει το πολυ 3 παγκακια, που τα εχουν στανταρ καβατζωσει αλλοι και καθεσαι στην καλυτερη ορθιος να σε τρωει ο ηλιος.....πισω απο καθε δεντρακι εχει καθε ειδους ακαθαρσιες, απο τετραποδα και διποδα ζωα.....

επισης εχει πχ 3 κουνιες, κι οποιος προλαβει....

ειναι λιγο κυνηγητο η κατασταση....

ο παιδοτοπος παλι ειναι ολο μικροβια και το χειμωνα ειδικα απαγορευεται και απο τους παιδιατρους.....τι να πει κανεις, τωρα παντως που περπατησα προτιμαμε τον καθαρο αερα δεν το συζητω και οχι τα κλουβια που ειπε πολυ σωστα καποια φιλη πιο πανω....

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Και τι προσφέρει παρακαλώ για αυτά τα 9 ευρώ?

Εχω δίπλα από το σπίτι μου έναν παιδότοπο, μικρό, ολοκαινουργιο με πολύ ωραία παιχνίδια καθαρά και χρεωνει 4 ευρω το παιδάκι (με επιλογή χυμού ή τοστ) και 2 ευρώ τον καφέ.

Δεν έχει πολλά παιδάκια και αν βαρεθούν τα παιχνίδια μέσα, έχει έξω γκαζόν που μαζεύονται και παίζουν.

Παιδότοποι κλειστοι τελείως ή με βρώμικα και χαλασμένα παιχνίδια δεν μου αρέσουν.

Έμαθα ότι κοντά σου υπάρχει παιδότοπος με πισίνες για παιδάκια...είναι αλήθεια?

Έχεις πάει τις μικρές? από χρεώσεις τι παίζει?

Έμαθα ότι κοντά σου υπάρχει παιδότοπος με πισίνες για παιδάκια...είναι αλήθεια?

Έχεις πάει τις μικρές? από χρεώσεις τι παίζει?

Που καλε? Δεν το ξέρω. Με πισίνες? Δεν είναι επικίνδυνο αυτό?

Οχι, αυτός που λέω εγώ και είναι δίπλα απο το σπίτι μου, πισίνες δεν εχει. Ξέρεις που περίπου είναι αυτός?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Δεν μ'αρέσουν καθόλου οι παιδότοποι!Σαν κλουβιά με παιχνίδια είναι.Βέβαια η κόρη μου είναι μικρή ακόμα και δεν μπορεί με τίποτα να παίξει με παιδάκια 3-4.

Από όταν ζέστανε ο καιρός την πηγαίνουμε κάθε μέρα στην παιδική χαρά.Αλλο πράγμα να παίζει στη φύση και άλλο μέσα στα πλαστικά.Τον χειμώνα προτιμώ να καλώ στο σπίτι φίλους μας με παιδιά στην ίδια ηλικία.

Και γιατί παρακαλώ είσοδος 9 ευρώ το κάθε παιδί;Σιγά πιά!Δηλαδή μια οικογένεια θέλει σχεδόν 30 ευρώ για μερικές ώρες στον παιδότοπο :shock:

Πάρκο και πάλι πάρκο!

Συμφωνώ και επαυξάνω.Mε 30 ευρώ πηγαίνει μια οικογένεια σε παιδική θεατρική παράσταση για να δεί το παιδάκι και κάτι άλλο εκτός από παιχνίδια.Ανυπομονώ να μεγαλώσει ο μικρός μου να στηθώ τον χειμώνα στην ουρά του φουαγιέ!:D

Που καλε? Δεν το ξέρω. Με πισίνες? Δεν είναι επικίνδυνο αυτό?

Οχι, αυτός που λέω εγώ και είναι δίπλα απο το σπίτι μου, πισίνες δεν εχει. Ξέρεις που περίπου είναι αυτός?

Κάπου στα Δεμένικα μου είπαν...εκεί δεν μένεις εσύ (αν θυμάμαι καλά γιατί γερνάω κάποτε έτσι μου είχες γράψει)?...έχει και για γηπεδάκια για ποδόσφαιρο νομίζω...

Διαφημίσεις

Κάπου στα Δεμένικα μου είπαν...εκεί δεν μένεις εσύ (αν θυμάμαι καλά γιατί γερνάω κάποτε έτσι μου είχες γράψει)?...έχει και για γηπεδάκια για ποδόσφαιρο νομίζω...

Ok. Κατάλαβα. Ναι έχει ανοίξει ένς (εχω 2 παιδότοπους δίπλα μου!) αλλά η πισίνα καλε είναι κλειστη γύρω γύρω με κάγκελο και ...χωρις νερο. Τουλάχιστον 2 φορές που πήγα εγω. Προσωπικά μου άρεσει ο άλλος. Αλλά αυτά είναι γούστα. Αυτός χρεώνει 3,5 ευρω το παιδάκι, αλλά τραμπολίνο έξτρα (2 ευρώ για 10 ή 15 λεπτα) και το άλλο με τις μπάλες (ανάθεμα και αν ξέρω τι είναι) δεν ξέρω πόσο. Είναι για πιο μεγάλα παιδάκια.

Α, και φυσικά η μνήμη σου δεν σε απατά σχετικά με το που μένω....

TbSdp2.png

• 3 weeks later...

Επανέρχομαι, για να σου πω ότι είχες δίκιο!!

Ανοιξε την πισίνα τελικα για το κοινό. Εχει και ναυαγοσωστη.

Δεν πήγα να δω, μου το είπε μία φίλη.

TbSdp2.png

• 1 month later...

καλησπερα μηποσ γνωριζεται κανενα οικονομικο παιδοτοπο η' καποιον με προσφορεσ ? περιοχεσ νικαια κορρυδαλλο αιγαλεω περιστερι χαιδαρι κ γυρω .......?????

καλησπερα μηποσ γνωριζεται κανενα οικονομικο παιδοτοπο η' καποιον με προσφορεσ ? περιοχεσ νικαια κορρυδαλλο αιγαλεω περιστερι χαιδαρι κ γυρω .......?????

καλησπερα εγω θα κανω τα γενεθλια των παιδιων σε εναν στο περιστερι λεγεται akadoo,ειναι ωραιος και καθαρος.Τον βρηκα πολυ οικονομικο και πολυ συνεργασιμο,10 ευρω το ατομο φαγητο μικροι μεγαλοι και για τους μεγαλους εναν καφε και ενα αναψυκτικο μεσα στην τιμη αυτη,πολυ καλα!Βρισκεται παρασκευοπουλου 21 πανω απο τα καρφουρ,πηγαινε μια βολτα εγω το εψαξα πολυ και οι αλλοι που εβρισκα ηταν πολυ πιο ακριβοι!