Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποσο καιρο πια?????????

Recommended Posts

κοριτσακια τα φωτα σας παρακαλω...βγαλαμε το πρωτο μας δοντι εδω και δυο εβδομαδες περιπου μην πω και τρεις και το δοντακι μας ενω εσκασε εχει μεινει στασιμο σε ενα υψος δηλαδη δεν εχει βγει ολοκληρωτικα προς τα εξω ,φαινεται μισο...εχω ανυσηχησει ,εχετε δει κατι παρομοιο?οντως αργουν τοσο να βγουν προς τα εξω η εμεις εχουμε προβλημα?

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα...

εμάς έχουν σκάσει τα δύο κάτω δοντάκια από τις 24 Μαΐου κι ακόμα δεν έχουν φτάσει ούτε στη μέση... ακόμα είναι κάτω κάτω δύο κοφτερά ασπράκια :D

δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα...

εμάς έχουν σκάσει τα δύο κάτω δοντάκια από τις 24 Μαΐου κι ακόμα δεν έχουν φτάσει ούτε στη μέση... ακόμα είναι κάτω κάτω δύο κοφτερά ασπράκια :D

αχ σε ευχαριστω πολυ ωριονομανουλα, ειχα αγχωθει πολυ!για να δουμε ποτε θα τα δουμε ολοκληρα! :shock:

my baby was my reborn...

IOKASTH μου μην ανησυχεις ετσι γινετε με τα δοντακια...δε βγαινουν απο την μια μερα στην αλλη...αργουν λιγακι!!!Αλλα στο τελος βγαινουν ολοκληρα!!!!Η αρχη σε παιδευει μετα περιμενεις και τσουπ να το το δοντακι!!!!

Σιδερενιο το πρωτος σας δοντακι!!!Καλες δαγκωνιτσες!!!! :wink::D1317801ks41qhk7ek.gif

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

κοριτσακια τα φωτα σας παρακαλω...βγαλαμε το πρωτο μας δοντι εδω και δυο εβδομαδες περιπου μην πω και τρεις και το δοντακι μας ενω εσκασε εχει μεινει στασιμο σε ενα υψος δηλαδη δεν εχει βγει ολοκληρωτικα προς τα εξω ,φαινεται μισο...εχω ανυσηχησει ,εχετε δει κατι παρομοιο?οντως αργουν τοσο να βγουν προς τα εξω η εμεις εχουμε προβλημα?

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη δική μου κόρη. Το ένα δοντάκι βέβαια προς το παρόν.

Μην ανησυχείς. Έχω 6 ανίψια των οποίων παρακολούθησα την εξέλιξη της οδοντοφυίας και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που γράφεις. Θα στο πει και ο παιδίατρός σου, θα δεις.

Διαφημίσεις

IOKASTH μου μην ανησυχεις ετσι γινετε με τα δοντακια...δε βγαινουν απο την μια μερα στην αλλη...αργουν λιγακι!!!Αλλα στο τελος βγαινουν ολοκληρα!!!!Η αρχη σε παιδευει μετα περιμενεις και τσουπ να το το δοντακι!!!!

Σιδερενιο το πρωτος σας δοντακι!!!Καλες δαγκωνιτσες!!!! :wink::D1317801ks41qhk7ek.gif

απο δαγκωνιτσες αλλο τιποτα :!::!::!::!::!: και με ενα δοντι! :shock::shock::shock::shock: ευχαριστω πολυ πολυ!

my baby was my reborn...

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη δική μου κόρη. Το ένα δοντάκι βέβαια προς το παρόν.

Μην ανησυχείς. Έχω 6 ανίψια των οποίων παρακολούθησα την εξέλιξη της οδοντοφυίας και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που γράφεις. Θα στο πει και ο παιδίατρός σου, θα δεις.

με καθυσηχαζετε απιστευτα σε χιλιοευχαριστω!

my baby was my reborn...

Μην ανησυχείς βρε. Εμάς τα δύο επάνω όταν πρωτοέσκασαν, τη μία μέρα τα βλέπαμε και την άλλη όχι. Αφού σκεφτόμασταν, τι δόντια είναι αυτά που μπαινοβγαίνουν;; :)

H μικρή μου άρχισε να βγάζει δοντάκια τον Σεπτέμβριο και τώρα έχουμε 14-15,αλλά μεγαλωναν με αργούς ρυθμούς.Μεχρι να έρθουν στο σωστό μεγεθος μας έπαιρνε 3 μηνες περίπου. :roll:

• 1 month later...

Αχ! Μια ερωτησούλα για μαμάδες που ξέρουν !:D

Ο μπεμπάκος μου είναι 8 μηνών

και τώρα ξεκινά να βγάλει το πρώτο του δοντάκι

(μήπως αργήσαμε λιγάκι;;;;; :oops: )

και υπάρχει μια μικρούλα σχισμή στο ούλο

εδω και 2 ημέρες; Και η απορία μου είναι η εξής :

Πόσο καιρό χρειάζεται για να βγει ένα δοντάκι;

Να φαίνεται ολόκληρο;

Συγνώμη αν σας φαίνεται λίγο χαζούλα η απορία

αλλά περιμένω πως και πως να το δω και ανυπομονώ!!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

δεν εισαι η μονη με το φαφουτακι,κι εμεις δεν εχουμε δοντι ακομη :lol::lol:

εχω ακουσει οτι το πρωτο δοντι μπορει να σκασει και στους 12μηνες.

μην αγχωνεσαι αλλωστε ειναι πολυ πιθανο να βγουν 2-3 μαζι :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Καλημερα Γιωτούλα....

Δεν είναι καθόλου χαζή η ερώτησή σου. Και γω έτσι αναρωτιόμουν διάφορα πέρυσι (και ακόμη απορώ για διάφορα.... Ποτέ δεν τελειώνει) :lol::lol: .

Λοιπόν, τα δόντια δεν έχουν συγκεκριμένη ηλικία (μπορεί να ξεκινήσουν τον πέμπτο μήνα να βγαίνουν αλλά μπορεί και μετά το χρόνο). Εμάς το πρώτο το έβγαλε στον 7ο μήνα. Για να εμφανιστεί ολόκληρο θα πάρει τουλάχιστον μήνα (εμάς έτσι έκανε δηλ. καθώς και όλα τα υπόλοιπα). Μερικά δόντια τα παίρναμε είδηση πότε έβγαιναν. Κάποια επειδή έβγαιναν ταυτόχρονα με άλλα τα βλέπαμε ξαφνικά έτοιμα :lol::lol: .

Τώρα, 21 μηνών, ολοκληρώνονται και οι κάτω κυνόδοντες και νομίζω μας μένουν άλλα 4 (ποια άραγε; ) για να τελειώσουμε με τα νεογιλά.

Να δεις πως θα αλλάξει το προσωπάκι του μωρού σου μόλις βγουν τα δοντάκια.... :):):)

sL7ap2.png

Καλημέρα Γιωτούλα!!

Ο Βασίλης μας έβγαλε το πρώτο δοντάκι σε ηλικία 10 μηνών. Κάτι ξαδελφάκια του 1 έτους!!

Για να βγουν τελείως τα δοντάκια θέλουν εβδομάδες, γιατί μεγαλώνουν πολύ σιγά!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Θέλει περίπου 1 μήνα για να εμφανιστεί το δοντάκι. Τώρα για το πότε αρχίζουν να βγαίνουν συμφωνό με τα κορίτσια είναι ανάλογα στο παιδί, στην μεγάλη μου το πρώτο της δόντι εμφανίστηκε στον 6 μήνα, στην μικρή 2,5 μηνών είχε ήδη 2 δόντια, για αυτό μην αγχώνεσαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

στην μικρή 2,5 μηνών είχε ήδη 2 δόντια

Α, εσεις βιαστήκατε πολύ! Κι εγω που νομιζα οτι η δικια μου θελει να τα κανει ολα νωρις νωρις!!!!

ναι εμένα πήρε γρήγορα φόρα :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις απαντήσεις...

οπότε το δοντάκι χρειάζεται περίπου κανένα μήνα για να εμφανιστεί

και να το καμαρώσουμε :D !

Αχ!Άντε άντε να δω πως θα είναι ο φαφουτάκος μου μονοδόντης :oops: ;