Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διακοπες ΣΠΕΤΣΕΣ

Recommended Posts

ελπιζω οτι δεν υπαρχει το θεμα

λοιπον θα ηθελα πληροφοριες για τις σπετσες.μια φιλη μου νοικιαζει δωματια κ μου εκανε εξαιρετικη τιμη για 15 μερες κ θα παμε με τον μικρο. πρωτες διακοπες με το μικρο φετος!

τα φωτα παρακαλω μανουλες!

88M1p3.png6KAgp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σε απαηοητευσω αλλα δεν εχω και την καλυτερη εμπειρια απο Σπετσες. Πηγαμε με οταν ηταν η μεγαλη μου κορη 6 μηνων. Μειναμε σε δωματιο 10 λεπτα απο την πολη, δεν μπορουσαμε να μετακινηθουμε γιατι απαγορευονται τα αμαξια, χρειαστηκε να παρουμε ταξι για αποσταση 5 λεπτων και μας πηρε 15 ευρω και μου την εσπασε οτι οι κατοικοι ειχαν αμαξια. Παντου βλεπαμε παρκαρισμενα αυτοκινητα ντοπιων. Ουτε που θελω να ξαναπατησω. Ενα σαββατοκυριακο την βγαλαμε στο δωματιο.

πραγματικα και εγω δεν θελω να σε απογοητευσω..δε λεω ειναι πολυ ωραια..απλα οντως δεν μπορεις να παρεις αμαξι..στην πολη μονο με τα ποδια η με αμαξα (10 ευρω)για να πας σε παραλιες μονο με λεοφωρειο(πηχτρα)και οπου πας σου πιανουν τον κ...οι ξαπλωστρες πανακριβες..

Πολύ ωραίο νησί ΑΛΛΆ πολύύύύύύύύύύύύ Ακριβό!!

Είμαι απο το Πόρτο Χελι και περσυ πήγαμε μονοήμερη με το αγόρι μου και χαλάσαμε 100 ευρώ σε μια μέρα!!7 ευρω μας πήρε μόνο το ταξί για 3 λεπτα διαδρομής ως την παραλία!Φυσικά μετά γυρίσαμε με τα πόδια και κάναμε 15 λεπτά!άλλα 7 για επιστροφή δεν δίναμε με τιποτα......Επίσης στα 100 ευρώ δεν συμπεριλαβάνονται οι ξαπλώστρες διοτι για καλή μας τύχη μάλλον δεν μας "πήραν πρέφα" και δεν ήρθε κανεις να μας ζητήσει χρήματα! Ομολογώ οτι ήταν ακριβες πάντως. Κάθε χρόνο πηγαίνω αλλά ειλικρινά κάθε φορά θες και πολλά λεφτά για να περάσεις έστω λίγες ώρες στο νησί!!

Ελπίζω να περάσετε καλα!!:rolleyes::)

Πανέμορφο νησί !!

Προσοχή όμως στα δωμάτια που είναι από τη μεριά του δρόμου ,διότι όλοι εκεί κυκλοφορούν με μηχανάκι και έχει όλη μέρα και όλη νύχτα βαβούρα από αυτά.Εγώ φορούσα ωττοασπίδες τη νύχτα.

Για την μετακίνηση είναι όντως ένα θέμα όταν έχεις μικρά παιδιά ,αλλά μία λύση είναι τα ποδήλατα με καθησματάκι .Εμείς είχαμε πάρει τα δικά μας ποδήλατα με τον ανάλογο εξοπλισμό και ήτανε μία χαρά για βόλτες στον δρόμο γύρω από την παραλία.Μέσα στα στενά είναι δύσκολα γιατί έχει πολύ ανηφόρα/σκάλες.

Με παιδί κάτω των 3 πάντως δεν θα πήγαινα εκεί.Εξαρτάται κιόλας τι ζητάει ο καθένας για τις διοακοπές του...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

φιλες γυρισαμε απο σπετσες!

αντι για 14 μερες καθησαμε τελικα 11 γιατι οντως ειχατε δικιο ............ακριβο νησι ! ακομα κ το σουβλακι ειχε 2.70 :shock: για ν αμην μιλησω για την περιβοητη χωριατικη. τελος παντως...........εμεις μεναμε στο παλιο λιμανι οπου εκει σχεδον ολα ηταν απλησιαστα για εμας.ακομα κ ο καφες κ η πιτσα.....οποτε την βγαλαμε τις περισσοτερες βραδιες ποδαρατο(με το καροτσι κ τον μικρο) εως την νταπια που καπως ηταν πιο προσιτες οι τιμες. αφηναμε τον μικρο να παιξει στην πλατεια κ μετα κατι τσιμπολογαγαμε κ μετα ξανα πισω με τα ποδια στο παλιο λιμανι. χεχε ηταν οι πρωτες διακοπες που δεν εβαλα κιλα με τοοοοοοοοοοοοοσο ποδαροδρομο.

αντε κ του χρονου στο δικο μας σπιτι για διακοπες(οπου φετος το επισκευαζουμε)

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας παντως

ειχατε δικιο :rolleyes:

88M1p3.png6KAgp2.png