Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νίκος στο θηλυκό του

στελλα 30

Recommended Posts

καλημερα σε ολους σας!!!!!!!θελω να βγαλω το ονομα του πατερα μου Νικος ,ομως εχω κοριτσακι και εχουμε σκεφτει ολα τα παραπλησια ονοματα Νικολετα Νικολ Νικη μηπως εχεται καμια αλλη ιδεα ???(ας προερχεται και απο συμπτυξη ονοματων) ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολους σας!!!!!!!θελω να βγαλω το ονομα του πατερα μου Νικος ,ομως εχω κοριτσακι και εχουμε σκεφτει ολα τα παραπλησια ονοματα Νικολετα Νικολ Νικη μηπως εχεται καμια αλλη ιδεα ???(ας προερχεται και απο συμπτυξη ονοματων) ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!:P

Έχεις κάποιο άλλο όνομα που θα ήθελες να βγάλεις για να γίνει συνδυασμός;

Τι δεν σου αρέσει στα ονόματα που ανέφερες;

NLOdp3.png?XyVO1AM4

κοριτσια εχει σταματησει το μυαλο μου δεν μου ερχεται κανενα αλλο ονομα για να τα συνδεσω. τα ονοματα που εχω ηδη αναφερει ειναι υπο σκεψη απλα θελω να ακουσω και κατι διαφορετικο απο τους γυρω μου !!!!ευχαριστω για ολες τις προτασεις σας:confused:

Διαφημίσεις

αλλο ονομα δεν υπαρχει που να μην εχει βγει απο τα αδερφια μου στα ανιψια μου και σε καμια περιπτωση δεν θελω μια απο τα ιδια παλι ............να φωναζεις ενα ονομα και να γυρνανε δυο ατομα!!!!

Διαφημίσεις

Εχω μια φιλη που την λενε Βερενικη....Απο το Βερονικα και Νικολετα...

"...κι υστερα εσενανε ρωτω το νοημα του κοσμου

και λες το χερι σου κρατω κι εσυ εισαι δικος μου..."

επισης υπαρχουν και το κλεονικη και ελπινικη τα οποια ειναι αλλα ονοματα αλλα ειναι πιο ασυνηθιστα... ειδικα το πρωτο εμενα μου αρεσει πολυ..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ωραίο το Νικίτα,αλλά επειδή υπάρχει και ο Νικήτας...νομίζω ότι θα φάει λίγο δούλεμα στο σχολείο το παιδάκι όταν θα την ρωτάνε πώς την λένε.

Χωρίς παρεξήγηση.

Διαφημίσεις

Εμένα το Νίκη μου αρέσει πολύ σαν όνομα και μάλιστα έχω μια φίλη που βαφτίστηκε έτσι, Νίκη, χωρίς να βγεί από κάποιο άλλο όνομα (πχ Νικολέτα). Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Νικολαΐς πώς θα σου φαινόταν; Γνωρίζω κορίτσι με αυτό το όνομα!

6WqHp3.pngUVK9p3.png

Να πω την αληθεια το Νικιτα μου θυμιζει τις μπανανες Τσικιτα...

αχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχχα ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!!

αχαχαχχαχαχαχααχχαχα Απαιχτη!!

64Bcp3.png

Ωραίο το Νικίτα,αλλά επειδή υπάρχει και ο Νικήτας...νομίζω ότι θα φάει λίγο δούλεμα στο σχολείο το παιδάκι όταν θα την ρωτάνε πώς την λένε.

Χωρίς παρεξήγηση.

Χριστίνα μέσα στο μυαλό μου είσαι, αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω!

EkcAp3.png

κοριτσια εγω ξερω και εναν νικήτα. δε μπορω με τιποτα να σκεφτω πως θα παρει κοριτσι αυτο το ονομα! μια γνωστη εχω που τη λενε Νικολίνα. Παντως το πιο κοντινο στο Νίκο ειναι η Νίκη ....

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...