Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μηχανη για μπουρμπουλήθρες

Recommended Posts

Κοριτσια μου αρεσε παρα πολυ....πηγαμε σε ενα παρτυ σε κηπο βεβαια και πριν μπουμε μεσα μας υποδεχτηκαν απειρες σαπουνοφουσκες.....

και εγω και το παιδι ξετρελλαθηκαμε και οταν μπκαμε μεσα τα παιδια χορευανε με τις τεραστιες φουσκες...πολυ γελιο μιλαμε...

βεβαια ολο το παρτυ ηταν απιστευτο ...μανα με τρομερο γουστο αλλα και οικονομικη ανεση για να προσφερει στα παιδια οτι ποθουν ως και μπανιο σε πισινα θερμαινομενη με κοπελες που τα προσεχανε...ειχανε απειρα σωσιβια και πολλες κοπελες...μετα μας τα ντυσανε ξανα και τα φερανε...

Για να πω την αληθεια δεν ημουν φυσικα γνωστη της κοπελας που εκανε το παρτυ..απλα μια μερα πηγα σε εναν παιδοτοπο και επειδη ο γιος μου εχει τρελα με τς ferrari μολις ειδε μια παρκαρισμενη εβγαζε κραυγες...ηρθε ο ιδιοκτητης που ειχε την ιδια λατρεια με τις ferrari και μου λεει μου θυμιζει τον εαυτο μου οταν ημουν μικρος και μας αφου γνωριστηκαμε με την γυναικα τυυ μας καλεσε στο παρτυ..

να πω την αληθεια αισθανθηκα μειονεκτικα πολυ και δεν ηξερα τι θα συναντησω αλλα μας φερθηκαν αψογα..

δεν ξερω αν ποτε δω τοσο πολυ χλιδη αλλη φορα στην ζωη μου αλλα (δεν νομιζω)αλλα μου αρεσαν ολα παρα πολυ..

ο μικρος εκλαιγε και δεν ηθελε να φυγουμε με τιποτα ..αξεχαστο παρτυ και για τον μικρο.

Διαφημίσεις

τελικα ηθελα να ρωτησω εχετε δει πουθενα αυτες τς μηχανες?μου ειπε η κοπελα οτι το αγορασε δεν το νοικιασε και οτι ειναι φτηνο.... :?

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5427

Demi ρίξε μια ματιά εδώ , η χρυσαλίς βρήκε μηχ/μα για αγορά σε πολύ καλή τιμη, εγω το νοίκιασα :) για ενοικίαση πάντως μεγάλο μηχ/μα με μεγάλες κανονικές φουσκάλες και όχι μπουρμπουλίθρες δεν είναι ακριβό , απο μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα η αγορά τους ξεπέρναγε τα 300€.. :shock:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

στο ELC εχει ....

δεν ξέρω όμως αν εχει ELC στην Θεσσαλονίκη? και αν τα στέλνουν?

εχει κατι μικρούλικα καταπληκτικα με μπαταρίες ή χειροκίνητα, αλλά και λιγο πιο μεγάλα (σε μεγεθος μπάλας του μπάσκετ πχ) και άλλα πραγματα για μπουρμπουληθρες.

και το υγρό για μπουρμπουληθρες που εχει σε μπουκάλι ειναι ΠΟΛΥ καλό (για μεγάλες φουσκες κιόλας)

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

edit admin [μη ενεργό link]η ιστοσελίδα που μπορείς να παραγγείλεις

το κατάστημα στη Θεσ/νίκη βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Florida 2 :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

πολυ πολυ πολυ σας ευχαριστω...

ΣΑΜ νασαι καλα...το παρηγειλα...οποια κοπελα μενει θεσ-νικη μπορω να της το δινω για παρτυ και βαφτιση...φυσικα δωρεαν απλα επειδη η μετακινηση ειναι δυσκολη για μενα που μενω τερμα θεου αρχες Αλαχ θα βρισκομαστε καπου ανατολικα.

• 7 months later...
πολυ πολυ πολυ σας ευχαριστω...

ΣΑΜ νασαι καλα...το παρηγειλα...οποια κοπελα μενει θεσ-νικη μπορω να της το δινω για παρτυ και βαφτιση...φυσικα δωρεαν απλα επειδη η μετακινηση ειναι δυσκολη για μενα που μενω τερμα θεου αρχες Αλαχ θα βρισκομαστε καπου ανατολικα.

DEMI απο που παρεγγηλες την συσκευη για τισ σαπουνοφουσκες??

και ποσο τελικα??

ασε..εγω μενω αθηνα...

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

Διαφημίσεις

• 2 years later...

Μου έχει κάτσει να πάρω για τη μικρή ένα μηχάνημα από αυτά που κάνουν μπουρμπουλήθρες;

Ξέρει κάποια να με βοηθήσει από που ή τι να διαλέξω, με βάση ποια κριτήρια...

Αυτά παίρνουν μετά κανονικά σαπουνόνερο;

Τέλος, θα γίνει η αυλή γεμάτη σαπουνάδα;

Ευχαριστώ!

Μου έχει κάτσει να πάρω για τη μικρή ένα μηχάνημα από αυτά που κάνουν μπουρμπουλήθρες;

Ξέρει κάποια να με βοηθήσει από που ή τι να διαλέξω, με βάση ποια κριτήρια...

Αυτά παίρνουν μετά κανονικά σαπουνόνερο;

Τέλος, θα γίνει η αυλή γεμάτη σαπουνάδα;

Ευχαριστώ!

κ ναι θα γινει η αυλη γεματη απουναδες κ γλιστραειιιιιι!!!!!!!!!!! γι αυτο κ εγω δεν το παιρνω παρ ολο που τρελενεται

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

λέτε δηλαδή κάτι τέτοιο http://www.elc.com.cy/Product_Card.aspx?ProductID=3518

ή κάτι τέτοιο http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=2733

;Το ένα είναι πιο χαριτωμένο για να παίζει η μικρή το άλλο φαίνεται να κάνει πιο καλή δουλειά... αλλά δε νομίζω να μπορεί να παίζει μόνη της...

Το elc πόσες μέρες κάνει για παράδοση στην περιφέρεια (Πάτρα);