Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

λοιπον..σκεφτομαι να κανω ενα παρτυ..γινομαι 15 χρονων και θα ηθελα να κανω ενα παρτυ στο σπιτι μου..το μονο που σκεφτομαι ειναι το αλκοολ..πολλα παιδια θελουν να πινουν και νομιζουν οτι ετσι θα περασουν καλα..ομως ουτε οι γονεις μου με αφηνουν να δωσω αλκοολ αλλα και εγω δεν θελω γιατι φοβαμαι οτι θα γινει καμια βλακεια αν μεθυσει κανεις..σκεφτομαι λοιπον να αγορασω ποτα χωρις αλκοολ..εχω βρει κατι μπυρες χωρις αλκοολ μηπως ξερετε καποιο αλλο τετοιο ποτο χωρις αλκοολ?

:-)

Διαφημίσεις

Tornado Twist

Έτοιμο σε 1 λεπτό

Συστατικά:

350ml χυμός βατόμουρων

354ml σόδα με άρωμα λεμονιού ή λάιμ

Εκτέλεση:

Σε μία κανάτα αναμείξτε το χυμό βατόμουρου με το αναψυκτικό και ανακατέψτε.

Σερβίρετε σε χαμηλό ποτήρι με πολύ πάγο.

Shirley Temple

Έτοιμο σε 1 λεπτό

Συστατικά:

120ml χυμός πορτοκαλιού

120ml σόδα με άρωμα λεμονιού-λάιμ

1 κουταλιά της σούπας γρεναδίνη

1 κεράσι μαρασκίνο

Εκτέλεση:

Σε ένα ψηλό ποτήρι τοποθετήστε το χυμό πορτοκαλιού και τη σόδα. Ρίξτε τη γρεναδίνη και και περιμένετε να καθίσει στον πάτο του ποτηριού.

Γαρνίρετε με ένα κερασάκι μαρασκίνο και πιείτε με καλαμάκι!

Citrus Mint Cooler

Έτοιμο σε 30 λεπτά

Συστατικά:

235ml φρέσκο χυμό λεμονιού

235ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

400ml ζάχαρη

590ml νερό

10 κλωναράκια δυόσμο

930ml πιπερόριζα (ginger ale)

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε τα πέντε πρώτα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι. Βράστε το μείγμα, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Βγάλτε το σκεύος από τη φωτιά και αφήστε μέχρι κρυώσει.

Σουρώστε το περιεχόμενο, καλύψτε και τοποθετείστε το στην κατάψυξη.

Για να σερβίρετε, γεμίστε τα ποτήρια ή μια κανάτα με ίσες ποσότητες χυμών φρούτων, πιπερόριζας και νερού. Προσθέστε πάγο και σερβίρετε αμέσως.

λοιπον..σκεφτομαι να κανω ενα παρτυ..γινομαι 15 χρονων και θα ηθελα να κανω ενα παρτυ στο σπιτι μου..το μονο που σκεφτομαι ειναι το αλκοολ..πολλα παιδια θελουν να πινουν και νομιζουν οτι ετσι θα περασουν καλα..ομως ουτε οι γονεις μου με αφηνουν να δωσω αλκοολ αλλα και εγω δεν θελω γιατι φοβαμαι οτι θα γινει καμια βλακεια αν μεθυσει κανεις..σκεφτομαι λοιπον να αγορασω ποτα χωρις αλκοολ..εχω βρει κατι μπυρες χωρις αλκοολ μηπως ξερετε καποιο αλλο τετοιο ποτο χωρις αλκοολ?

Σου έγραψα πιο πάνω μερικές συνταγές για ποτά χωρίς αλκοόλ.

Νομίζω ότι επιβάλλεται σε παιδιά της ηλικίας σου να μην πιείτε αλκοόλ και στο λέω εγώ που είχα μια ταραχώδη εφηβεία...και μην φοβηθείς ότι θα θεωρηθείς ντεμοντέ αν δεν έχεις αλκοόλ στο πάρτυ σου... οι καταχρήσεις ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα!

Οι μπύρες χωρίς αλκοόλ είναι μια χαρά!! Τις έπινα όσο ήμουν έγκυος!! :rolleyes:

Υπάρχουν επίσης και σαμπάνιες χωρίς αλκοόλ.. .Επειδή όμως χαρακτηρίζονται παιδικές, έχουν στη συσκευασία κινούμενα σχέδια.. Θα μπορούσες απλά να βγάλεις το νάυλον με την παράσταση.... Βάζω στοίχημα ότι δεν θα το καταλάβει κανείς...:Phttp://www.e-balloon.gr/el/category/39333831/product/393632393337/productdetails.aspx

Επίσης και sangria χωρίς αλκοόλ...http://www.sites.gr/develop/provinco/index.php?option=com_k2&view=item&id=143:sangria-no-alcohol-pet&Itemid=136〈=en

Αλλά μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου ένα fruit punch http://www.stinkouzina.gr/fruit-punch-xoris-alkool/

http://www.monopoli.gr/city-guide/music/music-categories/item/92367-fruit-punch-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CF%8C%CE%BB

είτε μόνο με διάφορους χυμούς και σόδα (θα βρεις πολλές συνταγές στο νετ)

είτε με την προσθήκη της σαμπάνιας χωρίς αλκοόλ..;)

Καλή επιτυχία !!

edit

Μπορείς τέλος να φτιάξεις, μια απο τις συνταγές που σου έδωσε η eleonoritsa παραπάνω, ή αυτή που σου γράφω εδώ και να τα προσφέρεις σαν σφηνάκια!!!

Συνταγή για ένα δροσιστικό κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ:

Dream Mai tai

Υλικά: 1/3 του φλυτζανιού χυμό πορτοκάλι

1/3 του φλυτζανιού χυμό λεμονιού

1/3 του φλυτζανιού χυμό ανανά

1/3 του φλυτζανιού σιρόπι επιλογής σας

1 κουταλιά γρεναδίνη

1 κουταλιά χυμό λαιμ

Ύ του φλυτζανιού τρίμμα πάγου

80 ml παγωμένη σόδα

1 ροδέλα πορτοκάλι

1 κερασάκι μαρασκίνο

Παρασκευή: βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Κατόπιν αδειάζετε ένα ψηλό ποτήρι και γαρνίρετε με την ροδέλα πορτοκαλιού και το μαρασκίνο

και ακόμη μια δροσιστική χωρίς αλκοόλ

Cooler φράουλας

Υλικά: 250 γραμ. γιαούρτι 2%

125 γραμ. φράουλες

250 ml γάλα

Μέλι

Παγάκια

Παρασκευή: χτυπήστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από 4 φράουλες και τα παγάκια. Μοιράστε το μείγμα σε 4 μεγάλα ποτήρια προσθέτοντας στο κάθε ένα 2-3 παγάκια και γαρνίροντας με τις φράουλες που κρατήσατε.

κι εδώ

http://www.asxetos.gr/Default.aspx?tabId=162&s=178&sc=331#axzz1SjwtUzp0

http://greekcook.gr/syntages/glykia_amartia_xoris_alkool

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Κοίτα κι αυτή:

Kir royale strawberry

Κόβω φράουλες στη μέση & τις τοποθετώ σε ένα μπολάκι

Τις επικαλύπτω με ζάχαρη και τις αφήνω για 5 λεπτά να τραβήξουν

Τις ρίχνω σε ποτήρι κρασιού

Ρίχνω τη σαμπάνια και το creme de cassis

Δεν βάζεις creme de cassis (δεν ξέρω καν τι είναι..:P) και βάζεις την παιδική σαμπάνια χωρίς αλκοόλ...;) Ακούγεται super! τουλάχιστον για κοριτσίστικο ποτό...;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κατερίνα,

Εσύ κάνεις το πάρτι και εσύ κάνεις κουμάντο! (Your party, your rules)

Καλά κάνεις και μην έχεις κανένα πρόβλημα εάν θα πουν κάποιοι για "ξενέρωμα" κλπ.

Όπως λένε και τα άλλα μέλη, πάγος, χυμοί, μπύρες χωρίς αλκοόλ και σαμπάνια χωρίς αλκοόλ για την έκπληξη στο τέλος και μουσική να παίζει τα γούστα σας.

Έκανα και εγώ κάθε χρόνο πάρτι από 1η λυκείου, όλοι πέρασαν καλά και δεν μας έλειψε το αλκοόλ καθόλου!

Καλό πάρτι και keep up the volume! - get'up on the dancefloor!

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Καλησπέρα Κατερίνα,

Εσύ κάνεις το πάρτι και εσύ κάνεις κουμάντο! (Your party, your rules)

Καλά κάνεις και μην έχεις κανένα πρόβλημα εάν θα πουν κάποιοι για "ξενέρωμα" κλπ.

Όπως λένε και τα άλλα μέλη, πάγος, χυμοί, μπύρες χωρίς αλκοόλ και σαμπάνια χωρίς αλκοόλ για την έκπληξη στο τέλος και μουσική να παίζει τα γούστα σας.

Έκανα και εγώ κάθε χρόνο πάρτι από 1η λυκείου, όλοι πέρασαν καλά και δεν μας έλειψε το αλκοόλ καθόλου!

Καλό πάρτι και keep up the volume! - get'up on the dancefloor!

ευχαριστω πολυ:-D

Tornado Twist

Έτοιμο σε 1 λεπτό

Συστατικά:

350ml χυμός βατόμουρων

354ml σόδα με άρωμα λεμονιού ή λάιμ

Εκτέλεση:

Σε μία κανάτα αναμείξτε το χυμό βατόμουρου με το αναψυκτικό και ανακατέψτε.

Σερβίρετε σε χαμηλό ποτήρι με πολύ πάγο.

Shirley Temple

Έτοιμο σε 1 λεπτό

Συστατικά:

120ml χυμός πορτοκαλιού

120ml σόδα με άρωμα λεμονιού-λάιμ

1 κουταλιά της σούπας γρεναδίνη

1 κεράσι μαρασκίνο

Εκτέλεση:

Σε ένα ψηλό ποτήρι τοποθετήστε το χυμό πορτοκαλιού και τη σόδα. Ρίξτε τη γρεναδίνη και και περιμένετε να καθίσει στον πάτο του ποτηριού.

Γαρνίρετε με ένα κερασάκι μαρασκίνο και πιείτε με καλαμάκι!

Citrus Mint Cooler

Έτοιμο σε 30 λεπτά

Συστατικά:

235ml φρέσκο χυμό λεμονιού

235ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

400ml ζάχαρη

590ml νερό

10 κλωναράκια δυόσμο

930ml πιπερόριζα (ginger ale)

Εκτέλεση:

Τοποθετήστε τα πέντε πρώτα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι. Βράστε το μείγμα, ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Βγάλτε το σκεύος από τη φωτιά και αφήστε μέχρι κρυώσει.

Σουρώστε το περιεχόμενο, καλύψτε και τοποθετείστε το στην κατάψυξη.

Για να σερβίρετε, γεμίστε τα ποτήρια ή μια κανάτα με ίσες ποσότητες χυμών φρούτων, πιπερόριζας και νερού. Προσθέστε πάγο και σερβίρετε αμέσως.

ευχαριστω πολυ!ειδικα η πρωτη ακουγεται τελεια θα παω να παρω τα υλικα :-D

Κοίτα κι αυτή:

Kir royale strawberry

Κόβω φράουλες στη μέση & τις τοποθετώ σε ένα μπολάκι

Τις επικαλύπτω με ζάχαρη και τις αφήνω για 5 λεπτά να τραβήξουν

Τις ρίχνω σε ποτήρι κρασιού

Ρίχνω τη σαμπάνια και το creme de cassis

Δεν βάζεις creme de cassis (δεν ξέρω καν τι είναι..:P) και βάζεις την παιδική σαμπάνια χωρίς αλκοόλ...;) Ακούγεται super! τουλάχιστον για κοριτσίστικο ποτό...;)

το creme de cassis ουτε εγω ξερω τι ειναι :lol::P αλλα ακουγεται πολυ ωραιο !

το creme de cassis ουτε εγω ξερω τι ειναι :lol::P αλλα ακουγεται πολυ ωραιο !

Είναι τέλειο!

Σιρόπι / λικέρ απο φραγκοστάφυλλο, αλλά έχει 15% αλκοόλ.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις