Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρεπει να μετραμε πανες...??

Recommended Posts

ο γιοκας μου ειναι 3 μηνων και 1 εβδομαδας και θηλαζω αποκλειστικα! τον τελευταιο καιρο παρατηρω μειωση στις πανες που βρεχει..βεβαια δεν τον αλλαζω οσο συχνα εκανα στις αρχες..ειναι πολυ καλος απο βαρος δλδ 7.300 και 65 εκατοστα αλλα ανησυχω μεχρι να παω παιδιατρο μηπως γινεται κατι λαθος αυτο το καιρο και δεν πινει αρκετο γαλα(?)..δεν κλαιει ομως και κοιμαται και μια χαρουλα!

επισης θα θελα να ρωτησω οταν δεν ξυπναει το βραδυ πρεπει να τον σηκωσω να τον ταισω????

help!!

Διαφημίσεις

Το παιδακι σου ειναι 3 μηνων δεν ειναι πλεον νεογεννητο για να το ξυπνας μεσα στη νυχτα να φαει.Αστο να χορτασει τον υπνο του...και παλι καλα να λες που κοιμαται...ο δικος μου σχεδον 7 μηνων ακομα να το κοψει το γαλα μεσα στη νυχτα.

Οσο για τις πανες εγω ποτε δεν καθησα να μετραω...αφου θα πατε παιδιατρο θα το ζυγισει και θα δεις πως πατε.

Μην αγχωνεσαι τοσο :P!!!

Α επισης στην ηλικια που εισαστε σιγα σιγα το παιδι αρχιζει να παρατηρει τα παντα γυρω του...βλεπει καλυτερα.ΘΑ χαζευει ολη την ωρα γυρω γυρω και θα δειχνει λιγοτερο ενδιαφερον για το φαγητο.Μη σε αγχωσει αυτο...φαση ειναι.

Εγω παλευα να τον ταισω κι αυτος γυριζε το κεφαλι του γυρω γυρω να βλεπει το χωρο και φυσικα σε καθε ηχο επρεπε να διακοψει να δει τι προκαλεσε τον ηχο μη και του ξεφευγε τπτ.

Και εννοειται οσο μεγαλωνει σταματαει να τρωει ολη την ωρα οπως οταν ηταν νεογεννητο.

Διαφημίσεις

Με τη ζέστη τα μωρά ιδρώνου-πολύ περισσότερο από εμάς τους ενήλικες.

Δεν θα μετράς πάνες. Απλά πρόσεχε μην εντοπίζεις κίτρινα ούρα που είναι ένδειξη πιθανής αφυδάτωσης.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...