Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

λετε να ειναι μαιμου το ψυγειο μου ?

Recommended Posts

κ αν ειναι τι να κανω...? εχω παρει ενα ψυγειο απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρικων ,ομως το προβλημα μου ειναι οτι στην πορτα του ψυγειου οπου πρεπει να αναγραφεται η μαρκα του ειτε αναγλυφα ειτε βαμμενα ,εμενα ειναι αυτοκολλητο το οποιο κ ξεκολλησε διχως να το πειραξω ....

το ψυγειο μου ειναι SIEMENS σε inox ηδη εστειλα email στην επισημη ιστοσελιδα της εταιρειας ...για να δουμε αν θα μου απαντησουν ...

επισης στην πλατη του ψυγειου μου γραφει pentan επαναλαμβανομενα ...

Διαφημίσεις

Και εγω εχω ψυγειο siemens και η μαρκα ειναι γραμμενο με αυτοκολλητο το S εφυγε μετα απο 3 χρονια!!! Εμενα μου ειπαν οτι υπαρχουν 2 ειδον siemens/bosch ψυγειο!! Αυτα που ειναι inox ειναι απο Γερμανια και αυτα που ειναι βαμμενα inox ειναι απο Ιταλιαπου ειναι και πιο φτηνα!! Τωρα εαν γραφει pentan απο πισω δεν μπορω να το δω τωρα αλλα σε λιγες μερες που θα καθαρισω το ψυγ/κατα θα το δω και θα σου πω!!!

lenaki χωρίς να είμαι ειδικός σε θέματα ψυγείων νομίζω πως η λέξη pentan δεν είναι η φίρμα της κατασκευάστριας εταιρίας του ψυγείου αλλά αφορά το πεντάνιο (pentane) που χρησιμοποιείται για τη μόνωση των ψυγείων με βάση τη συνθήκη του Μόντρεαλ (που υποχρέωσε τις εταιρίες - με έδρα τις χώρες που υπέγραψαν τη συνθήκη - να αλλάξουν το μονωτικό και ψυκτικό υλικό στα ψυγεία, αντικαθιστώντας το φρέον ως μη φιλικό για το όζον)

Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν σήμερα πεντάνιο (C5H12) για τη μόνωση και υδροχλωροφθοράνθρακες και υδροφθοράνθρακες για την ψύξη.

Τώρα για το θέμα του αυτοκόλλητου δεν έχω κάτι να πω καθώς δε γνωρίζω. Μόλις λάβεις την επίσημη απάντηση από την εταιρία αν μπορείς ενημέρωσε μας.

*

καλημερα φιλες μου ... δεν εχω λαβει ακομη καμια απαντηση ... ωστοσο αυτα που μου γραφεται ειναι πολυ σημαντικα ...

το pentan θα ειναι μαλλον αυτο που λες ...

ακομη θυμαμαι την πωλητρια που κ τι δε μου ελεγε για αυτο το ψυγειο ...τα καλυτερα ...ειχε λεει κ αυτη ιδιο ...δε μου ειπε ομως για το αυτοκολλητο ;)

καλη σας μερα ...

καλημερα φιλες μου ... δεν εχω λαβει ακομη καμια απαντηση ... ωστοσο αυτα που μου γραφεται ειναι πολυ σημαντικα ...

το pentan θα ειναι μαλλον αυτο που λες ...

ακομη θυμαμαι την πωλητρια που κ τι δε μου ελεγε για αυτο το ψυγειο ...τα καλυτερα ...ειχε λεει κ αυτη ιδιο ...δε μου ειπε ομως για το αυτοκολλητο ;)

καλη σας μερα ...

Όταν μου πει πωλήτρια <και εγώ το ίδιο έχω > ,πάω αλλού...

Είμαι off ,ε?Συγνώμη ,αλλά βγάζω καντήλες προσπαθούν να πουλήσουν κάτι λέγοντας αυτή την πρόταση.

Διαφημίσεις

Βασιλική να ζήσεις κορίτσι μου! Το ίδιο και εγώ! Αυτές οι πωλήτριες που έχουν όλο το μαγαζί!

Είναι αυτό που λέει η Αννα για το pentan!

Όσο για τα ηλεκτρικά και τα αυτοκίνητα μπορεί η εταιρεία να κατασκευάζει σε πολλές χώρες για μείωση κόστους...Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το ψηγείο σου...Αν δουλεύει σωστά και αν το πλήρωσες λογικά μη το ψάχνεις! Η εταιρία δε θα απαντήσει γιατί το γνωρίζει..