Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ..."ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ"

LA LATINA

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω γνωμες και αν υπαρξουν και ανδρικες θα το εκτιμησω....

Ο αντρας που παντρευτηκα πριν 5 χρονια δε μιλουσε σχεδον με τους δικους του, μαλωνε με το παραμικρο και αν καποιος πειραζε την οικογενεια του με οποιονδηποτε τροπο ηταν ικανος να τον σκισει....και μονο στην υπονοια οτι καποιος με στεναχωρησε γινοταν θηριο και εκανα μερες να τον ηρεμησω να μην κανει φασαρια με τους δικους του....

Τωρα, αν και εξακολουθει να μην τους θελει και να παθαινει διαφορα ψυχοσωματικα οταν τους βλεπει, διακρινω εναν ωχαδερφισμο, ενα "μουγκα τσανελ" και δεν καταλαβαινω τι παιχτηκε..

Αν και μου το ελεγαν οτι αλλαζουν οι αντρες, και μαλιστα μετα απο λιγα χρονια ακομα θα του φταιω εγω για ολα και θα ειναι μελι γαλα με τους δικους του...δεν το πιστευα, μελι γαλα ας ειναι και μακαρι, αλλα οχι να βγω και φταιχτρα με ολα οσα μου εχουν κανει....

Οταν του ειπα στο τηλεωνο οτι με εβαλαν να κατσω καταχαμα στην παραλια (ξερει οτι με τη μυοπαθεια δε μπορω να σηκωθω απο χαμηλα) και καλα, "αμα ερθω θα γινει χαμος, θα τους σκισω, θαθαθαθα" λεω μην κανεις φασαρια, ερχεται με βρισκει στην παραλια με καρεκλα απο το μπαλκονι που μου κουβαλησανε.....και δε λεει λεξη......ειπαμε οχι καβγα, αλλα μην κανεις και οτι δεν το ειδες....

λεω, τα παιδια τρωνε πιτογυρα καθε μερα (παππουδες καλοι) "πωπωπω αμα ερθω θα γινει της τρελλης" ερχεται, παιρνουν μπροστα του βρωμικο να δωσουν στα παιδια και χασκογελαει και τα ταιζει κιολας.....

λεει ο πατερας του και στους δυο μας επειδη γλυστρησε το παιδι και επεσε "βεβαια αμα δεν το προσεχει κανεις αυτα παθαινει που ησασταν και δεν προσεχατε το παιδι" με εντονο υφος, και ο συζυγος απανταει "ελα μωρε, παιδια ειναι θα πεσουν και θα χτυπησουν"

βλεπει οτι η μανα του τα εχει με μια πρωινη σπανακοπιτα οοοοοολη μερα και εγω λεω "κατι να φανε" και βγαινω εξω και τα ταιζω κρυφα και ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ

και ερωτω.....τι εγινε???? που ειναι ο αντρας μου??? γιατι εγω δε θελω να ειμαι εγω ο αντρας της οικογενειας....τι επαθε????? οταν τον ρωταω λεει "κουραστηκα να ψαχνω καθε λεξη που θα ειπωθει και να πρεπει να απαντησω κατι" ---βρισκετε οτι τα θεματα που λεω ειναι αστεια η ειναι θεμα λεξη λεξη ψαχνω καβγα.....?????....

και ως που θα παει αυτη η αδιαφορια γιατι εμενα με ισοπεδωνει να νιωθω ανυπερασπιστη και εγω να γινομαι λεαινα για τα παιδια μου και ο μπαμπας να ειναι ......ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ

Διαφημίσεις

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πίστεύω ότι αφού είχατε διαφορα προβλήματα ως προς την αποφαση να πάτε διακοπές και αφού τελικά ο άντρας σου ήρθε σκέψου ότι είστε εκεί για να κάνουν κανένα μπάνιο τα παιδιά και αν έχεις κάποιο θέμα με την διατροφή τους είσαι μάνα τους και μπορείς να επιβάλεις την γνωμη σου μόνη σου ως προς αυτό το θέμα . Ειναι κρίμα τωρα που πήγατε λίγο να κάνετε κανένα μπάνιο να αρχίσετε τους τσακωμούς .

jHgFp3.png

Στελλα μου νομίζω οτι κατα κύριο λόγο εσύ ευθύνεσαι για τη....μούγκα του άντρα σου...

τόσα χρόνια, όταν ετοιμαζόταν για καυγά με τους δικούς του, εσύ τον συγκρατούσες και τον ηρεμούσες ωστε να μην καυγαδίσει...

Τωρα όμως θελεις να ανεβάσει τους τόνους για το καλό των παιδιών σας...

Οπότε τον έχεις μπερδέψει και δεν ξέρει πότε θα πρέπει να επέμβει γιατί θα σκέφτεται:

"Να επέμβω τώρα ή μήπως τελικά δεν είναι κάτι σημαντικό και θα προσπαθεί να με μαζέψει η Στέλλα???"

Κάτσε και κουβέντιασε του....εξήγησε του ποιά θέματα θεωρείς εσύ βασικά και που αξίζουν να ανεβάσει τους τόνους στους γονείς του και ζητα του να το κάνει κάθε φορά που εκείνοι ξεπερνούν τα όρια...

Παρολαυτά πάντως, οτι και να γίνει με το σύζυγο, φυσικά και θα είσαι λέαινα για τα παιδιά σου...

και να σταματησεις να τα ταίζεις κρυφά όταν είστε με τους παπούδες γιατί απλά τους κάνεις να νομίζουν οτι έχουν δικιο και τα παιδιά δεν πεινάνε...

τα παιδάκια σου πεινασαν??? δωστους κάτι να φάνε....

σου λένε τα πεθερικά σου: μα γιατί τους δίνεις?????αφού έφαγαν πριν 8(!) ώρες μια σπανακόπιτα!!!

απαντας εσυ: τα παιδιά μου πεινάνε και αν δε θέλετε εσείς να τα ταίσετε, θα επιστρεψουμε σπίτι μας για να τρώνε όσο θέλουν και όπως πρέπει....:evil:

καλημέρα..

εγώ σκέφτομαι πως ίσως γενικά τον κούρασε αυτή η κόντρα με τους δικούς του και οι καβγάδες για το κάθε τι..οπότε δεν ασχολείται με το τι λένε και γιατί το λένε..

ίσως πάλι να θεωρεί, πως εσύ μπορείς πολύ εύκολα να υπερασπιστείς τον εαυτόν σου και να υποστηρίξεις την θέση σου στους δικούς του....που εδώ που τα λέμε κάνε αυτό...εφόσον δεν απαντάει ο άντρας σου και δεν τους βάζει στην θέση τους θα το κάνεις εσύ...

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Ισως ο ανθρωπος εχει κουραστει !! τον εχετε βαλει στην μεση, απο την μια οι γονεις του απο την αλλη εσυ ! τον περνεις τηλεφωνο και αρχιζεις μου εκαναν αυτο μου εκαναν εκεινο για να ερθει και να γινει χαμος την στιγμη που σε αλλο ποστ γραφεις οτι δεν τους θελει και δεν ξερεις τι να κανεις!!!!!

Εχεις θεμα προσωπικα εσυ με τα πεθερικα σου και ζητας συμπαρασταση απο τον αντρα σου .

Ομως μην ξεχνας οτι ειναι γονεις του .

Αν δεν περνας καλα αν δεν σου φεροντε καλα μαζεψε τα πραγματα σου και φυγε ,απλο αλλα σταματα να του γκρινιαζεις συνεχεια μονο κακο κανεις στην σχεση σας, ο αντρας σου δεν αλλαξα απλα μαλλον κουραστικε να κανει τον διαιτητη !!!!!

Αν παλι αποφασισεις να κατσεις πρεπει να βαλεις εσυ τους κανονες οσο αφορα τα παιδια σου !!!!

,

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

η αληθεια επειδη ειμαι απιστευτα γρηγορη στις καιριες και καυστικες απαντησεις το σφηνει σε μενα...παντα θα βρω το καταλληλο πραγμα να πω πριν καν ο αλλος καταλαβει τι ξεστομισε...

αλλα με τους δικους του δεν ειναι ετσι...παιδια οταν ειναι μπροστα δεν ξερω τι παθαινω, κοκομπλοκο, καθομαι σα χαιβανι και κοιταααααω......προχτες απ το μπλαμπλαμπλα της πεθερας (δε σταματαει ουτε για ανασα) για να μη χασω τη ροη του τι ελεγε και νομισει οτι τη γραφω εφυγε το παιδι απ τον παππου και βγηκε στο δρομο - ενταξει εκεινος το κρατουσε δεν εφατιγα εγω αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ.....κατι παθαινω η μανα μου με βριζει μου λεει "που ειναι η κορη που ηξερα τι παθαινεις" και το καταλαβα κι εγω, μ αυτους με πιανει ενα κολλημα, λιγο που τους σεβομαι γονεις ειναι, λιγο που δε θελω αλλες φασαριες, να δωσω προσοχη, να μην θεωρηθει οτι εχω παραπονο, οτι κατι δεν παει καλα....ΔΕ ΛΕΩ ΛΕΞΗ πρωτη φορα απαντησα τωρα που ειπε ο πεθερος οτι δεν προσεχουμε το παιδι επειδη γλυστρησε στο μπανιο και ολο κι ολο του ειπα να μην ξαναπει κατι τετοιο.....

δε μπορω παιδια να πω "φερτε να φανε γιατι πεινανε" ντρεπομαι ρε παιδια

προχτες μου λεει "δεν πιστευω να θελουν σαντουιτς" και απαντησε το μωρο "μαμ μαμ μαμ" και ετσι τους πηρε....δε μπορω ναπω σε μια γυναικα 58 χρονων "το παιδι το εχεις απ το πρωι με μια σπανακοπιτα, συνελθε".....δε μπορω να μπω σε ξενη κουζινα και να σκαλιζω δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, το ψυγειο τους το ανοιξα μονο για νερο, εδω ποσες μερες δεν πηραν γαλα, πωπω μην τα θυμαμαι καλυτερα τα εγραψα αλλου, εδω το θεμα ειναι ο αντρας μου

ξερει οτι κομπλαρω, οτι δε θελω να γινω κακια, λεει "οτι και να κανεις κακια θα εισαι, καταλαβε το, αμα σε δουν πεθαμενη θα ερθουν να φτυσουν πανω στον ταφο σου και με χαρα θα παρουν τα παιδια σου και θα τους πουν οτι η μανα τους ηταν μια που----"

κι εγω δε μπορω να το διανοηθω γιατι δεν τους πειραξα σε κατι......

ο αντρας μου με ενα "βαρεθηκα να ασχολουμαι" με αφηνει εκτεθειμενη νομιζω, βορα στα νυχια τους, θα μπορουσε να βαλει μια ταξη

και λεει οντως αυτο, "πες μου τι θες να λεω και ποτε να το λεω" παιδια αυτο ειναι αμολα καλουμπα κατασταση, πεταω αετο, οχι κι ετσι....μετα του κανω νοημα κρυφα να μιλησει και λεει μπροστα τους εκατο φορες "τι ειπες???" και φαιενται οτι εγω τον εβαλα....ε ρομπα..

νομιζω δε θελει καθοδηγηση οταν γινονται τετοια πραγματ.α...

.... πωπω μην τα θυμαμαι καλυτερα τα εγραψα αλλου, λεει "οτι και να κανεις κακια θα εισαι, καταλαβε το, αμα σε δουν πεθαμενη θα ερθουν να φτυσουν πανω στον ταφο σου και με χαρα θα παρουν τα παιδια σου και θα τους πουν οτι η μανα τους ηταν μια που----"

κι εγω δε μπορω να το διανοηθω γιατι δεν τους πειραξα σε κατι......

ο αντρας μου με ενα "βαρεθηκα να ασχολουμαι" με αφηνει εκτεθειμενη νομιζω, βορρα στα νυχια τους, QUOTE]

Δεν έχω παρακολουθήσει άλλα θέματα σου -παρά μόνο αυτό- αλλά αφού νιώθεις έτσι γιατί πηγαίνεις στο εξοχικό τους (απ'οτι κατάλαβα) για διακοπές? Αν είναι να δημιουργηθούν τόσα προβλήματα καλύτερα μακρια και αγαπημένοι.Και να βλέπουν τα εγγονια τους συχνά αλλά χωρίς να χρειάζεται να περνάτε μέρες μαζί τους.

QqmLp3.png

αν δε με ξερεις ειναι δυσκολο να καταλαβεις

με δυο τρεις προτασεις θα προσπαθησω να σου εξηγησω

πηγα γιατι ολη τη χρονια τα παιδια μου ηταν κλεισμενα μεσα

ειχα σοβαρη κινητικη αναπηρια και ημουν κι εγω ακινητη σχεδον 6 μηνες

ο αντρας μου ηθελε ενα διαλειμμα περασε δυσκολο χειμωνα με ολα αυτα

η υγεια μου δε μου επιτρεπει ακομα να παω σε ξενοδοχεια(ουτε η τσεπη μου)

οι παππουδες ειχαν παρακαλεσει να παμε

κι ετσι πηγαμε....

βλεπε..."πλησιαζει καλοκαιρι" "επικινδυνες πραγματικα γιαγιαδες" "εισαγωγη σε νοσοκομειο λογω μυοσιτιδας"

Στέλλα μου συγγνώμη που θα στο πω αλλά ο αντρουλης σου έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Απ τα διαφορά που γράφεις συμπαιρενω πως έχεις παντρευτεί ένα διαμάντι και ίσως ήρθε η ώρα να τον εκτιμήσεις λίγο. Άποψη μου είναι πως όχι μόνο δεν πρέπει να παραπονιεσαι αλλά να τον στηρίξεις τον χριστιανό. Όλο αυτό που προσπαθείς με τα πεθερικα μόνο κακο θα σου κάνει... Πρόσεξε μόνο μην το καταλάβεις αργά.... Σου μιλάω εκ πείρας και πάντα πολύ φιλικα

ξερω οτι ο αντρας μου ειναι διαμαντι

και ξερω ποσο μου σταθηκε ολο αυτο το διαστημα

αυτο που διερωτηθηκα εδω ειναι τι επαθε και εγινε τοσο

απομακρος, αδιαφορος και ωχαδερφιστης

ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

επειδη κατι θες να μου πεις που μαλλον δεν το πιανω, αν θες στειλε μου πμ

θα το εκτιμησω ειλικρινα σου μιλαω

Διαφημίσεις

Οπως και να έχει λοιπόν -αφού εσύ κρίνεις οτι είναι προτιμότερο να περάσεις το καλοκαίρι με τα πεθερικά απ'το να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι- καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις (εσύ απο την πλευρά σου) μια "φόρμουλα" να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους έστω για να κυλίσουν ήρεμα οι διακοπές σας.

Αν θές να τρώνε κάτι παραπάνω τα παιδιά να το ανοίξεις το ψυγείο. Δεν είναι ξένοι -είναι οι παππούδες και από την στιγμή που φιλοξενούν τα εγγονάκια πρέπει να έχεις κάθε άνεση και λόγο για το τι θα φάνε.Με καλό πάντα τρόπο.

Μην περιμένεις τον άντρα σου να βγάλει το φίδι από την τρύπα για τις "καθημερινές" διαφωνίες. Εκείνος ας "μπαίνει μπροστά" για πιο σοβαρά θέματα, να μεσολαβεί.Τα καθημερινά (τι θα φάνε τα παιδιά, πόσο, ποτε θα κοιμηθούν, τι ωρα θα πάνε στην θάλασσα) πάρε τα πάνω σου για να διαφυλάξεις την δική σου σχέση με τον άντρα σου.

Δεν χρειάζεται να μπαίνει σε δίλλημα για τέτοια πράγματα γιατί κάποια στιγμή μπορεί να βρεθεί σε θέση να πάρει και το μέρος τους.Αλλωστε...γονείς του είναι.

QqmLp3.png

έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα ποστ σου εγώ θα σε συμβούλευα να τους αγνοήσεις και να περάσεις όμορφες διακοπές με την οικογένεια σου....μην του λες του άντρα σου συνέχεια είπαν εκείνο είπαν το άλλο γιατί και αυτός να ξεκουραστεί θέλει και εσύ μην ασχολείσαι, να είσαι κουκουρούκου, να κανονίζεις εσύ για τα παιδιά σου το φαγητό τους και άσε τον παππού και την γιαγιά.

εγώ στην θέση σου θα κανόνιζα εκδρομούλες κάθε μέρα...θα έπαιρνα την προίκα μου μαζί (καρέκλες, κουβαδάκια, πετσέτες κλπ) θα έφτιαχνα φαγητό σε τάπερ για όλους θα έπαιρνα φρούτα, νερά και θα έπαιρνα τον άντρα μου και τα παιδιά και θα πηγαίναμε σε άλλες παραλίες με το αυτοκίνητο και θα γύρναγα απόγευμα σπίτι και θα έβαζα τα παιδιά για ύπνο κατά τις 9...ξέρεις πόσο κουράζει η θάλασσα?...θα κανόνιζα γενικά εξορμήσεις (εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση σου)..και αν σου πουν που πάτε??? πάμε να δούμε και άλλα μέρη...θα τους πεις και τέλος η κουβέντα

Γενικά μην ασχολείσαι, χαμογέλα κάνει τους άλλους να ανησυχούν. Απόλαυσε τις διακοπές σου :)

Θελω να ρωτησω γνωμες και αν υπαρξουν και ανδρικες θα το εκτιμησω....

Ο αντρας που παντρευτηκα πριν 5 χρονια δε μιλουσε σχεδον με τους δικους του, μαλωνε με το παραμικρο και αν καποιος πειραζε την οικογενεια του με οποιονδηποτε τροπο ηταν ικανος να τον σκισει....και μονο στην υπονοια οτι καποιος με στεναχωρησε γινοταν θηριο και εκανα μερες να τον ηρεμησω να μην κανει φασαρια με τους δικους του....

Τωρα, αν και εξακολουθει να μην τους θελει και να παθαινει διαφορα ψυχοσωματικα οταν τους βλεπει, διακρινω εναν ωχαδερφισμο, ενα "μουγκα τσανελ" και δεν καταλαβαινω τι παιχτηκε..

Αν και μου το ελεγαν οτι αλλαζουν οι αντρες, και μαλιστα μετα απο λιγα χρονια ακομα θα του φταιω εγω για ολα και θα ειναι μελι γαλα με τους δικους του...δεν το πιστευα, μελι γαλα ας ειναι και μακαρι, αλλα οχι να βγω και φταιχτρα με ολα οσα μου εχουν κανει....

Οταν του ειπα στο τηλεωνο οτι με εβαλαν να κατσω καταχαμα στην παραλια (ξερει οτι με τη μυοπαθεια δε μπορω να σηκωθω απο χαμηλα) και καλα, "αμα ερθω θα γινει χαμος, θα τους σκισω, θαθαθαθα" λεω μην κανεις φασαρια, ερχεται με βρισκει στην παραλια με καρεκλα απο το μπαλκονι που μου κουβαλησανε.....και δε λεει λεξη......ειπαμε οχι καβγα, αλλα μην κανεις και οτι δεν το ειδες....

λεω, τα παιδια τρωνε πιτογυρα καθε μερα (παππουδες καλοι) "πωπωπω αμα ερθω θα γινει της τρελλης" ερχεται, παιρνουν μπροστα του βρωμικο να δωσουν στα παιδια και χασκογελαει και τα ταιζει κιολας.....

λεει ο πατερας του και στους δυο μας επειδη γλυστρησε το παιδι και επεσε "βεβαια αμα δεν το προσεχει κανεις αυτα παθαινει που ησασταν και δεν προσεχατε το παιδι" με εντονο υφος, και ο συζυγος απανταει "ελα μωρε, παιδια ειναι θα πεσουν και θα χτυπησουν"

βλεπει οτι η μανα του τα εχει με μια πρωινη σπανακοπιτα οοοοοολη μερα και εγω λεω "κατι να φανε" και βγαινω εξω και τα ταιζω κρυφα και ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ

και ερωτω.....τι εγινε???? που ειναι ο αντρας μου??? γιατι εγω δε θελω να ειμαι εγω ο αντρας της οικογενειας....τι επαθε????? οταν τον ρωταω λεει "κουραστηκα να ψαχνω καθε λεξη που θα ειπωθει και να πρεπει να απαντησω κατι" ---βρισκετε οτι τα θεματα που λεω ειναι αστεια η ειναι θεμα λεξη λεξη ψαχνω καβγα.....?????....

και ως που θα παει αυτη η αδιαφορια γιατι εμενα με ισοπεδωνει να νιωθω ανυπερασπιστη και εγω να γινομαι λεαινα για τα παιδια μου και ο μπαμπας να ειναι ......ΜΟΥΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ

νομιζω οτι απλα ωριμασε,,,οι αντρες δεν πρεπει να μιλανε πολυ,,,παρα μονον αν ειναι πολυ σημαντικοοοοοοο,,,δεν πρεπει να σπαταλανε σαλιο για ψιλου πηδημα γιατι μετα δεν θα τον παιρνουν στα σοβαρα,,,θα ειναι σαν σκυλακι που ολο γαβγιζει,,,,,οι στρατηγοι δεν αναλώνονται στην μαχη παρακολουθουν και σχεδιαζουν κι οταν τα πραγματα εκτροχιαστουν τοτε επεμβαινουν και τοτε θα γινει της πουτανας και ολοι θα μπουν στη θεση τους

εσυ κοπελα μου στομα δεν εχεις να τους ξεχεσεις με τροπο? ασε τον αντρα σου για τα πιο δυσκολα κι οχι για τη σπανακοπιτα

καλα και αγια ολα αυτα και συμφωνω κι εγω τα ιδια θα συμβουλευα....

μονο που η κατασταση μου δεν επιτρεπει εξορμησεις

μολις κουραστω πρεπει να ξαπλωσω ,δε μπορω να ειμαι ωρες στο αυτοκινητο κλπ οποτε να ξημεροβραδιαστω στη θαλασσα που ειναι το ονειρο μου ακομα δε γινεται

αλλιως δε θα καθομουν στη βρωμοθαλασσα εκεινη θα πηγαινα καπου καλυτερα

θα το κανω ομως εστω και μια φορα το υποσχεθηκα στον εαυτο μου....

οσο για το να αναλαβω το φαγητο των παιδιων και να ακοιξω ψυγειο παππουδων γιατι δεν ειναι ξενοι, αυτα ειναι ευκολο στα λογια, και το εκανα στην αρχη

εβαλα ενα κομματι τυρι, ηρθε η κυρια μου λεει "δεν ειναι αναγκη να φαει μια πλακα τυρι" δεν ηταν πλακα βεβαια, μου πηρε πισω το μισο....(αυτο το εχει κανει και στο δικο μου σπιτι)

εβγαλα 2 χυμους, εβαλε μεσα τον εναν, το γιαουρτακι απο μισο......πηρα να τους δωσω la vache qui ri που τρελλαινονται, μου τα πηρε και τους εδωσε απο ενα, εδω κι απ το δικο μου πιατο μου εβαλε ο πεθερος δυο σουβλακια και μεχρι να βαλω νερο το ενα εκανε φτερα....

οχι δε μπαινω σε τετοια διαδικασια να συναλλασομαι με γυφτους

δεν υπρχει για μενα διαλογος στην κοινη γλωσσα των ελληνικων ωστε να συνεννοηθω...

κατηγορηστε με, βριστε με πειτε οτι θελετε

οταν το τυρι ειναι αλλουνου και μου το παιρνει απ το πιατο δεν υπαρχει διαλογος.....

εχω και μια αξιοπρεπεια ενταξει.....συγχωρηστε με!

αλλα βρηκα τη λυση...την αλλη βδομαδα περναω ΚΤΕΟ και εχω πια αυτοκινητο!!!

οποτε ΨΩΝΙΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΞΟΔΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΦΕΥΓΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

αντε ρε που τη δευτερη μερα ειπαν οτι κουραστηκαν απ τα εγγονια τους και οτι δε μπορουν αλλο!!!

οσο για το συζυγο, το κακο του ειναι οτι ξεχναει! σε ολα τα θεματα οχι μονο με τους δικους του

αν την αλλη βδομαδα του πω οτι με κατεβασαν στη θαλασσα με ψαθες να καθησω δε θα το θυμαται κι ας ειναι σημαντικο αφου εχω αναπηρια και δε μπορω....ξεχναει παντα, τα παντα!! το διδυμακι μου!!!

και δεν του ζητησα να κανει φασαρια για τη σπανακοπιτα ρε παιδια, αλλα οταν βλεπει οτι το παιδι πειναει και του δινουν πιτα γυρο και ειναι 2 χρονω, ε μπορει νομιζω να πει μια κουβεντα σαν πατερας, δε ινεται να γαβγιζω μονο εγω....

έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα ποστ σου εγώ θα σε συμβούλευα να τους αγνοήσεις και να περάσεις όμορφες διακοπές με την οικογένεια σου....μην του λες του άντρα σου συνέχεια είπαν εκείνο είπαν το άλλο γιατί και αυτός να ξεκουραστεί θέλει και εσύ μην ασχολείσαι, να είσαι κουκουρούκου, να κανονίζεις εσύ για τα παιδιά σου το φαγητό τους και άσε τον παππού και την γιαγιά.

εγώ στην θέση σου θα κανόνιζα εκδρομούλες κάθε μέρα...θα έπαιρνα την προίκα μου μαζί (καρέκλες, κουβαδάκια, πετσέτες κλπ) θα έφτιαχνα φαγητό σε τάπερ για όλους θα έπαιρνα φρούτα, νερά και θα έπαιρνα τον άντρα μου και τα παιδιά και θα πηγαίναμε σε άλλες παραλίες με το αυτοκίνητο και θα γύρναγα απόγευμα σπίτι και θα έβαζα τα παιδιά για ύπνο κατά τις 9...ξέρεις πόσο κουράζει η θάλασσα?...θα κανόνιζα γενικά εξορμήσεις (εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση σου)..και αν σου πουν που πάτε??? πάμε να δούμε και άλλα μέρη...θα τους πεις και τέλος η κουβέντα

Γενικά μην ασχολείσαι, χαμογέλα κάνει τους άλλους να ανησυχούν. Απόλαυσε τις διακοπές σου :)

στελλα διαβασε αυτα που σου εγραψε mamavasia εχει απολυτο δικιο

μην ασχολησε καλη και στυριξε και τον αντρα σου λιγο, κουραστικε να κανει το διαιτητη .......πηγαινε παρε γαλατα τον παιδιων σου υλικα για να κανεις τοστακια ...οποτε θελεις εσυ και οποτε πεινασουν τα παιδακια σου μην περιμενεις τους παπουδες να το κανουν αυτο ....εισαι λαθος σε αυτο .........δεν νομιζω οτι θα σου πουν γιατι πηρες γαλα ή τοστ ....εσυ κανονιζε για τα παιδια σου καιμην κανεις συνεχεια παραπονα στον αντρα σου ...διοτι απο οτι θυμαμαι την αλλη φορα αυτος δεν ηθελε να ερθει διοτι ηξερε τη τον περιμενε .....μην τον κανεις να το μετανιωση που ηρθε μαζι σας .....

Διαφημίσεις

καλα και αγια ολα αυτα και συμφωνω κι εγω τα ιδια θα συμβουλευα....

μονο που η κατασταση μου δεν επιτρεπει εξορμησεις

μολις κουραστω πρεπει να ξαπλωσω ,δε μπορω να ειμαι ωρες στο αυτοκινητο κλπ οποτε να ξημεροβραδιαστω στη θαλασσα που ειναι το ονειρο μου ακομα δε γινεται

αλλιως δε θα καθομουν στη βρωμοθαλασσα εκεινη θα πηγαινα καπου καλυτερα

θα το κανω ομως εστω και μια φορα το υποσχεθηκα στον εαυτο μου....

οσο για το να αναλαβω το φαγητο των παιδιων και να ακοιξω ψυγειο παππουδων γιατι δεν ειναι ξενοι, αυτα ειναι ευκολο στα λογια, και το εκανα στην αρχη

εβαλα ενα κομματι τυρι, ηρθε η κυρια μου λεει "δεν ειναι αναγκη να φαει μια πλακα τυρι" δεν ηταν πλακα βεβαια, μου πηρε πισω το μισο....(αυτο το εχει κανει και στο δικο μου σπιτι)

εβγαλα 2 χυμους, εβαλε μεσα τον εναν, το γιαουρτακι απο μισο......πηρα να τους δωσω la vache qui ri που τρελλαινονται, μου τα πηρε και τους εδωσε απο ενα, εδω κι απ το δικο μου πιατο μου εβαλε ο πεθερος δυο σουβλακια και μεχρι να βαλω νερο το ενα εκανε φτερα....

οχι δε μπαινω σε τετοια διαδικασια να συναλλασομαι με γυφτους

δεν υπρχει για μενα διαλογος στην κοινη γλωσσα των ελληνικων ωστε να συνεννοηθω...

κατηγορηστε με, βριστε με πειτε οτι θελετε

οταν το τυρι ειναι αλλουνου και μου το παιρνει απ το πιατο δεν υπαρχει διαλογος.....

εχω και μια αξιοπρεπεια ενταξει.....συγχωρηστε με!

αλλα βρηκα τη λυση...την αλλη βδομαδα περναω ΚΤΕΟ και εχω πια αυτοκινητο!!!

οποτε ΨΩΝΙΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΞΟΔΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΦΕΥΓΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

αντε ρε που τη δευτερη μερα ειπαν οτι κουραστηκαν απ τα εγγονια τους και οτι δε μπορουν αλλο!!!

οσο για το συζυγο, το κακο του ειναι οτι ξεχναει! σε ολα τα θεματα οχι μονο με τους δικους του

αν την αλλη βδομαδα του πω οτι με κατεβασαν στη θαλασσα με ψαθες να καθησω δε θα το θυμαται κι ας ειναι σημαντικο αφου εχω αναπηρια και δε μπορω....ξεχναει παντα, τα παντα!! το διδυμακι μου!!!

και δεν του ζητησα να κανει φασαρια για τη σπανακοπιτα ρε παιδια, αλλα οταν βλεπει οτι το παιδι πειναει και του δινουν πιτα γυρο και ειναι 2 χρονω, ε μπορει νομιζω να πει μια κουβεντα σαν πατερας, δε ινεται να γαβγιζω μονο εγω....

:P:p:pδεν σε προλαβαινω εισαι γρηγορη ....

πες του αντρα σου να ψωνισει πραγματα που τρωνε τα παιδια σου ωστε να τους δινεις οσο θελεις εσυ και οποτε θελεις εσυ .....και ανοιξε το στομα σου οταν σου περνει τα γιαουρτια πεσ του τα θελουν και τα δυο αστα κατω.....βρε....:evil::evil: μιλα καλη και μην βαζεις τον αντρα σου μπουτι .......να κανει αυτος τον καυγα ....

πες με τροπο απλο και κατανοητο αυτο που ακριβως θελεις εσυ ......:wink:

ωπα ωπα γιατι μπερδευτηκαμε λιγιο

δεχτηκα να παω με τους ηλιθιους γιατι ο αντρας μου με παρακαλεσε να μεινει λιγο μονος να ηρεμησει χωρις τα παιδια, αρα δεν εκανε εκεινος τη θυσια να ερθει αλλα εγω τη θυσια να μην τον εχω εξ αρχης μαζι μου και ειναι χιλιοευχαριστημενος μ αυτο...

δεν μπορουσα να παω να παρω τιποτα παιδια,, γιατι περπαταω με το ζορι και δεν ειχα αυτοκινητο, τωρα θα το φτιαξω και θα ριψοκινδυνεψω να οδηγησω ξανα, γιατι τα ποδια μου μουδιαζουν και δεν τα ελεγχω παντα, τι φανταστηκατε οτι ειχα τροπο να παω να ψωνισω και εκατσα να βραζω στο ζουμι μου???

ο λογος που πηγα εκει ειναι 1) για τα παιδια μου 2) για τον αντρα μου 3) για να ξεκουρασω τη μαμα μου 4) για να χαρουν οι παππουδες τα εγγονια τους

εγω δεν ειχα ουτε κερδος ουτε τιποτα..

και δεν του ζητησα να κανει καμια φασαρια, αλλα οχι να κοιταει και σα να μην τρεχει τιποτα

Γεια σου Στελλάκη:-)!Λοιπόν είναι αλήθεια οι άντρες μετά από μερικά χρόνια κάτι παθαίνουν:rolleyes:.Θα σου δώσω σαν παράδειγμα τον πατέρα μου.Οι δικοί του δεν μπορώ να πω όταν γύρισε στην Ελλάδα του έδωσαν σπίτι να μείνει μαζί με την σύζυγο του αλλά γενικά ήταν αδιάφοροι άνθρωποι.Με την μητέρα μου παντρευτήκανε στην Γερμανία.Του την βρήκε η γιαγιά μου και έγινε το προξενιό.Όταν η μάνα μου ήρθε στα πεθερικά από την Πάτρα η γιαγιά μου του έστειλε γράμμα ότι η νύφη είναι πο@@@η και δεν είναι καλή για αυτόν:mad:.Γιατί;Επειδή έβαφε κόκκινα τα νύχια της:confused:.Όταν ήταν να γίνει ο γάμος πολλές περιπέτειες και όσες φορές ζήτησε βοήθεια τον έγραψαν.Ήρθε στην Ελλάδα του έδωσαν σπίτι να μείνει και όταν έπαιρνε κάτι για το σπίτι άρχιζαν τα σχόλια "γιατί πήρες πλυντήριο ,τι είχε το παλιό;Γιατί πήρες τηλεόραση;Γιατί γιατί ...."Εγώ και ο αδερφός μου κοιμόμασταν στον καναπέ το σαλονιού γιατί δεν υπήρχε 2ο δωμάτιο στο σπίτι.Δίπλα στο δωμάτιο των γονιών μου υπήρχε ένα μεγάλο δωμάτιο όπου ο αδερφός του πατέρα μου (παντρεμένος) είχε διάφορες σαβούρες που δεν χρησιμοποιούσε.Φαντάσου ότι οι γείτονες έλεγαν στον παππού μου να δώσει το δωμάτιο στον πατέρα μου για να έχει κάπου να κοιμίσει τα παιδιά του αλλά εκείνος τίποτα.Αργότερα όταν θέλησε ο θείος μου να χτίσει από πάνω άρχισαν τις ιστορίες ,ένας πανικός και ο πατέρας μου ο χαμένος (δεν γράφω λεπτομέρειες να μην σας ζαλίζω:rolleyes:).Τώρα που εδώ και 5 χρόνια ο παππούς είναι κατάκοιτος ,ο πατέρας μου ενώ δεν είχε ιδιαίτερες επαφές μαζί τους έπαθε μετάλλαξη:confused:.Τρέχει για ότι και αν ζητήσουν.Θα πάρουμε να φάμε κάτι πρώτα σε εκείνους θα δώσει.Την άλλη φορά παραπονέθηκε η γιαγιά μου ότι είχε καιρό να φάει πίτσα και εκείνος παράγγειλε ,προπλήρωσε και της την πήγαν.Ξέρεις τι είπε η γιαγιά μου;"Μμμμ...πως ήταν έτσι δεν τρωγόταν το ζυμάρι."Όταν το άκουσα μου ήρθε να του πω "τώρα φάε σ@@@ά που της πήρες και πίτσα της γαϊδούρας" ,που από παιδί δεν είχα το θάρρος ούτε το ψυγείο της να ανοίξω.Μιλάμε ότι τρέχει για όλες τις ανάγκες τους ,ο θείος μου τους έχει γραμμένους γιατί όπως είπε δεν έχει σκοπό να πεθάνει εκείνος για να ζήσουν οι δικοί του ,και έχεις τον πατέρα μου να νιώθει τύψεις και να λέει ότι θα έπρεπε να έχει κάνει περσσότερα:confused:.Κούκλα μου κάποια στιγμή όλα τα ξεχνάνε και στην ανάγκη των γονιών τους είναι εκεί κι εσύ κι εγώ και η μάνα μου μένουμε παγωτό όταν βλέπουμε αυτήν την αλλαγή:?.

σορυ στελλα δεν το ειχα καταλαβει ετσι .......

οσο για τα ψωνια να παει ο αντρα σου ...οχι εσυ καλη μου, αφου ειναι εκει μαζι σας ή ερχεται τα σαβατοκυριακα μονο .....? αλλιως οταν ερθει ..οργανωσου καλυτερα .....ή στην χειροτερη δωσε λιστα της πεθερα ς και λεφτα να παει αυτη .....τωρα οσο αφορα τα αλλα υπομονη και να γινεις κολυτη με τον μπενακι και τον βγαινακη ειναι καλα παλικαρια ....

Την επομενη φορα που θα πατε, ψωνισε απο πριν και παρε μαζι αου οτι θελουν τα παιδακια σου και βαλτα στο ψυγειο σε ξεχωριστη θεση. Ετσι θα μπορεις να το ανοιγεις οποτε θελεις κ να τους δινεις οσο θελεις, χωρις να στην πουν "οι γυφτοι" οπως λες, αφου δεν θα ναι απ τα δικα τους λεφτα. Και αν σου πουν κατι του στυλ γιατι ψωνισες εσυ κλπ πες οτι θελω να συνεισφερω κ γω στις διακοπες κ οτι αφου εσεις βαζετε το σπιτι, τουλαχιστον να μην επιβαρυνεστε κ απο τα εξοδα.

Τι πιο απλη λυση απ αυτην απ το να καθεσαι να σκας κ συ, να σκαει κ ο αντρας σου????

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Στελλα μου νομίζω οτι κατα κύριο λόγο εσύ ευθύνεσαι για τη....μούγκα του άντρα σου...

τόσα χρόνια, όταν ετοιμαζόταν για καυγά με τους δικούς του, εσύ τον συγκρατούσες και τον ηρεμούσες ωστε να μην καυγαδίσει...

Οπότε τον έχεις μπερδέψει και δεν ξέρει πότε θα πρέπει να επέμβει γιατί θα σκέφτεται:

"Να επέμβω τώρα ή μήπως τελικά δεν είναι κάτι σημαντικό και θα προσπαθεί να με μαζέψει η Στέλλα???"

Κάτσε και κουβέντιασε του....εξήγησε του ποιά θέματα θεωρείς εσύ βασικά και που αξίζουν να ανεβάσει τους τόνους στους γονείς του και ζητα του να το κάνει κάθε φορά που εκείνοι ξεπερνούν τα όρια...

Παρολαυτά πάντως, οτι και να γίνει με το σύζυγο, φυσικά και θα είσαι λέαινα για τα παιδιά σου...

και να σταματησεις να τα ταίζεις κρυφά όταν είστε με τους παπούδες γιατί απλά τους κάνεις να νομίζουν οτι έχουν δικιο και τα παιδιά δεν πεινάνε...

τα παιδάκια σου πεινασαν??? δωστους κάτι να φάνε....

σου λένε τα πεθερικά σου: μα γιατί τους δίνεις?????αφού έφαγαν πριν 8(!) ώρες μια σπανακόπιτα!!!

απαντας εσυ: τα παιδιά μου πεινάνε και αν δε θέλετε εσείς να τα ταίσετε, θα επιστρεψουμε σπίτι μας για να τρώνε όσο θέλουν και όπως πρέπει....:evil:

Στελλάκη καλά τα λέει και το κορίτσι μας.Έχει απόλυτο δίκιο.Για τα παιδιά σου εσύ κάνεις κουμάντο και με τον σύζυγο συζήτηση για τα σημαντικά θέματα.Εγώ τις προάλλες είπα του άντρα μου να μην αφήνει τον πατέρα του όταν πηγαίνουμε να καπνίζει κοντά στο μωρό:mad:.Τον είδα και τρελάθηκα:shock:.Προσέχουμε το μωρό μας από τους ξένους που καπνίζουν και θα μας το τσιγαρίζει ο πεθερός;Βέβαια ο σύζυγος μου είπε πως όταν ξανάγίνει να το πω η΄να το πω σε εκείνον να το πει στον πατέρα του γιατί εκείνος έχει λέει συνηθίσει να τον βλέπει με τσιγάρο και έτσι ξεχνιέται:rolleyes:...

ο αντρας μου μονο αυτη τη φορα δεν ηρθε απ την αρχη μαζι μας ολες τις επομενες θα ερχεται

μαλιστα επειδη ο κουνιαδος μου θα παει μια βδομαδα με τη δικια του μοναχουλια, απο ντροπη μας ειπαν τελικα αν θελουμε κι εμεις να παμε χωρις αυτους!!!!!!! αλλα περιμενουν κατα βαθος οτι εμεις αφου εχουμε παιδια και δεν παμε για οργια, θα τους πουμε να ερθουν μαζι

θεωρησα γελοιο να κουβαλαω γιαουρτια και γαλατα να βραζουν στο δρομο αφου εχει εκει σουπερ μαρκετ ανοιχτα καθε μερα ολη μερα....ειχα μαζι μου ερκετα λεφτα αλλα δε με αφησαν να πληρωσω ουτε να βγω απο το αυτοκινητο οταν ψωνιζαν.....στη θαλασσα για να μην παρουν στο παιδι λουκουμα εμπαιναν μπροστα και του μιλουσαν να μη δει το λουκουματζη...

δε το συζητω....

τωρα η θα παμε μονοι μας και να κατσουν να βρασουν στην πολη, η θα τους λυπηθω παλι εγω και θα τους πω να ερθουν, αλλα θα εχω το αυτοκινητο και θα βγαινω εγω για ψωνια....

Ισως ο ανθρωπος εχει κουραστει !! τον εχετε βαλει στην μεση, απο την μια οι γονεις του απο την αλλη εσυ ! τον περνεις τηλεφωνο και αρχιζεις μου εκαναν αυτο μου εκαναν εκεινο για να ερθει και να γινει χαμος την στιγμη που σε αλλο ποστ γραφεις οτι δεν τους θελει και δεν ξερεις τι να κανεις!!!!!

Εχεις θεμα προσωπικα εσυ με τα πεθερικα σου και ζητας συμπαρασταση απο τον αντρα σου .

Ομως μην ξεχνας οτι ειναι γονεις του .

Αν δεν περνας καλα αν δεν σου φεροντε καλα μαζεψε τα πραγματα σου και φυγε ,απλο αλλα σταματα να του γκρινιαζεις συνεχεια μονο κακο κανεις στην σχεση σας, ο αντρας σου δεν αλλαξα απλα μαλλον κουραστικε να κανει τον διαιτητη !!!!!

Αν παλι αποφασισεις να κατσεις πρεπει να βαλεις εσυ τους κανονες οσο αφορα τα παιδια σου !!!!

,

ζαχαρενια μου συμβαινει ακριβως το αντιθετο

εκεινος μαλωνει παντα μαζι τους κι εγω κανω το διαιτητη....

αλλα φετος δε ξερω τι επαθε...εγω του θυμιζω οτι ειναι γονεις του και δεν τους εχει καθολου σε υποληψη αν δεις εχω και σχετικο θεμα "δε θελει τους δικους του"...

και αυτο δεν εγινε ποτε.....σε οτι του ειπα τον εβαλα να υποσχεθει οτι δε θα πει τιποτα ουτε θα κανει φασαρια....

παιδια δε ζητησα να κανει φασαρια για οτι εγινε εν τη απουσια του

ειπα μονο ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ να τους δινει σημασια!!!!

δε γινεται να δινει η μανα σου σε δυο χρονω μωρο πιτα γυρο και να μη μιλας...

εγω και που μιλησα.....ΚΑΙΡΟ...

εισαι πιο κοντα σε οτι μου λεει ο συζυγος απο καθε αλλον

ετσι νιωθει ακριβως

αλλα εχει αξια να του υποδεικνυω τι θα πει και ποτε???

δε βλεπει?