Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

η μικρη μου ειναι τωρα 20 μηνων..πινει το γαλα της πρωι βραδυ μονη της μετο μπιμπερο..ποτε λετε να αρχισω νατης το κοβω;βασικα ακομα δεν πινει απο ποτηρι ανετα,μονο με καλαμακι..εσεις τι λετε;

Διαφημίσεις

Υποτίθεται ότι πρέπει σιγά - σιγά να το κόψει. Ετσι λένε οι γιατροί.

Εγώ δεν του το έχω κόψει ακόμα παρότι είναι πάνω από 3,5 ετών.

Το σκέφτομαι, γιατί δυστυχώς το να πίνουν το γάλα στο κρεβάτι είναι μέρος της ρουτίνας ύπνου, και επειδή έχω ταλαιπωρηθεί με αυτό το θέμα πολύ δεν θέλω να ανοίξω πάλι πληγή....

Λέω από Σεπτέμβρη που αναγκαστικα λόγω προνήπιου θα κόψουν τον μεσημεριανό ύπνο, και άρα ελπίζω ότι θα κοιμούνται το βράδυ πιο εύκολα να το προσπαθήσω και βλέπουμε.

Και εμένα πίνουν με συγκεκριμένο μόνο μπουκάλι, το οποίο εδώ και 2 χρόνια δεν βρίσκω στην Ελλάδα και τα παραγγέλνω από το εξωτερικό...:rolleyes: Αλλιώς, με οποιδήποτε άλλο μπουκάλι και να δοκίμασα, απλά έκοψαν το γάλα...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

• 4 weeks later...

κ εγω θελω να του κοψω το μπιμπερο κ αναρωτιεμαι μετα το μπιμπερο τι?

ποτηρι με ενσωματωμενο καλαμακι ή εκπαιδευτικο ποτηρακι με στομιο?

πινει κ απο τα δυο ανετα αλλα μονο νερο . θα καθαριζουν καλα μεσα οι τρυπουλες απο το γαλα? μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου, αλλα για πειτε εσεις τι δωσατε μετα το μπουκαλι?????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

δεν νομιζω να εχω προβλημα στο να του το κοψω. του αρεσει πολυ να πινει απο τα παντα καλαμακι, ποτηρι δικο του ,δικο μας μπουκαλι νερου μικρο, μεγαλο. απλα δεν ξερω τι ειναι το πιο καταλληλο για το γαλα.

age.png

Διαφημίσεις

εμείς στον χρόνο κόψαμε το μπιμπερό και πίνει με ποτήρι και καλαμάκι της γρανίτας γιατί το λεπτό μας δυσκόλευε... αυτό με το ενσωματωμένο δεν καθαρίζει και πολύ καλά, καλύτερα να το αποφύγεις.

εμείς στον χρόνο κόψαμε το μπιμπερό και πίνει με ποτήρι και καλαμάκι της γρανίτας γιατί το λεπτό μας δυσκόλευε... αυτό με το ενσωματωμένο δεν καθαρίζει και πολύ καλά, καλύτερα να το αποφύγεις.

αχ καλαμακι απλο λες ε? θα πρεπει να καθομει αο πανω του ομως μεχρι να το πιει γιατι θα το βγαζει απο το ποτηρι κ θα μου τα κανει χαλια..:?

ουφ! αν δεν βρω αλλη λυση ομως θα το κανω. σε ευχαριστω!

age.png

κι εμείς στην αρχή του το κρατούσαμε, μετά έμαθε μόνος του και όλα οκ... μια απόφαση είναι μην αγχώνεσαι... απλά καλύτερα τώρα που είναι μικρός, εγώ και στο δεύτερο το ίδιο θα κάνω γιατί τα βαριέμαι τα μπιμπερό στο πλύσιμο.