Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναγούλες, υποσιτισμός και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι στην 7 εβδομάδα κύησης και διαγνώσθηκα με διαβήτη κύησης, μετριέμαι και κάνω και ινσουλίνη... Η ερώτησή μου είναι η εξής. Επειδή έχω τεράστιο πρόβλημα αναγούλας, δεν μπορώ να φάω όλες τις ποσότητες που μου έχει στην διατροφή ο διαβητολόγος μου. Τρώω μειωμένες ποσότητες και αυτές με το ζόρι, τόσο έντονη αναγούλα έχω.. Φοβάμαι ότι υποσιτίζομαι και για αυτό θέλω την γνώμη σας. Το μωρό μου κινδυνεύει; Εσείς πώς αντιμετωπίσατε τις αναγούλες;

Διαφημίσεις

με το καλο το μωρακι σου.να μην ανησυχεις καθολου δεν κινδυνευει το μωρο σου. να σκεφτεις οτι εγω εκανα 15-20 φορες τη μερα εμετο και μεχρο τον 6ο μονο εχανα κιλα. τοτε σταματησαν οι εμετοι και ξεκινησα να τρωω. εσυ αφου καταφερνεις να φας εστω και λιγο μια χαρα εισαι....ολα καλα θα πανε. να τρως λιγο και συχνα αν και εμενα δεν με βοηθησε τιποτα με τους εμετους λενε οτι βοηθαει το τζιτζερ.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Μην ανησυχείς!Το μωράκι σου είναι τόσο μικροσκοπικό τώρα,όσο κ οι ανάγκες του ;)

Δεν επηρρεάζεται καθόλου γιατί τρώει από τα δικά σου αποθέματα αν κάτι δε του φτάνει.

Κ εγώ κατά τη διάρκεια των εμετών έχασα αρκετά κιλά κ όμως το μωράκι μου στις μετρήσεις ήτανε αρκετά πάνω από το κανονικό σύμφωνα με τη βδομάδα που ήμουν κ συνεχίζει έτσι,ενώ εγώ δυσκολεύομαι πολύ να πάρω κιλά(είμαι 45 μόνο..)όσο κ να τρώω.

Ολα θα πάνε καλά,μη το σκέφτεσαι αυτό! ;)

277625-babies_295.gif

Μην αγχώνεσαι.Η μαία μου είχε ζάχαρο πριν ακόμα μείνει έγκυος οπότε όπως καταλαβαίνεις δύσκολα τα πράγματα...Ήταν έγκυος σε δίδυμα και πήρε παρακαλώ μόνο 2κιλά:shock:...Μια χαρά είναι τα παιδάκια της;)!

Ουφ.. ευχαριστώ κορίτσια, με καθησυχάσατε κάπως. Διότι διάβαζα στο net απίστευτα πράγματα. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Διαφημίσεις

αυτο που μου εχουν πει ειναι πως ο οργανισμος δινει προτεραιοτητα στο μωρο αυτη τη στιγμη. πχ τα συμπληρωματα ασβεστιου τα παιρνεις για να βοηθησεις το δικο σου οργανισμο γιατι το μωρο "τραβαει" ασβεστιο απο εσενα. νομιζω λοιπον πως το μωρο θα παιρνει οσα χρειαζεται, απλα εσυ να προσπαθησεις να ενισχυσεις το σωμα σου με οτι ειναι απαραιτητο. γιαυτο μαλλον πρεπει ναμιλησεις με το γιατρο να σου πει τι προτεινει.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift