Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περίεργα πράματα...

Recommended Posts

Γεια σε όλες και όλους!

Ήθελα τις απόψεις σας για την περίπτωση της κόρης μου που είναι 3 μηνών. Από την αρχή θήλασε αποκλειστικά και ανεμπόδιστα. Θηλάζαμε μέρες και νύχτες ολόκληρες. Δεν της έδωσα τίποτε άλλο, ούτε πιπίλα. Ξαφνικά μόλις έγινε 2 μηνών μια νύχτα δεν ξύπνησε! Μετά σιγά σιγά άρχισε να μεγαλώνει τα διαστήματα μεταξύ των θηλασμών και τώρα θηλάζει τρεις φορές 4-9 το πρωί, στις 1, στις 5 και στις 8! Εξακολουθεί να βάζει 300 γρ. τη βδομάδα και να γεμίζει φίσκα 3-4 πανιά. Η γιατρός μου μου λέει να μην αλλάξω τίποτα. Έτσι διάβασα και στην Πατσούρου, αλλά ανησυχώ με αυτό τον καύσωνα μήπως πάθει αφυδάτωση. Όταν πάω να την ταίσω στα ενδιάμεσα, όταν δεν κοιμάται, χτυπιέται σαν τρελή και κλωτσάει. Συνήθως όμως στα ενδιάμεσα κοιμάται και δεν την ξυπνάω. Τι να κάνω; Η γιατρός μου επιμένει να της δίνω λίγο νερό. Ξέρω ότι δε χρειάζεται, αλλά μια φορά που δοκίμασα το ήπιε με ευχαρίστηση, ίσως επειδή ήταν δροσερό. Ουφ! Στο γιο μου δεν είχα δώσει ποτέ νερό, αλλά ήταν φθινόπωρο. Σε αυτήν τώρα φοβάμαι μήπως κάνει δυσκοιλιότητα, γιατί κάποιες φορές κλαίει και όταν κάνει τα κακά της σταματά.

Τι λέτε και σεις;

6Jmep3.png

8nxrp3.png

Διαφημίσεις