Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εχω αδικο που νευριαζω ;;;;;

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα .

Για σας που δεν το ξερετε πριν ενα μηνα και κατι εκανα αποξεση ( ανεμβρυικη κυισυ) .Περιμενα πος και πος να μου ερθει η περιοδος για να παω στον γιατρο μου .Οκ περασε η περιοδος τον περνω τιλ , ελειπε .Τον περνω εχθες και περιμενα να μου κλεισει ραντεβου και τι μου λει .......πηγαινε στην ταδε αιματολογο γιατι εκεινη ξερει τι εξετασειις πρεπει να κανεις .....Νευριαζα τοσο γιατι εγω εχω δικο μου αιματολογο που τον ξερω πανο απο 10 χρονια και τον εμπιστευομαι με τα ματια κλειστα ασε που ειναι και το οικονομικο στη μεσι , με τον γιατρο μου μπορουσα να τα κανω με δοσεις αν ηταν πολλα τα λεφτα .

Και σας ρωτω .......αυτες της εξετασεις μπορει να της κανει οποιοσδιποτε αιματολογος η πρεπει να ειναι εξειδικευμενη;;;;;

συγνωμη αν σας κουρασα αν δεν ξερω και εγω απο που να πιαστω .

Διαφημίσεις

Εγώ το βλέπω έτσι: Στο γιατρό σου πληρώνεις επίσκεψη , σωστά?

Οφείλει να σε ενημερώνει για τις εξετάσεις που θέλει να κάνεις, να σου τις δίνει γραμμένες σε ένα χαρτί και εσύ να του πηγαίνεις τα αποτελέσματα για να τα βλέπει.

Το που θα κάνεις τις εξετάσεις (τις οποίες θα πληρώσεις από την τσέπη σου) , ΕΣΥ θα το αποφασίσεις και φυσικά θα πας εκεί που σε συμφέρει...

Εγώ στην εγκυμοσύνη μου , πήγαινα στο γιατρό μου , μου έδινε χαρτί με το τι θέλει να κάνω , πήγαινα στο γυναικολόγο του ΙΚΑ να μου τις γράψει , τις έκανα στο ΙΚΑ και πήγαινα στο γιατρό μου τα αποτελέσματα.

Δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να πας στο αιματολογικό εργαστήριο που θέλει αυτός , εσύ θα πληρώσεις και θα πας όπου επιλέξεις...στην τελική πες του ότι δεν θέλεις να αλλάξεις αιματολόγο και σκέφτεσαι μήπως αλλάξεις γυναικολόγο...;)

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

xuito

ευχαριστω για την απαντηση και εγω ετσι το σκεφτομαι ακριβος οπος τα λες .Δεν πρεπει ο γυναικολογος να τα γραψει αλλα πρεπει εγω να παω σε εναν αλλο γιατρο που δεν ξερω τι ειναι και τι μαγειρευι.Εχουμε τον πονο μας εχουμε και αυτους .

Φυσικά και θα πας σε όποιον γιατρό ξέρεις και εμπιστεύεσαι...

έλεος πια με τις "παραγκες" του ιατρικού κλάδου!

19-02-2011 my first baby is gone...

25-06-2011 my second baby is gone...

12-05-2012 το θαύμα έγινε..καλωςήρθες μωρό μου!

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Λυπαμαι για αυτο πυ σου συνεβει. Θα ελεγα να βεβαιωθεις οτι ο γιατρος θα δεχτει τις εξετασεις που θα του πεις μια και το κοστος ειναι συμμαντικο...

Να σας πω τι συνεβει στην μητερα μου περισυ. Παει στο ΙΚΑ και κανει μια ακτινογραφια. Της λεει ο ακτινολογος ελα αυριο να κανεις υπερηχο. Της εκλεισε ραντευου για τος 2 το μεσημερι και της ειπε να ειναι νηστικια. Αποφασισαμε να παει σε ιδιωτικο κεντρο για να κανει τον υπερηχο νωρις το πρωι. Απο το ΙΚΑ της ειπαν οτι δεν ηταν καλος.. και βεβαια ξαναεκανε ολες τις εξετασεις οταν ηρθε εδω.

Κοριτσια καλησπερα .

Για σας που δεν το ξερετε πριν ενα μηνα και κατι εκανα αποξεση ( ανεμβρυικη κυισυ) .Περιμενα πος και πος να μου ερθει η περιοδος για να παω στον γιατρο μου .Οκ περασε η περιοδος τον περνω τιλ , ελειπε .Τον περνω εχθες και περιμενα να μου κλεισει ραντεβου και τι μου λει .......πηγαινε στην ταδε αιματολογο γιατι εκεινη ξερει τι εξετασειις πρεπει να κανεις .....Νευριαζα τοσο γιατι εγω εχω δικο μου αιματολογο που τον ξερω πανο απο 10 χρονια και τον εμπιστευομαι με τα ματια κλειστα ασε που ειναι και το οικονομικο στη μεσι , με τον γιατρο μου μπορουσα να τα κανω με δοσεις αν ηταν πολλα τα λεφτα .

Και σας ρωτω .......αυτες της εξετασεις μπορει να της κανει οποιοσδιποτε αιματολογος η πρεπει να ειναι εξειδικευμενη;;;;;

συγνωμη αν σας κουρασα αν δεν ξερω και εγω απο που να πιαστω .

καλησπερα καλη μου !πολυ λυπαμαι για αυτο που περασες !ελπιζω την επομενη φορα να σου πανε ολα τελεια και να εχεις στην αγμαλιτσα σου ενα ζουζουνακι !σε οτι αφορα την γιατρο σου η γνωμη μου ειναι οτι αυτη θα πρεπει να σου τις γραψει και να σου πει τι να κανεις !ισως να επερνες μια 2 γνωμη απο εναν ακομα γυναικολογο ???!!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P