Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μικροπροβληματακια.....νεο μελος

Recommended Posts

καλημερα και καλως σας βρηκα

πηρα το 8αρρος να σας μιλησω γιατι βρησκομαι σε μια πολυ περιεργη κατασταση

ειναι πραγματικα πολυ αβολο το θεμα και θα ηθελα την βοηθεια σας

εγω μερικες φορες χα*δ***μαι και καμμια φορα βρησκω λιγο αιμα στο εσωρουχο μου...και εχω φρικαρει....μπορει καποια να με βοηθησει???:(

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, μήπως θα έπρεπε να επισκεφθείς ένα γυναικολόγο και για να σε εξετάσει αλλά και για να σε συμβουλέψει.Πες στη μαμά σου να πάτε μαζί.

s-age.pngs-age.png

ειμαι 17 και ακριβως αυτο θελω να αποφυγω την επισκεπση σε γυναικολογο και ειδικα με την μητερα μου .... τα νυχια δεν αποτελουν προβλημα ειναι σαν αιμα περιοδου

α 3εχασα σε 2 μερες 3εκινα ο κυκλοσ μ μηπως ειναι απο αυτο?

ωστοσο δεν συμβαινει παντα μερικες φορες εως σπανια.......

εχω ψιλοφρικαρει

και να παει στη μητερα της να πει τι?

''μαμα οταν ....(μπιπ μπιπ) εχω αιμα?'':shock::shock:

η μηπως να το πει αυτο στο γυναικολογο?:rolleyes:

μαλλον δε σε θελει το αθλημα

Δεν είπα να πάει να πει στη μητέρα της ή στο γυναικολόγο ότι....................

αλλά μια επίσκεψη στο γιατρό άσχετη από αυτό που ρωταει, πρέπει να γίνει,γιατί είναι και 17 χρονών. :wink:

Τώρα όσο για το θέμα rhea, μήπως γίνεται με τέτοιο τρόπο που τραυματίζεται; (και εγώ δεν το συνεχίζω γιατί θα φάω καρτούλα:lol:)

s-age.pngs-age.png

Δεν είπα να πάει να πει στη μητέρα της ή στο γυναικολόγο ότι....................

αλλά μια επίσκεψη στο γιατρό άσχετη από αυτό που ρωταει, πρέπει να γίνει,γιατί είναι και 17 χρονών. :wink:

Τώρα όσο για το θέμα rhea, μήπως γίνεται με τέτοιο τρόπο που τραυματίζεται; (και εγώ δεν το συνεχίζω γιατί θα φάω καρτούλα:lol:)

δεν το ννομιζω ειμαι αρκετα προσεκτικη και κυριως γιατι φοβομουν απο την αρχη ....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοπελα μου! αν θεσ και την δικη μου την γνωμη πηγαινε στον γυναικολογο σου η ηλικια σου ειναι καταληλη για την πρωτη επισκεψη! αν μπορεισ και εχεισ την δυνατοτητα πηγενε και μονη σου!αλιωσ δεν ειναι κακο να πασ με την μανουλα η οποια θα μηνει εξω οταν εσυ μπεισ μεσα να εξεταστεισ! να πεισ στον γιατρο σου οτι μετα απο αυτο που κανεισ ειδεσ καποιο αιμα! αν και υπαρχουν λογικεσ εξιγησεισ τησ οποιεσ δεν μπορω να τησ πω εδω! να πεισ οτιδηποτε στον γυναικολογο χωρισ να ντρεπεσαι!!!!

Rhea, τι θα πει "θέλω να αποφύγω τον γυναικολόγο"? Από τη στιγμή που μία κοπέλα ξεκινάει να έχει σεξουαλική ζωή, (με όποιον τρόπο) πρέπει να γνωρίζει ότι η επίσκεψη σε γυναικολόγο είναι αυτονόητη και υποχρεωτική, ακόμα κι αν δεν έχει προβλήματα και ενοχλήσεις. Όταν "μπαίνεις" στον κόσμο των "μεγάλων" πρέπει να αντιμετώπιζεις και τις συνέπειες και να φέρεσαι ως "μεγάλη" και όχι ως πεισματάρικο παιδί.

Επίσης, να σου τονίσω ότι είσαι 17, δεν είσαι δα και τόσο μικρή..Έπρεπε ήδη να είχες πάει σε γυναικολόγο. Καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, αλλά τι να κάνουμε? Για μένα που είμαι 28 νομίζεις ότι είναι ευκολότερο? Όχι, αλλά έχω αποφασίσει ότι η υγεία μου είναι σημαντικότερη από κάθε σαχλαμάρα που μου έρχεται στο μυαλό για να αποφύγω την εξέταση. Τόσο απλά.

Αν δεν θες να το αναφέρεις στη μητέρα σου, κανόνισε μόνη σου μια επίσκεψη..Αν δεν έχεις λεφτά, κλείσε με γιατρό του ταμείου σου..Λύσεις υπάρχουν .Αν φοβάσαι την εξέταση, κακώς. Το πιθανότερο είναι ότι απλά θα συζητήσετε και το πολύ πολύ να κάνεις και κανέναν υπέρηχο..

• 3 weeks later...

Ρεα και εγω ηθελα να αποφυγω τον γυναικολογο!Ομως απο την ωρα που πηγα νιωθω μεγαλη ασφαλεια και τελικα ηταν λαθος μου που δεν πηγαινα..αν ντρεπεσαι προτιμησε γυναικα γιατρο..Πιστευω οτι τα κοριτσια στην εφηβεια νιωθουν αβολα με αυτο το θεμα αλλα πρεπει να σκεφτονται οτι το να πας σε γιατρο κανει καλο στον εαυτο τους.Αν (πχ) εχεις κατι καλο ειναι να το δεις στην αρχη πριν να ειναι αργα..Το αιματακι μπορει να ειναι απο την προηγουμενη περιοδο(που δεν εχει φυγει τελειως) αλλα μπορει να ειναι κυστη και 1002! το καλυτερο ειναι να πας σε γιατρο..Θα νιωσεις τρομερη ασφαλεια μετα,θα ξερεις οτι εχεις εναν ειδικο ''φιλο'' που θα σε ξερει(μιας και κρατανε ιστορικο) και θα ειναι διπλα σου.Στον γυναικολογο μπορεις να πεις πραγματα που ντρεπεσαι να πεις στην μαμα.Να ξερεις οτι μενουν εμπιστευτικα μιας και ισχυει το ιατρικο απορρητο! Και ουτως η αλλως δεν θα σου κανει τιποτα...εναν υπερηχο στην κοιλιτσα και θα μιλησετε.Μπορει να σου κανει και τεστ παπ την πρωτη φορα..αλλα μην φοβασαι δεν ποναει η εξεταση ..

Να πας!;)

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο

αα και επεισης να μιλας με την μητερα σου θα νιωσεις τεραστια ανακουφιση! (και το μπιπ-μπιπ που λες ειναι ακρως φυσιολογικο) απο μικρες ηλικιες τα παιδακια αρχιζουν και ψιλοψαχνονται με αυτο..ειναι φυσιολογικο:D

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο

Αγαπητή rhea ξέχασες να μας πας εάν έχεις ξεκινήσει την σεξουαλική ζωή σου ή όχι. Διότι εάν ακόμη δεν έχει σπάσει ο παρθενικός σου υμένας παίζει να είναι και η ρήξη του. Ίσως και άθελα σου μπορεί να κάνεις κινήσεις που να τραυματίζουν την περιοχή.

Διαφημίσεις