Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλαγή συνθηκών βραδυνού ύπνου

mami

Recommended Posts

Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι, τι καλά μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να φεύγουμε τα Σαβ/κα για το εξοχικό μας, λίγο έξω από την Αθήνα.

Παρόλα αυτά έχω τον εξής προβληματισμό:

Εδώ και 2 περίπου μήνες έχω καταφέρει να κοιμάται η μπέμπα μου στο δικό της κρεβάτι, μόνη της στο δωμάτιό της. Μάλιστα, επειδή δεν θέλω να έχω "υποτροπές" από τότε δεν έχει ξανακοιμηθεί ποτέ στο δωμάτιό μας ή στο δικό μας κρεβάτι, όπως συνηθίζαμε όταν ήταν πιό μωρό....

Έλα όμως που στο εξοχικό μας έχουμε 1 μόνο δωμάτιο !!!

Οπότε εκεί αναγκαστικά θα κοιμάται σε δική της μεν κούνια αλλά δίπλα στο δικό μας κρεβάτι !!!

Φοβάμαι μήπως αυτό την επηρεάσει και μετά δεν θέλει να κοιμάται στο δωμάτιό της. Τι λέει η εμπειρία σας γι' αυτό ???

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι, τι καλά μπορούμε πλέον να αρχίσουμε να φεύγουμε τα Σαβ/κα για το εξοχικό μας, λίγο έξω από την Αθήνα.

Παρόλα αυτά έχω τον εξής προβληματισμό:

Εδώ και 2 περίπου μήνες έχω καταφέρει να κοιμάται η μπέμπα μου στο δικό της κρεβάτι, μόνη της στο δωμάτιό της. Μάλιστα, επειδή δεν θέλω να έχω "υποτροπές" από τότε δεν έχει ξανακοιμηθεί ποτέ στο δωμάτιό μας ή στο δικό μας κρεβάτι, όπως συνηθίζαμε όταν ήταν πιό μωρό....

Έλα όμως που στο εξοχικό μας έχουμε 1 μόνο δωμάτιο !!!

Οπότε εκεί αναγκαστικά θα κοιμάται σε δική της μεν κούνια αλλά δίπλα στο δικό μας κρεβάτι !!!

Φοβάμαι μήπως αυτό την επηρεάσει και μετά δεν θέλει να κοιμάται στο δωμάτιό της. Τι λέει η εμπειρία σας γι' αυτό ???

Mami

Λογική η ανησυχία σου... Αν και δε βλέπω πόσο είναι το μικρό σου σε ηλικία θα σου πω ότι και με το δικό μου είχα πέρυσι αυτή την ανασφάλεια λόγω "εξοχικού" και διακοπών τον Αύγουστο (ήταν τότε από 6ο έως 8ο μήνα). Τελικά πρόβλημα δεν υπήρχε κανένα και ο μικρός όταν επιστρέψαμε αμέσως προσαρμόστηκε ξανά στο δωμάτιό του... νομίζω ότι πιο επίφοβο είναι αν πρόσφατα το μετέφερες στο δωμάτιό του, αλλά αν είναι 2 μήνες τώρα, δε νομίζω... :wink:

[quote name="annastasia

Mami

Λογική η ανησυχία σου... Αν και δε βλέπω πόσο είναι το μικρό σου σε ηλικία ... :wink:[/quote]

Η μπέμπα μου γίνεται 5 μηνών σήμερα !!!

Ελπίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα.

Ειδικά εφόσον δεν θα λείψουμε για πολλές μέρες ακόμα...αλλά θα πηγαίνουμε μόνο για ΣΚ !!! :?:?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Ειδικά εφόσον δεν θα λείψουμε για πολλές μέρες ακόμα...αλλά θα πηγαίνουμε μόνο για ΣΚ !!! :?:?

Χαρούμενα μηνογεννέθλια λοιπόν!!!

Νομίζω και εγώ πως δε θα έχετε πρόβλημα... εξάλλου αν δε δοκιμάσεις πώς θα δεις; Μη μένετε κλεισμένοι και μέσα καλοκαιριάτικα, αν υπάρχει και εξοχικό κιόλας ένας λόγος παραπάνω... :wink:

Χαρούμενα μηνογεννέθλια λοιπόν!!!

Νομίζω και εγώ πως δε θα έχετε πρόβλημα... εξάλλου αν δε δοκιμάσεις πώς θα δεις; Μη μένετε κλεισμένοι και μέσα καλοκαιριάτικα, αν υπάρχει και εξοχικό κιόλας ένας λόγος παραπάνω... :wink:

Αυτό θα κάνω !!!

Θα σου πω τι έγινε τελικά την επόμενη εβδομάδα !!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και να σου ζησει η μικρη σου ,

δεν νομιζω να δημιουργηθει προβλημα , και εμεις το Κωνσταντινο τον κοιμιζουμε απο 2,5 μηνων στον κρεββατι του αλλα οταν παμε στο χωριο του αντρα μου μπορουμε να εχουμε μονο 1 δωματιο , οποτε κοιμαται εκει ο Κωνσταντινος απο πολυ μικρος , περα απο καποιες φορες οταν ηταν μικροτερος που ξυπνουσε και ηθελε αγκαλιες και να ερθει στο κρεββατι μας ( αυτο το εκανε και στη θεσσαλονικη ετσι και αλλιως πιο μικρος ) δεν δημιουργηθηκε ποτε προβλημα στο σπιτι και δωματιο του . Τωρα δε που μεγαλωσε ..... και στο χωριο εχει αρκετο καιρο που κοιμαται νερακι και χωρις να ξυπναει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...