Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ

Recommended Posts

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα σχετικά με τον υπολογισμό των γόνιμων ημερών και το σεξ.

Οι γιατροί λένε καλύτερα μέρα παρά μέρα για να είναι πιο δυνατό το σπέρμα. Αν ας πούμε μια κοπέλα γνωρίζει ότι ο άντρας της έχει αδύναμο σπέρμα είναι καλύτερο να αφήνει τρεις μέρες και να προσπαθήσει να βρει ακριβώς τη μέρα ωορηξίας (λίγο δύσκολο στο να το πετύχεις)??

Π.χ. εγώ δεν έχω ακριβώς σταθερό κύκλο (η απόκλιση είναι στις 2-3 μέρες) άλλες φορές μου έρχεται 24 μέρες και άλλες 27-28. Πήρα τις προάλλες τα στικάκια ωορηξίας το προηγούμενο μήνα δηλαδή και κάνω το τεστ αρχιζοντας τη δεκατη μέρα δε βγήκε χαμογελάκι λέω καλά τη 12η θα ναι η ωορηξία (24 είναι ο κύκλος μου ) και κάνω σεξ με τον άντρα μου και μάλιστα εγω απο πάνω (βλακεία) για να ανανεωθεί το σπέρμα του την επόμενη (είχα σκεφτεί να μη κάνω καν το τεστάκι 11η μέρα ) το κάνω και βγαίνει χαμογελάκι (ο άντρας μου είχε εφημερεία- είναι ειδικευόμενος γιατρός- ) οπότε δε μπορούσα καν να βρεθώ μαζί του εν τω μεταξύ αφού είχαμε κάνει και σεξ τη προηγούμενη θα είχε αδυνατίσει το σπέρμα και κάναμε την επόμενη. Δεν έγινε κάτι βέβαια αφού ειμαι αδιάθετη τώρα αλλά είναι περίεργο. Νομίζω ότι ίσως πρέπει να γίνει εκείνη τη μέρα. Αυτό που λέτε μερικές πρέπει μετά να μείνεις ξαπλωμένη για πόση ώρα (2 ώρες δεν είναι υπερβολή?). Κατακόρυφο δε ξέρω να κάνω....Εν τω μεταξύ η στάση που είναι αυτός απο πάνω δε μας βολεύει δυστυχώς και πολύ πειράζει αν είναι στα τέσσερα ας πούμε ή στο πλάι? (οκ εγώ απο πάνω ήταν βλακεία γιατί πέφτει μετά το ξέρω). Α! και το πιο σημαντικό θα το ξέχναγα, επειδή υποφέρω απο κολπίτιδες- φαγούρα αρκετά ιδιαίτερα το καλοκαίρι αγόρασα της apivita ένα σαπούνι για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή εξωτερικά και με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ όμως δυστυχώς παρατήρησα ότι έχει ph 4,5 μήπως δε πρέπει να το χρησιμοποιώ λέτε τελικά??

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

ΜΕLINA83 οι "κατάλληλες" στάσεις για σύλληψη και το να μείνεις ξαπλωμένη είναι πράγματα που δεν έχουν αποδεικτεί επιστημονικά, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο γι'αυτές τις λεπτομέρειες. Τώρα, αν και δεν έχουν αποδεικτεί, ούτε έχουν διαψευσθεί, οπότε εγώ μένω ξαπλωμένη μετά την επαφή για κανένα μισάωρο με το μαξιλάρι κάτω απ'τη μέση μου (κι ο άντρας μου με βλέπει και κοροϊδεύει) :P

Για τις επικίνδυνες μέρες τί να σου πώ; Εμένα ο κύκλος μου ήταν πολύ χειρότερος. Από 29 εώς και 45 μέρες. Τώρα που ρύθμισα την προλακτίνη μου είναι κάπως καλύτερα. Αλλά την ωορηξία μου πηγαίνω στο γιατρό κάθε μήνα για να μου την εντοπίσει. Αυτό το μήνα ήταν στις 27/6 και ο γιατρός μου είπε να έρθω σε επαφή στις 27/6 και ξανά στις 29/6.

Εγω την μπεμπα μου την έπιασα ενώ ήμουν εγω απο πάνω και μόλις τελειώσαμε σηκώθηκα και επλενα πιάτα :P:p:p.

Τωρα για την ωορηξια καλύτερα να την βρίσκει ο γιατρος σου.

C6rZp8.png

gP5ap8.png

και καθε μηνα να βρησκεις την ''καλη'' μερα ποτε δεν ξερεις αν θα γινει το θαυμα...ειναι θεμα πολλων παραγοντων,και κυριως τυχης!!!οποτε απλα απολαμβανεις κ περιμενεις,γιατι αλλιως το θεματακι δεν παλευετε...καλη τυχη λοιπον σε ολες μας,και ας ερθουν γερα κ τελειομηνα μωρακια...!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα να θέσω ένα θέμα σχετικά με τον υπολογισμό των γόνιμων ημερών και το σεξ.

Οι γιατροί λένε καλύτερα μέρα παρά μέρα για να είναι πιο δυνατό το σπέρμα. Αν ας πούμε μια κοπέλα γνωρίζει ότι ο άντρας της έχει αδύναμο σπέρμα είναι καλύτερο να αφήνει τρεις μέρες και να προσπαθήσει να βρει ακριβώς τη μέρα ωορηξίας (λίγο δύσκολο στο να το πετύχεις)??

Π.χ. εγώ δεν έχω ακριβώς σταθερό κύκλο (η απόκλιση είναι στις 2-3 μέρες) άλλες φορές μου έρχεται 24 μέρες και άλλες 27-28. Πήρα τις προάλλες τα στικάκια ωορηξίας το προηγούμενο μήνα δηλαδή και κάνω το τεστ αρχιζοντας τη δεκατη μέρα δε βγήκε χαμογελάκι λέω καλά τη 12η θα ναι η ωορηξία (24 είναι ο κύκλος μου ) και κάνω σεξ με τον άντρα μου και μάλιστα εγω απο πάνω (βλακεία) για να ανανεωθεί το σπέρμα του την επόμενη (είχα σκεφτεί να μη κάνω καν το τεστάκι 11η μέρα ) το κάνω και βγαίνει χαμογελάκι (ο άντρας μου είχε εφημερεία- είναι ειδικευόμενος γιατρός- ) οπότε δε μπορούσα καν να βρεθώ μαζί του εν τω μεταξύ αφού είχαμε κάνει και σεξ τη προηγούμενη θα είχε αδυνατίσει το σπέρμα και κάναμε την επόμενη. Δεν έγινε κάτι βέβαια αφού ειμαι αδιάθετη τώρα αλλά είναι περίεργο. Νομίζω ότι ίσως πρέπει να γίνει εκείνη τη μέρα. Αυτό που λέτε μερικές πρέπει μετά να μείνεις ξαπλωμένη για πόση ώρα (2 ώρες δεν είναι υπερβολή?). Κατακόρυφο δε ξέρω να κάνω....Εν τω μεταξύ η στάση που είναι αυτός απο πάνω δε μας βολεύει δυστυχώς και πολύ πειράζει αν είναι στα τέσσερα ας πούμε ή στο πλάι? (οκ εγώ απο πάνω ήταν βλακεία γιατί πέφτει μετά το ξέρω). Α! και το πιο σημαντικό θα το ξέχναγα, επειδή υποφέρω απο κολπίτιδες- φαγούρα αρκετά ιδιαίτερα το καλοκαίρι αγόρασα της apivita ένα σαπούνι για χρήση στην ευαίσθητη περιοχή εξωτερικά και με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ όμως δυστυχώς παρατήρησα ότι έχει ph 4,5 μήπως δε πρέπει να το χρησιμοποιώ λέτε τελικά??

Ευχαριστώ πολύ

Αν κρίνω απο το μήνυμά σου, είσαι πάρα πολύ αγχωμένη και αυτο σίγουρα δεν βοηθάει και πολύ..! κατακόρυφα και τέτοια, δε χρειάζονται!! Από όλα αυτά που ρώτησες, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δε μπορεί κανείς να σου πει με ακρίβεια ότι αν κάνεις όλα αυτά, θα μείνεις έγκυος! Αλλά δε μπορεί κανείς να σου πει και το αντίθετο! Έτσι ειναι αυτά! Η γνώμη μου είναι ότι η καθεμιά ξέρει τον οργανισμό της και σχεδόν ενστικτωδώς ξέρει τι να κάνει πάνω κάτω. Από όλα αυτά που ακούς, διάλεξε αυτά που πιστεύεις για τους λόγους σου ότι είναι τα καλύτερα, και προπαντώς, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!:)

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Διαφημίσεις

• 3 years later...

Καλησπέρα και από εμένα..για πρωτη φορα στην ιστοσελιδα σας και νιωθω πολύ ικανοποιημενη οσο αφορα τα θεματα και τις συζητήσεις.Ειμαι 20 ετων και αρραβωνιασμενη εδω και δυο Μηνες. Αρχισα προσπάθειες με τον συζυγο αλλα νιωθω πολύ αγχομενη.Ηθελα να κανω καποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις οσο αφορα τις μερες καθυστερησεις. Μπορουν να εμφανηστουν συμπτώματα πριν την καθυστεριση? Είναι ιδια συμπτώματα με την περιοδο? ποτε να κανω τεστ για ποιο σιγουρα και αν είναι καλυτερα να παω στον γυναικολο μου για σιγουρα αποτελέσματα?