Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δυσκοιλιοτητα πρωτο σημαδι εγκυμοσινης;;

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια οι πιο πολλες μπορει να με γνωριζετε απο αλλα θεματα μεσα στο φορουμ.

αυτη τη φορα το θεμα δεν το εχω ανοιξη για μ'ενα αλλα, για μια φιλη μου.

τελευταια περιοδο ειχαι 18/6 και μια βδομαδα τωρα εχει δυσκοιλιοτητα υπαρχει περιπτωση να ειναι πρωτο σημαδι εγκυμοσινης??? γιατι εχω διαβαση για πρωορα συμπτωματα ή επειδη αλλαξε κλιμα εχει επιρεαστη απο αυτο???

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα δυσκιλιότητα όταν έμεινα έγκυος. Ότνα απέβαλα είχα διάρροιες οπότε αν κρίνουμε απο 'μένα ναι είναι σημάδι. Είχα και τρομερή δίψα και αναγούλες και όλα αυτά από την τέταρτη εβδομάδα

ευχομαιτα καλητερα βασικα. εγω βρε κοριτσια τριτο παιδακι περιμενω αλλα πρωτη φορα το ακουω αυτο. μπορει και να ισχυει δεξερω. εγω δυσκοιλιοτητα εχω πιο μετα απτο συμπληρωμα σιδηρου μονο..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Εγώ είχα δυσκιλιότητα όταν έμεινα έγκυος. Ότνα απέβαλα είχα διάρροιες οπότε αν κρίνουμε απο 'μένα ναι είναι σημάδι. Είχα και τρομερή δίψα και αναγούλες και όλα αυτά από την τέταρτη εβδομάδα

:confused:μπερδευτικα λιγακι, πριν μαθεις οτι εισαι εγκυος ειχες μονο δυσκοιλιοτητα ή και τα υπολοιπα που ανεφαιρες?

η φιλη μου δεν εχει σταθερο κυκλο ειχε αδιαθετηση 6/5 και μετα 18/6 και εχει και καποιες κυστες εμποδιζουν την συλληψη?

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα κι αυτό σε μερικές γυναίκες, αλλά σίγουρα δεν είναι σημάδι για να βασιστεί σε αυτό, και φυσικά ούτε λόγος άγχους. Ας περιμένει λίγο να εμφανιστούν και άλλα συμπτώματα που να επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη της αν είναι τελικά έγκυος, ομως έχω να σου πω πως η δυσκοιλιότητα είναι σύμπτωμα πολλών "ασθενιών"!! Έχει να κάνει ακόμα και με το τι έφαγε χθες και προχές!! Οπότε, ας μη βασίζεαι σε αυτό! Ας αφησει ις μέρες να περάσουν και ας κάνει ένα τεστ..!;)

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

Α οκ, δεν πρόλαβα να διαβάσω το τελευταίο μήνυμα!! ** Ο μη σταθερός κύκλος (κάποιες φορές κι ο μεγάλος κύκλος) είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθείς αν θές να γίνεις μαμά. Έτσι τουλάχιστον μου είπε η γυναικολόγος μου..!

Αν δε μπορείς, πρέπει. Αν πρέπει, μπορείς..

• 1 month later...