Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μείωση της παραγωγής sos

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες, όποια μπορεί ας με βοηθήσει, με τον μικρούλη μου τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά με το θηλασμό χωρίς να έχουμε πάρει καθόλου συμπλήρωμα, ως που από δικό μου φταίξιμο έχουμε φτάσει σε σημείο να πίνει τουλάχιστον 3 μπουκάλια συμπλήρωμα την ημέρα....μέσα σε μία εβδομάδα. Χρειάστηκε να κάνω ένα ταξίδι για 2 μέρες στο οποίο δεν είχα χρόνο να αντλώ συχνά και έκανα αντλήσεις μόνο όταν ήταν αναγκαίο δηλαδή όταν το στήθος μου κοντεβε να σκάσει....

Με το που γυρνάω σπίτι έχουμε μετακόμιση και η πεθερά μου κρατάει τα παιδιά για δύο μέρες μέχρι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους μου φέρνει το μικρό οπότε μπορεί αλλά μένει μακρυά και δεν τον έφερνε όσο συχνά χρειαζόταν. Μόλις ξεμπλεξαμε από όλες τις δουλειές και πάμε να ξεκινήσουμε κανονικά και εδώ και τερερίσεις μέρες βλέπω οτι χρειάζεται συμπλήρωμα και αρκετό μάλιστα, έτυχε μετά από θηλασμό να πάρει 200ml ξένο :0 έχω ξεκινήσει μαγιά μπύρας 9 ταμπλέτες την ημέρα εδώ και 2 μέρες και δεν βλέπω διαφορά, το στήθος μου το νιώθω την πιο πολύ ώρα άδειο....Τι άλλο να κάνω;

Μπορεί να χάθηκε ο θηλασμός τόσο γρήγορα?

Υπάρχει περίπτωση επαναφοράς της γαλουχίας ή το χάσαμε το τρένο?

Please όπια μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει,

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις

ποσες φορες βαζεις το μωρο στο στηθος?

την δουλεια ολη την κανει το μωρο, οι ταμπλετες βοηθουν συμπληρωματικα στην προσπαθεια αυτη.

Βαζε οσο πιο συχνα μπορεις το μωρο στο στηθος για να δινει ερεθισμα..

διαβασε ενα σχετικο ποστ που αφορα τον επαναγαλακτισμο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59853

83hKp3.png

Το μωρό το βάζω στο στήθος όποτε πεινάει, περίπου κάθε 3 ώρες αλλά το βράδυ ο μικρός κοιμάται πολύ βαριά και δεν δέχεται να θηλάσει, να χρησιμοποιώ θήλαστρο το βράδυ?

Μετά τον θηλασμό να του δίνω ξένο?

Να συμπληρώσω ότι μαζί με όλα αυτά αδιαθέτησα κιόλας, μάλλον λόγο τις μείωσης των θηλασμών και έχω ακούσει ότι μειώνεται η παραγωγή γάλακτος, ισχύει?

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

στα περισσοτερα θα σου απαντησουν οι πιο εμπειρες μανουλες...

το μονο που μπορω να σου δωσω ως συμβουλη μεχρι τοτε ειναι να βαζεις το μωρο ακομα και ανα μια-μιαμιση ωρα στο στηθος..καντο για λιγες ημερες και πιστευω οτι θα δεις διαφορα σε συνδυασμο με τις ταμπλετες. Το τριωρο ειναι μεγαλη αποσταση..μπορεις να το εχεις το μωρο ολη μερα? καντο!

αν μπορεις γραψε λιγο αναλυτικα τα γευματα που κανετε -θηλασμοι και συμπληρωμα καθως και τι ποσοτητες δινεις- για να μπορουν τα κοριτσια να σε βοηθησουν στο προγραμμα.

83hKp3.png