Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΜΠΑ ?

Recommended Posts

Μπορεί να ακούγετε κάπως γελοίο ή μακάρι και φυσιολογικό!

κοριτσάκια μου απο χθές με πονάνε πολύ οι γάμπες μου και όλη την ώρα θέλω να κουνάω τα πόδια μου ακόμη κι όταν είμαι ξαπλωμένη, μέχρι και κάτω στον αστράγαλο με πονάει και κάνουν κρακ όταν τα κουνάω!

Είναι αστείο?

Εσας σας πονούσαν ή σας πονάνε?

Διαφημίσεις

nikol28 στη φάση που είμαστε τίποτα δεν ακούγεται γελοίο!!!!

Η κάθε μία ανησυχεί για πόνους που προκύπτουν στο ξαφνικό. Καλό μας κάνει να τα λέμε και άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς του Forum...

Επί του θέματος τώρα, εγώ δεν έχω πόνους στις γάμπες. Πιθανόν να είναι μυικοί πόνοι λόγω του βάρους που σιγά σιγά παίρνεις. Δεν μου ακούγεται και πολύ ανησυχητικό, καθώς δεν είναι και κοντά στο έμβρυο. Ρώτα καλού κακού και το γιατρό σου, αν εσένα σε προβληματίζει και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!

Φιλιά!

απλά΄θέλω να δω ,αν είναι κάτι που νιώθετε κι εσείς

γιατί χτυπάω και τις ενέσεις ηπαρίνης και η γιατρός μου είπε αν αισθανθώ πόνο στις κλειδώσεις να την πάρω τηλ. αλλά στις κλειδώσεις μου είπε, ίσως το απόγευμα κάνω ένα τηλεφωνάκι :wink:

πόνοι στην γάμπα = σχεδόν κράμπες = έλειψη μαγνησίου

επικοινώνησε με τον γιατρό σου

δεν είναι σοβαρό αλλά χρειάζεσαι μαγνήσιο μάλλον

στο μεταξύ, φάε μπανανούλες και όλα θα πάνε καλά:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Ακριβώς το ίδιο είχα κι εγώ, όταν μπήκα στον 4ο. Πόνο στις γάμπες και σφίξιμο στους μύες, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην ανησυχείς, οφείλεται σε έλλειψη μαγνησίου. Εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε δισκία μαγνησίου (trofocard) και μέσα σε δύο ημέρες είδα μεγάλη διαφορά. Μην σε σνησυχεί πάντως! :D Να επικοινωνήσεις βέβαια και με τον γιατρό σου να σου πει με σιγουριά και να σου δώσει το κατάλληλο σκεύασμα. :D

Κι εγώ απο την αρχή του τετάρτου μήνα, έχω τις κράμπες.

Το βράδυ κάνω σαν τρελή, καθώς όπως λες θέλω να κουνάω συνέχεια τα πόδια μου.

Είπα στον γιατρό μου, για μαγνήσιο και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό και δεν χρειάζεται.Τώρα..τι να σου πω..

Κορίτσια και εγώ έχω κράμπες στις γάμπες(ΠΗΤ 12/7/2008) συνήθως το πρωί όταν τεντώνομαι,αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μεχρι να γεννήσω έτσι θα με πιάνει ,συνεχίζω το trofocard κανονικά.Κουράγιο αδέρφια!!!!

Κι εγώ είχα κράμπες τους δύο τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, ειδικά το πρωί που ήθελα να τεντωθώ...υπέφερα! Για λίγα λεπτά δε μπορούσα ούτε να κουνηθώ! Τελικά, δεν πήρα μαγνήσιο εξτρα (πέρα δλδ από το συμπλήρωμα διατροφής που έπερνα ήδη και είχε και μαγνήσιο), αλλά με βοήθησε πολύ το κολύμπι. Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα στην πισίνα του Δήμου, έκανα το μπανάκι μου χαλαρά κι από τότε σταμάτησαν και οι κράμπες!

Πάντως είναι ένα από τα πιο κλασσικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ειδικά προς το τέλος! Υπομονή και κουράγιο σε όλες! :wink:

fUvDp2.png

Διαφημίσεις