Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαντζουράνης (ΡΕΑ) - Αυχενική Διαφανεια

Recommended Posts

Έκλεισα αρχες Αυγούστου να κανω την αυχενική διαφανεια στο ΡΕΑ με τον Σπυρο Μαντζουράνη. Έχει κανει καποια απο εσάς αυχενική με το συγκεκριμένο γιατρό?

Σας ευχαριστώ!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και εγώ με τον μαντζουράνη έκλεισα σε 2 εβδομάδες στο ρεα.θα έιμαι 12 εβδομάδων και επειδή θα γεννήσω στο ρεα ο γιατρός μου μου εκλεισε με τον μαντζουράνη .είναι πολύ καλός λένε και ο γιατρός μου τον εμπιστεύεται πολύ ΄,για αυτό μου σύστησε να παώ εκεί

Έκλεισα αρχες Αυγούστου να κανω την αυχενική διαφανεια στο ΡΕΑ με τον Σπυρο Μαντζουράνη. Έχει κανει καποια απο εσάς αυχενική με το συγκεκριμένο γιατρό?

Σας ευχαριστώ!

Valia μου ποσο χαιρομαι που σε πετυχαινω σε αυτη την ενοτητα!Επιτελους εγινε και για εμας παλι το θαυμα!!!!Μακαρι αυτη τη φορα να κρατησουμε στην αγκαλια μας γερα και τελειομηνα μωρακια!!!Λοιπον με τον συγκεκριμενο γιατρο εκανα κι εγω την αυχενικη διαφανεια!Μου τον συστησε ο γυναικολογος μου με τον οποιο συστεγαζονται στο ιδιο ιατρειο!Την εκανα στο ιατρειο του και οχι στο Ρεα!Ειμαι πολυ ικανοποιημενη γιατι πρωτη φορα κανω τοσης μεγαλης διαρκειας αυχενικη....και ο γιατρος της λεπτομερειας και καθολου να σε ξεπεταξει!!!Εκεινος μαλλον θα μου κανει και την Β επιπεδου!Ο γιατρος μου του εχει εμπιστοσυνη στους υπερηχους!!Μακαρι να βοηθησα....

HApA.png?N5RO9MIf

eNortjKzUjI0MzS3sFSyBlwwFakC3Q,,30.png

κοριτσια, σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας! Ειχα πολύ μεγαλο άγχος για τον γιατρό, αλλά με αυτά που μου ειπες vasob με χαλαρωσες λίγο. πολυ χαιρομαι που δεν ειναι της ξεπετας! κι εγώ άλλαξα γυναικολογο και όταν πηγα στον καινούριο για τον πρωτο υπερηχο, ευχαριστηθηκα διαρκεια και επεξηγησεις!!!

με το καλό να ερθουν τα μωράκια μας!!! χαιρομαι κι εγώ που σας βρηκα σε πιο ευχαριστη ενότητα! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλησπέρα την εκανα σήμερα την αυχενικη διαφάνεια και το Papp a πήγαν όλα καλα ,τέλειος βγήκε ο κίνδυνος για το σύνδρομο down .την εκανα στο ρεα με το ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ

• 1 year later...
  • 3 months later...