Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πετάνε αυγά! τι να κάνω;

Recommended Posts

γεια σας! Από χθες ξεκίνησε πάλι το μέγα πρόβλημα του καλοκαιριού. Κάποιοι ασυνείδητοι περνάνε ξημερώματα και σημαδεύουν με αυγά μέσα από τα ανοιχτά παράθυρα του σπιτιού μου. Αυτό έγινε και πέρισυ 3-4 φορές. Κατέθεσα μήνυση κατ' αγνώστου στην αστυνομία πέρισυ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Χτες τη νύχτα πάλι τα ίδια. ευτυχώς δε σημάδεψαν καλά και δεν μπηκαν μέσα στο σπίτι.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν έχω προηγούμενα με κάποιον. Θεωρώ ότι είναι τίποτα αργόσχολα παλιόπαιδα.σημειωτέον ότι το ίδιο κάνουν και σε παρακάτω σπίτια που έχουν παρόμοια παράθυρα στον ημιώροφο. έχετε καμία πρόταση; έρχονται πάντα όταν κοιμόμαστε και δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι.

Διαφημίσεις

Σε ποιά περιοχή της Πάτρας μένεις? πρώτη φορά το ακούω:shock:

Γιατί αφήνετε τα πατζούρια ανοιχτά? εκτός από τα αυγά που πετάνε δεν φοβάστε και τους κλέφτες?

Εγώ μένω σε προάστειο της Πάτρας πολύ όμως πυκνοκατοικημένο και φοβάμαι πολύ την νύχτα μην μπουκάρει κανείς:(

Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι με τους γείτονες να φυλάει κάποιος τα βράδυα έτσι ώστε όταν ξαναγίνει τέτοιο περιστατικό να τους πιάστε στα πράσα.

Πάντως ο κόσμος έχει τρελαθεί....απίστευτη τρέλα και θράσσος:rolleyes:

Διαφημίσεις

Elpatra είμαστε γειτόνισσες. Το πατρικό μου είναι εκεί κοντά. Και σε εμάς είχαν ρίξει το περασμένο καλοκαίρι μια φορά αβγά...τι να πω, να στήνατε μερικά βράδια καρτέρι;

• 4 weeks later...

αναλογο σκηνικο με πετρες ειχε συμβει στην ευρυτερη γειτονια μας ενα βραδυ. όπου ομως το θυμα πεταχτηκε εξαλλος και επιασε τον ενα απο την παρεα αφου τον κυνηγησε. καλεσε αστυνομια γιατι δεν ηθελε να παρανομησει και να πλακωσει ενα 16χρονο στο ξυλο, και περιμεναν ολοι μαζι (το παιδι ειχε καλεσει καμια 20αρια φιλους μεσω κινητου) την αστυνομια. εν τω μεταξυ ο πιτσιρικας αρνιοταν οτι το ειχε κανει εκεινος, δεν εδινε ομως τους φιλους, ελεγε δεν ειμασταν παρεα, και ζητουσε να φυγει (ειχε ψιλοχεστει). η αστυνομια εφτασε 40 λεπτα μετα! φυσικα και δεν μπορουσε να κρατησει κανεναν με το ζορι ο ανθρωπος, κι ετσι οταν ηρθαν οι αστυνομικοι βρηκαν εναν ανθρωπακο να χτυπιεται μονος του.

καλοοοοοο?????