Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπνοβασια και λοχεια

Recommended Posts

καλησπερα,

χθες το βραδυ εβαλα την 34 ημερων κορη μου για υπνο στο δωματιο της και ξυπνησα το πρωι στις 5 και την βρηκα στο δωματιο μου μεσα στην καλαθουνα της.

εχω φρικαρει απο εκεινη την ωρα γιατι δεν μπορω να θυμηθω οτι ξυπνησα μεσα στην νυχτα και την μετεφερα απο το ενα δωματιο στο αλλο.

ο αντρας μου ορκιζεται οτι δεν την μετεφερε αυτος και σιγουρα δεν μπηκε καποιος στο σπιτι γιατι εχω 2 σκυλια και θα γαβγιζαν.

ο αντρας μου θεωρει οτι δεν εγινε τιποτα και οτι μαλλον ξυπνησα και δεν το θυμαμαι αλλα εγω το βρισκω πολυ σοβαρο γιατι αν εκλαιγε θα ξυπναγα σιγουρα και εγω και ο αντρας μου, αρα μαλλον σηκωθηκα ενω κοιμονταν η μικρη και την μετεφερα και αυτο που φοβαμαι ειναι οτι το εκανα ενω κοιμομουνα και εγω.

επισης ειμαι 100% σιγουρη οτι την εβαλα να κοιμηθει με μια ασπρη κουβερτα αλλα στην καλαθουνα την βρηκα με την ροζ της. η ασπρη ηταν πεταμενη διπλα στην καλαθουνα το πρωι.

εχω σαλταρει και δεν ξερω τι να κανω.

Διαφημίσεις

Μην φρικαρεις βρε κοπελα μου , ισως και να ξυπνησες και να μην το θυμασαι , λιγο τα 3ενυχτια , λιγο η κουραση εεεε πολυ θελει ???

Ακου ενα βραδυ ακουσα βαθια στον υπνο μου να κλαιει ο γιος μου , 1 μηνων τοτε , λιωμα και εγω και ο αντρας μου απο τα 3ενυχτια , σηκωνομαι σαν το ρομποτ παω κουζινα , κανω γαλα , και παω να παρω το μωρο να το ταισω και ανακαλυπτω οτι το ταιζε ηδη ο αντρας μου διπλα μου ακριβως .......

QRyOp2.png

μην τρελλαίνεσαι, εμείς από την αϋπνία δύο χρόνια τώρα πολλές μέρες τυχαίνει να ξυπνάμε και να βρίσκουμε τον μικρό στο καρότσι, όπου κάποιος από μας (δεν θυμόμαστε ποιος) τον έβαλε μέσα στη νύχτα για να κοιμηθεί και μετά τον άφησε και ξεράθηκε στον ύπνο!

καλά κουράγια και να μην ανησυχείς, το ένστικτο της μάνας σε κάθε περίπτωση δεν θα σε αφήσει να κάνεις κάτι επιβλαβές για το μωρό, ακόμα και αν υπνοβατείς!!!

όπως το βλέπεις! ακόμα ξυπνάει μια ή δυο φορές το βράδυ, άλλες για λίγο (στο μισάωρο ξανακοιμάται) και άλλες θέλει κούνημα με το καρότσι. Δεν έχει αιτιολογία το ξύπνημά του, μάλλον εμείς φταίμε γιατί δεν του το κόψαμε από την αρχή με κάποια μέθοδο πχ "κοιμήσου παιδί μου". Αρχικά ξυπνούσε λόγω των δοντιών, για κάποια διαστήματα κοιμόταν ολόκληρο το βράδυ, αλλά με το που κολλούσε κάποια ίωση ξαναχαλούσε ο ύπνος του, τώρα πια νομίζω ότι το κάνει γιατί δεν γνωρίζει τον τρόπο να αποκοιμιέται μόνος του, οπότε με το που ξυπνάει θέλει παρέα.

Χαλάλι του όμως, κάποια στιγμή ελπίζω να καταφέρει να κοιμηθεί και αυτός και εμείς, ως τότε θα ταλαιπωρούμαστε λίγο!

Διαφημίσεις

Πολλές φορές το πρωί αναρωτιόμουν:Σηκώθηκα το βράδυ;Τη τάισα;(στις αρχές ξύπναγε κάθε βράδυ ανά 3ωρο) Ή έκλαιγε και η άπονη μάνα δεν άκουγα τίποτα;

"Σηκώθηκες, σηκώθηκες" μου έλεγε ο άντρας μου...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...