Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!!!

LA LATINA

Recommended Posts

Ο αντρας μου απο τοτε που τον γνωρισα δε θελει επαφες και πολλα πολλα με τους δικους του, ουτε μανα, ουτε πατερα, ουτε αδερφο....

ο πατερας του λεει οτι μονο λεφτα ηξερε να τους δινει, να τον ξυλοφορτωνει, να τον μελανιαζει, να του κατεβαζει το ηθικο και να τον απαξιωνει.....πηγαινε γυμναστηριο με μελανιες και δεν ηξερε πως να τις κρυψει (εκανε ενοργανη). Σαν παλικαρακι δεν ηξερε πως να ξυριστει κι εκεινος ποτε δεν εκατσε πλαι του να του δειξει.....τον εβαλε στο τιμονι και περιμενε να οδηγησει και τον κοροιδευε.....πολλα πολλα.....και εννοειται ο αδερφος παντα ηταν πιο εξυπνος, πιο καλος μαθητης, πιο καλο παιδι και πιο ευνοημενο....

η μανα κλαμα και οδυρμος, μην ερθει ο μπαμπας ο δρακος, καημενη απ ολους, κλαμα δεν την ηθελε η γιαγια, κλαμα δεν την ηθελε η κουνιαδα, την καλη, την κατακαημενη......και παλι ο αλλος γιος πιο καλος, πιο αξιος, στον δικο μου ουτε τους βαθμους πηγαιναν να παρουν, εστελναν μια γειτονισσα και ελεγε ψεμματα οτι ειναι η αδερφη του...

ο αδερφος μεχρι τα 14 του δικου μου καλος κι αγαπημενος, εφυγε να σπουδασει εξωτερικο και γυρισε δερβεναγας, καρφι, σπιουνος, πρηχτης......λογικο αφου μετα απο 12 χρονια ξαναγυρισε εκει μεσα, μονο που γυρισε χωρις πτυχιο, εχοντας φαςι περιπου 60 εκατομμυρια δρχ, και εδινε αλλα 8 χρονια δικατσα και παλι τιποτα.....αλλα φυσικα κανεις δεν τον μαλωσε, τι να τον μαλωσουν, μα ειναι ο γιατρος της οικογενειας, ξαναφυγε εξωτερικο, παλι τιποτα, να μη σας τα πολυλογω ο ανθρωπος εφαγε μια περιουσια και γυρισε σα να μη τρεχει τιποτα και ολοι τον προσκυνανε.......ενα ολοκληρο σοι......

ο δικος μου απ τα 17 δουλευει, δυο δουλειες σχεδον παντα, δεν σπουδασε εξωτερικο γιατι δεν υπηρχαν λεφτα για 2 παιδια να σπουδαζουν, πηγε ενα ΙΕΚ,και ειχε παντα την ταμπελα οτι ειναι τραλαλα γιατι του αρεσε να τραγουδαει συνεχεια....το οποιο χομπυ του εκμεταλλευτηκε τραγουδωντας σε ταβερνες και εβγαζε και χαρτζιλικι.....

οταν με γνωρισε δεν ηθελαν ουτε εμενα, λογω ρατσας λεει και λογω υψους λεει και λογω κιλων λεει, ουτε να αρραβωνιαστουμε, οταν ειπαμε για γαμο φεραν ενα σωρο εμποδια, οταν ειπαμε θα κανουμε παιδι μας περιγελασαν και οταν εμεινα εγυος ρωτησαν γιατι δεν τους ρωτησαμε......εχει 5 χρονια τωρα η μαμα του ακομα κλαιει γιατι της πηρα το γιο σπιτι μου....και γιατι παντρευτηκε μικρος (30)

(ο γιος της ηρθε σπιτι μου για να τους γλυτωσει την ανακαινιση στο δικο του, γιατι δεν ηθελε με τιποτα να μεινει κοντα τους και γιατι το δικο μου ηταν καινουριο ετοιμα ολα μεσα και σε πολυ καλυτερη περιοχη)

και παλι πηραν ενα δανειο και εφαγαν τα 30 απ τα 50 για τον αλλο γιο, να του κανουν γκλαμουρατη σπιταρονα μη φυγει κι εκεινος.......

αποτελεσμα??

ο αντρας μου δεν τους θελει........λεει οτι ποτε δεν τον στηριξαν, οτι μια ζωη τον περιγελουν, οτι σε καμια χαρα του δε χαρηκαν και παντα πολεμο εισπραττει, και οτι μια φορα μια καλη κουβεντα δεν ακουσε, παρα να παινευουν τον αλλο που στο κατω κατω εκανε μια τρυπα στο νερο, ειναι σχεδον 40 και καθεται με τη μαμα πανω κατω και ολες οι κοπελες φευγουν τρεχοντας.....

ο δικος μου εκανε στα 30 οικογενεια, εχει δυο παιδια, τη δουλεια του, την αξιοπρεπεια του, δεν πηρε λεφτα απο κανεναν, ουτε εγινε βαρος σε κανεναν...

δεν τους θελει ουτε στις διακοπες ουτε ποτε, αμα παμε εκει τον πιανει το στομαχχι του και χαπακωνεται....τωρα θελω να παω με τα παιδια στο εξοχικο και δε θελει να ερθει αλλα κι εγω μονη μου μαζι τους πωπωπω τι θα περασω......

εκαναν τα αδερφια να πιασουν μισος, να συναγωνιζονται σε βαθμο απιστευτο, και τωρα τι κανουμε????

ολα αυτα τα χρονια παρακαλουσα παμε, ελα παρε τηλεφωνο, γονεις ειναι, κριμα ειναι κλπ αλλα τωρα κουραστηκα κι εγω, ειχα και το προβλημα της υγειας μου που οι περισσοτεροι το ξερετε πια, ε δεν εχω αντοχες αλλο.....

ημουν ετοιμη να παρω τα παιδια και να φυγω μονη μαζι τους αλλα αρρωστησε ο μικρουλης μου....τι κανετε οταν ειναι ετσι η κατασταση και σας εχουν κανει και προσωπικα τα μυρια οσα???

πως να το χειριστω????

Διαφημίσεις

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Βρε Στελλίτσα, γιατί επιμένεις εσύ σε κατάσταση που δεν σε αφορά και τόσο στο φινάλε ? Αν ο άντρας σου τους έχει κατατάξει και από ότι λες έχει τους λόγους του, εσύ γιατί προσπαθείς να ισιώσεις και να ξεπεράσεις αυτά που δεν ισιώνουν και δεν ξεπερνιούνται ?

Θα έλεγα να τους αφήσεις να ρυθμίσουν τα δικά τους και να μείνεις έξω. Στην τελική, εσύ θα βρεθείς εκτεθειμμένη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κάποιες σχέσεις δεν διορθώνονται, ακόμη και αν είναι σχέση γονιών με το παιδι τους. Και πιστεύω ότι όσο προσπαθείς να το αλλάξεις απλά πονάει περισσότερο. Πρέπει να αποδεχόμαστε την κατάσταση και να ζούμε με αυτήν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Αφησεέ τον να το χειριστεί μόνος του, είναι δικαίωμα του να μην θέλει πολλά - πολλά εφόσον έχει τέτοιου είδους βιώματα απο την οικογένεια του. Ίσως νιώθει ότι προχώρησε έκανε την δική του οικογένεια και να θέλει να τους "ξεχάσει".

Με ανθρώπους που μου έχουν κάνει τα μύρια όσα δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση. Εσένα σου έκαναν τόσα πολλά και μάλιστα ξέρεις από πρώτο χέρι πώς φέρθηκαν στον άντρα σου. Γιατί να θέλεις να πας διακοπές μαζί τους? :confused::confused:Κανονικά θα έπρεπε να διακόψεις σχέσεις και να μείνετε στα τυπικά αραιά και πού.

Διαφημίσεις

ωραια και σωστα οσα λετε, ομως οι ανθρωποι εχουν και εγγονια και τα ζητανε

και επειδη ειναι ανικανοι να τα προσεξουν (βλεπε πραγματικα επικινδυνες γιαγιαδες)

πρεπει να ειμαστε κι εμεις εκει

οποτε εγω

η πρεπει να παρατησω τον αντρα μου και να παω με τα παιδια μου στο εξοχικο μαζι τους

(που δεν τον εχω αφησει ποτε ως τωρα τον αντρουλη μου)

η πρεπει να δωσω τα παιδια μονα τους

(αδυνατον σ αυτους)

η πρεπει να κλεισω τα παιδια μου στο διαμερισμα ολο το καλοκαιρι

(κριμα κι αυτο)

και δεν υπαρχει δυνατοτητα για διημερα και τριημερα μην το πειτε καν

περιμεναμε πως και πως να ερθει το καλοκαιρι (τα παιδια δηλαδη) και τωρα μολις ειπαμε να παμε στο εξοχικο, η γιαγια μαλωσε ασχημα με τον παππου γιατι τολμησε να προτεινει αμα θελουμε να παμε μονοι μας η οικογενεια

και ο μπαμπας μας μελαγχολησε και δε θελει να παει ουτε για ΣΚ

σαλατα και φετος!!!!!!!

ωραια και σωστα οσα λετε, ομως οι ανθρωποι εχουν και εγγονια και τα ζητανε

και επειδη ειναι ανικανοι να τα προσεξουν (βλεπε πραγματικα επικινδυνες γιαγιαδες)

πρεπει να ειμαστε κι εμεις εκει

οποτε εγω

η πρεπει να παρατησω τον αντρα μου και να παω με τα παιδια μου στο εξοχικο μαζι τους

(που δεν τον εχω αφησει ποτε ως τωρα τον αντρουλη μου)

η πρεπει να δωσω τα παιδια μονα τους

(αδυνατον σ αυτους)

η πρεπει να κλεισω τα παιδια μου στο διαμερισμα ολο το καλοκαιρι

(κριμα κι αυτο)

και δεν υπαρχει δυνατοτητα για διημερα και τριημερα μην το πειτε καν

περιμεναμε πως και πως να ερθει το καλοκαιρι (τα παιδια δηλαδη) και τωρα μολις ειπαμε να παμε στο εξοχικο, η γιαγια μαλωσε ασχημα με τον παππου γιατι τολμησε να προτεινει αμα θελουμε να παμε μονοι μας η οικογενεια

και ο μπαμπας μας μελαγχολησε και δε θελει να παει ουτε για ΣΚ

σαλατα και φετος!!!!!!!

Ρε σύ, το να είσαι παππούς ή γιαγιά, δεν σου δίνει αυτόματα κάποια δικαιώματα, πέρα από τον τίτλο. Τα δικαιώματα τα κερδίζεις με την συμπεριφορά σου. Δεν καταλαβαίνω το ότι απαιτούν τα παιδιά, αφού δεν είναι σε θέση να τα κρατήσουν. (Παρόμοιο θέμα έχω και εγώ και δεν παίζει να υποχωρήσω).

Για τις διακοπές σε καταλαβαίνω. Δεν παίζει με τίποτα να σας αφήσουν λίγες μέρες το σπίτι ? Αλλά με τίποτα ?

'Ισως αν προτείνατε, λίγες μέρες μόνοι σας και λίγες - πολύ λίγες όμως - μέρες όλοι μαζί ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

προτεινα

ολα τα ΣΚ μαζι τους

εκτος απο 3 μερες τον Αυγουστο (αδεια μπαμπα) οπου μισες μισες

και εγινε της τρελλης---μονο που δεν πεταξε ο πεθερος μου την πεθερα μου απο το αυτοκινητο

περυσι μας αφησαν 3 μερες και μετα δε μας μιλουσαν μεχρι τον Οκτωβριο

και δεν ειναι οτι πας ολοι μαζι, ειναι οτι περνας τα πανδεινα......

(δες πλησιαζει το καλοκαιρι...)

τα πεθερικα μου εχουν ενα εξοχικο στην Ασπροβαλτα....καθε χρονο εχουμε φασαριες του στυλ "φερε τα παιδι εμεις θα το φερουμε πισω σε 3 μερες" και εγω δεν το εδωσα ποτε....

"μα οι γειτονες εχουν τα εγγονια τους" - απ τις κορες ομως, ποτε απ τις νυφες.... μα το ενα μα το αλλο.......... ο μεγαλος μου ειναι πολυ ζωηρος και περυσι ο μπαμπας του τον εδωσε για 3 μερες χωρις να με ρωτησει με αποτελεσμα τη δευτερη μερα να παρω το μπεμπη και να τρεχω μονη μου εκει περα και να φαω ενα ΠΣΚ μαζι τους (!) για να ειμαι με τα παιδια

το παιδι το βρηκα καταφαγωμενο απ τα κουνουπια, ξεχασαν το αντικουνουπικο να το βαλουν, συγκαμενο γιατι το ξεπλεναν με νερακι απ την παιδικη πισινα, οοοοολη μερα μες τον ηλιο χωρις καπελο ουτε αντιηλιακο , οτι ωρα να ναι στη θαλασσα, ολη μερα στην πισινουλα ......τα ειπα στο "επικινδυνες γιαγιαδες" να μην σας κουραζω......

ΤΩΡΑ εχω θεμα..........περυσι με τα χιλια ζορια δεχτηκαν να μας αφησουν 3 μερουλες μονους μας στο εξοχικο και να μην ερθουν......και μας κρατησαν μουτρα κανα μηνα μετα (ενω ολο το καλοκαιρι πηγαιναμε ΣΚ μαζι τους)

φετος βγηκε ΚΑΙ ο πεθερος στη συνταξη οποτε...............ΙΟΥΝΙΟΣ και θα πανε να αραξουνε......ως το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

τωρα εγω σα μανα θα καθομουν να λιωσω στην πολη για να παει το παιδι μου με την οικογενεια του 10 μερες, αλλα αυτοι αποκλειεται!

απο τη μια και γι αυτο ειπα εχω ΚΑΙ αδικο, το σπιτι ειναι δικο τους, οτι θελουν το κανουν, περιμεναν τοσα χρονια τη συνταξη εχουν καθε δικαιωμα να πανε, εχουν τις ντοματουλες τους, εχουν ποτισματα ΟΚ ΟΚ ΟΚ

απ την αλλη ομως.............απο ολοκληρο καλοκαιρι ζηταω μονο 3 μερουλες!!!! Πρεπει δηλαδη ολο το καλοκαιρι να το φαω μαζι τους????

να μην ξεχασω να σας πω οτι ολο το χειμωνα εχω βγει απ την πορτα μου 4 φορες κυριολεκτικα γιατι δεν περπατουσα απο μυοπαθεια, τωρα αρχισα να κανω καποια βηματακια και να με δει λιγο ο ηλιος και παλι μεσα ειμαι δηλαδη...

το μαζι τους βεβαια να σας πω κι αυτο συνεπαγεται με

1. ο αντρας μου παθαινει ψυχολογικο λαλα και του κανει σπαστικες καταστασεις στομαχου δεν μπορει ουτε να φαει μια μπουκια ειναι ολο χαπακωμενος

2. η πεθερα τρεχει απο πισω μας παντου.........καθηστε να σας περιγραψω καλυτερα μια μερα

ξυπνας το πρωι και το μικρο μωρο λειπει απο διπλα σου γιατι το πηρε η κυρια κρυφα τα χαραματα να το παει στη γειτονια απ τις 7 να το "δειξει"

πινεις ενα καφεδακι οπου σε βρισκει μονη σου και αρχιζει ερωτησεις τυπου "ευχαριστιεσαι το σεξ μετα την γεννα?" ο γιος της "ειναι προικισμενος η οχι?" (σε ....μεγεθος) θα πας για μπανιο θαλασσα "ξυριζεσαι? και αν ναι, που???" κι ο γιος της "ξυριζεται????" Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!

μετα ξυπναει ο αντρας μου και ο μεγαλος γιος λεει ο αντρας μου "θελω μια μπουγατσουλα"

βγαζει αυτη ενα δισκο "γιατι να παρεις μπουγατσα να δινεις λεφτα κοιτα, σου εκανα μια φετα με μελι, μια με μερεντα, μια με λα βας..." τα παιρνει ο συζυγος που δε μπορει να αποφασισει τι θα φαει στις 10 μερες των διακοπων του.....βριζει και φωναζει........

μετα αρχιζει το ματς......."μαμα το παιδι ειναι στην πισινα τρεις ωρες" σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι νηστικο - σε γραααααφει

μαμα το παιδι ειναι στον ηλιο- σε γρααααφει

ερχεται το μεσημερι ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ τους φτιαχνει πατατες στο φουρνο με τυρι χειμωνα καλοκαιρι αυτο ειναι κι αμα βαλω και λιγο τυρι παραπανω για τον μεγαλο που του αρεσει το παιρνει πισω...........

μετα αρχιζουμε "δε θα πατε στη θαλασσα, πηγαμε ειδαμε και ειναι ζεστη, τωρα παει ο κοσμος, τωρα ειναι ωρα για θαλασσα εσεις τι κανετε???" ε πρηξε πρηξε ξεκιναμε και στην πορτα

"ετοιμη κι εγω! αλλος για τη θαλασσα???" εννοειται ουτε να ακουμπησω τα παιδια μου στη θαλασσα αδυνατον να την ξεκολλησεις απο πανω τους......

κανει παρατηρησεις και τι θα τα δωσω να φανε στη θαλασσα...αν ειναι δυνατον να τα εχω με φρυγανια και ντοματα το καλυτερο της....γυρναμε, κανουμε μπανιο, ξαπλωνουμε, και το απογευμα ξανα τα ιιδια..........ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ 3 ΧΜ να μας βρει στον ζωολογικο γιατι ο πεθερος δεν την εφερνε για να μεινουμε λιγο η οικογενεια και ηρθε και δεν ειχα που να τη βαλω πισω εχω 2 καθισματακια και μπηκε αναμεσα και στο φιναλε γιατι να ερθει σε μια ωρα ειχαμε ολοι μαζι ραντεβου να παμε βολτα!!!!!!!!!

στη βολτα επισης, εκεινη το καροτσι, εκεινη το παιδι, αυτο ΟΚ λεω γιαγια ειναι να χαρει......

μετα αρχιζουμε "μην κατσετε, να παρετε σαντουιτς στο χερι, αλλη φορα θα τρωτε τοστ απο το σπιτι....να παρε 5 ευρω - το γιο της- κοιταει εμενα - θα φας κι εσυ????"

μα γι αυτο ηρθαμε σπιτι μας διακοπες κυρα μου, για να μην πληρωνουμε ξενοδοχεια, αρα δε θα κανουμε σκοντο και στο φαι, το μεσημερι σπιτι, το βραδυ εξω, δεκα μερες το χρονο ειναι, και φυσικα περασαμε και βραδια με σαντουιτσακι, αλλα οχι με το ζορι.....

και μετα την αλλη μερα ο πεθερος "αμα τρωτε ετσι εξω καθε μερα, τι περιμενετε το στομαχι σας να ειναι καλα???" η πλακα ειναι οτι ο αντρας μου μονο μ αυτους δεν τρωει, οπου αλλου και να ειμαστε δεν τον πιανει το στομαχι και ο γιατρος ειπε ειναι ψυχολογικο- και το χειμωνα το παθαινει μαζι τους

και γυρναμε το βραδυ, πολεμος να παρω τα παιδια μου στο δωματιο μου, αυτη απο πανω να νανουριζει............για γερα νευρα!!!!!!!!!!

και σας ερωτω........πως παω εγω εκει????

που η παθηση μου δε θελει συγχυσεις, ουτε στεναχωρια απαγορευεται........

και το χειροτερο???? ο αντρας μου τα εφτυσε ολοκληρο χειμωνα με μενα σχεδον αναπηρη και τα δυο παιδια, και ανετοτατα τον δινει τον μεγαλο μαζι τους για καμια βδομαδα αλλα εγω θα πεθανω!!!!!!!!!! μα δεν τον προσεχουν!!!!!!!!!! τους εχει κλειδωσει εξω απο το σπιτι ποσες φορες, βγαινει και ανεβαινει πατωματα και χαμπααααααααααρι χωρια ολα τα αλλα!!!!!!!!

και τωρα το προβλημα

εχω δικαιωμα να τους ζητησω 3 μερες μονη με την οικογενεια μου- ο συζυγος δλδ θα το πει

η ειναι σπιτι τους και να το βουλωσω αφου δεν εχω λεφτα για αλλου

και μεχρι να παρει ο συζυγοπς αδεια - αυγουστο- τι κανω??????????

ο μεγαλος μου ηδη περιμενει πως και πως να παει

δε θελω να παει μονος του- περυσι μεχρι και φιδι βρηκα στη αυλη!!!!!!!!!!

να μαλωσω με το συζυγο που τραβηξε το κουπι ολοκληρη χρονια και να μη στειλω το παιδι

να το στειλω με κινδυνο λεγοντας "ελα μωρε δε θα παθει τιποτα" πωπω Χριστουλη μου

να παω κι εγω και να μεινει ο συζυγος εδω- δε γινεται κι αυτο

να κλεισω το παιδι στο διαμερισμα καλοκαιριατικα????κριμα

Δεν σώζεται η κατάσταση Στέλλα από τα λίγα που διάβασα....Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφιερωθείς στην οικογένεια την δική σου και όχι του άνδρα σου. Η επαφή με αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο κακό σας κάνουν παρά καλό... Από την στιγμή που και αυτός δεν θέλει να τους βλέπει τόσο το καλύτερο για σένα...Μην προσπαθείς να βρεις λύσεις για όλους και στο τέλος καταναλωθείς εσύ.. Για κάποια πράγματα δεν αξίζει να προσπαθούμε ούτε έστω και για λίγο...Κοιτάς τον εαυτό σου , τον άνδρα σου (που δεν έχει περάσει και λίγα) και παιδιά σου...

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Διαφημίσεις

Ζουζού, έτσι όπως τα λές, άκρη δεν βγαίνει. Ότι απόφαση και να πάρετε, κάποιος δεν θα είναι ευχαριστημένος.

Εγώ προσωπικά, στα οικεία μητρώα δήμων και καταλόγων αν δεν μου μίλαγαν 1 μήνα (η πεθερά μου ήθελαν να έρθουν απόψε για να φέρουν τούρτα και όταν της είπα ότι απόψε πρέπει να πάω τα παιδιά στον ΩΡΛ, το περιμένω μέρες τώρα, είμαι και άρρωστη αλλά τα παιδιά πρέπει να τα πάω, ε, λίγο δεν της άρεσε, αλλά αν δεν το κατάλαβε, δεν έχω εγώ το πρόβλημα. Την τούρτα θα κοιτάξω τώρα ή να δει τα παιδιά ο γιατρός ?).

Όσο για το πρήξιμο, τι να σου πω ....... Εγώ δεν έχω αντοχή καθόλου στα πολλά λόγια, τρώω και πολύ πρήξιμο και λόγια κάθε μέρα στην δουλειά και όσο να πείς, η αντίστασή μου έχει πέσει. Αν μπορείς να το εκλογικεύσεις και να το αγνοήσεις για μερικές ημέρες, καλώς.

Αν είναι ανεύθυνοι με τα παιδιά, δεν θα τα άφηνα μαζί τους με τίποτα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ή θα πας μαζί τους για κάποιες μέρες - ο άντρας σου κάπως θα το αντιμετωπίσει:cry::cry: - ή θα μείνετε σπίτι σας να καίγεται το παιδί στην ζέστη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

... - ή θα μείνετε σπίτι σας να καίγεται το παιδί στην ζέστη.

ε καλά μην υπερβάλουμε, τόσα παιδάκια που δεν εχουν επιλογές τι παθαίνουν που μενουν στην πολη, κι εμείς εδώ θα είμαστε, αν αυτό σου δίνει κουράγιο :)

το να πειτε στα πεθερικά σου να σας παραχωρήσουν το σπίτι τους, συγνώμη αλλά δε μου φαινεται σωστό, αν θελουν από μόνοι τους να σας το δωσουν ΟΚ, αλλά όχι να το ζητήσετε -απ' τη στιγμή κιόλας που ο άντρας σου δεν εχει/θέλει και πολλά πολλά μαζί τους-

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Βρε Στελλα καθε φορα που διαβαζω θεμα σου που αφορα τα πεθερικα σου με πιανει ενα αγχος, μια πιεση, ενα πλακωμα... Γιατι ζορισεσαι τοσο βρε κοριτσι μου?

Η αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι ολα ροζ στη ζωη, δεν τα πηγαινουν ολες οι οικογενειες καλα μεταξυ τους και δεν ειναι και απαραιτητο να τα πανε.

Τα πραγματα ειναι απλα, ο αντρας σου δικαιολογημενα δεν τους θελει, μπραβο του που το παραδεχεται γιατι δεν ειναι και ευκολο να απορριψεις τους γονεις σου ας ειναι και για το καλο σου.

Αφου αρρωσταινει ο ανθρωπος καθε φορα που τους βλεπει γιατι τον πιεζεις να το ζει ολο αυτο?

Επισης ναι ειναι παππουδες αλλα πολυ επικινδυνοι. Για να χαρουνε αυτοι δηλαδη με τα εγγονια τους και να τα επιδειξουν στη γειτονια βαζεις εσυ τα παιδια σου σε κινδυνο ή καθεσαι να ανεχεσαι χιλιες υποδειξεις και κριτικες που σε συγχιζουν βλαπτοντας ετσι και τη δικη σου υγεια??

Δηλαδη αρρωσταινετε οικογενειακως για να σας ''χαρουνε'' αυτοι? Ο αντρας με στομαχι και χαπια, εσυ να βραζεις κανοντας υπομονη ενω δεν κανει να πιεζεσαι, τα παιδια νηστικα, με τσιμπηματα, χωρις αντηλιακα, επιβλεψη κτλ...

Γιατι???? Δεξου το Στελλα μου, δεξου το οπως το εχει δεχτει και ο αντρας σου.. απο μακρια και αγαπημενοι θα ειστε για το καλο σας!

Τα παιδια να τα βλεπουν 1 φορα το μηνα και στις γιορτες, κι αν δεν τους αρεσει ξυδι.

Εξαλλου δεν σας συμπαθουν οπως λες, τι φοβασαι μη χαλασει κι αλλο η γνωμη τους για εσας? Ξεκολλα απο αυτους βρε καλη μου, δεν προκυται να αλλαξουν!

Θα πηγαινετε τα σ/κ για μπανακι μονη σας,αλλου, δεν χρειαζεστε το εξοχικο, και σε κανα δυο χρονια μπορεις να στελνεις τα παιδια σου κατασκηνωση το καλοκαιρι για λιγες μερες.

Υπαρχουν λυσεις, μην καταπιεζεστε αλλο, φτανει!

Και να σου πω και κατι ακομα..αν και μπορει να παρεκτρεπομαι,απο οσα εχεις γραψει μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις το ''συνδρομο'' του καλου παιδιου. Η καλη συζυγος που εχει τον αντρα της στα ωπα ωπα, η καλη μητερα που τρεχει για ολα, η καλη νυφη που δεν θελει να χαλαει χατηρι κτλ. Οσον αφορα τον αντρα σου και τα παιδια σου πολυ καλα κανεις, αλλα στα πεθερικα και στον υπολοιπο κοσμο προσπαθησε να το αποβαλεις.

Δεν γινεται να εισαι καλη για ολους χωρις να καταπιεζεις τον εαυτο σου, και επιπλεον ειναι και λιγο ουτοπικο γιατι δεν θα εισαι καλη για ολους οτι και να κανεις, παντα καποιος δεν θα σε συμπαθει ή δεν θα ειναι ικανοποιημενος και θα ζηταει κατι παραπανω.

Στα λεω γιατι ετσι περιπου φερεται η μητερα μου, τρεχει και σκιζεται για ολους και πολλες φορες δεν ακουει ουτε ευχαριστω, κουραζεται, ξοδευεται, δινει δινει δινει αλλα δεν παιρνει ανταλλαγμα. Στο βαθμο που σε ευχαριστει να το κανεις, ειναι ωραιο και καλο να προσφερεις αλλα να σκεφτεσαι και το δικο σου καλο! Και οταν αρχιζεις να καταπιεζεσαι και να χαλιεσαι για να ικανοποιησεις τα θελω αλλων τοτε να σκεφτεσαι αν αξιζει..

Αξιζουν αυτοι οι ανθρωποι ολη αυτη την αναστατωση που σας προκαλλουν?

Αν δεν κοιταξεις εσυ το καλο σου δεν θα το κανει κανεις για σενα.

Ελπιζω να μην με παρεξηγεις, φιλικα στα λεω γιατι μου δινεις την εντυπωση μιας καλης κοπελας που ισως παραειναι καλη και την πατανε. :)

Stella μου επειδή έχω και εγώ θέμα με τα πεθερικά μου και συγκεκριμένα όταν ήταν ο μικρός 2 χρονών και ο μεγάλος 6, ενώ είχαμε κανονισει με την πεθερά μου καλοκαίρι να μου τα κρατήσει γιατί η μαμά μου θα κράταγε τον ανηψιό μου, μας παράτησε. Τα κράτησε δύο βδομάδες και μετά άρχισε δικαιολογίες, του στυλ ότι δεν της το' χαμε πει, ότι δεν το ήξερε. Ξέρεις τι έκανε πήγε και κράτησε το εγγόνι του κουνιάδου μου, που το κράταγε συνέχεια( έχει ιδια ηλικία με τον μεγάλο μου είναι κορίτσι) και ούτε νιάστηκε τι θα έκανα με τα παιδιά μου. Αλλάξαμε άδειες για να τα καταφέρουμε. Από τότε δεν ασχολουμαι μαζί της, ούτε τηλεφωνο δεν την παίρνω, όταν την βλέπω την χαιρετώ τυπικά. Ο άνδρας μου έχει κόψει τα τηλέφωνα και μιλάνε όποτε τον πάρουν αυτοι. Η συμβουλή μου, από την στιγμή που εχει πρόβλημα ο άνδρας σου μαζί τους, άστον να κάνει ότι νομίζει. Αν δεν θέλει να τους βλέπει, ας μην τους βλέπει. Γιατί να χαλάσει την υγεία του, έχετε δύο μικρά παιδιά και χρειάζονται τον πατέρα τους γερό να είναι εκεί. Για ποιό λόγο να πηγαίνει διακοπές μαζί τους και να αναγκάζεται να χαπακώνεται έτσι ώστε να αντέξει. Αυτό δεν είναι καλό για τον ιδιο. Τόσα πέρασε μαζί τους, του αξίζει να είναι και λίγο ευτυχισμένος και αν τον ευχαριστεί να βρίσκεται μακριά τους, τότε να το κάνει. Όσο για το ότι τα πεθερικά σου, θέλουν να βλέπουν τα εγγόνια τους, να το κανονίσετε να έρχονται για μια ώρα στο σπίτι σας να τα βλέπουν, αφού έτσι και αλλιώς δεν είναι και ασφαλές να τα κρατάνε.

Πραγματικά στα γράφω γιατί περισσότερο σκέφτηκα τον άνδρα σου και πόσο κακό μπορεί να κάνει στον εαυτό του, αυτή η κατάσταση.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πας να τους δεις.....γιατι ειναι τα εγγονια στην μεση? ή γιατι ειναι το εξοχικο που το θες αδειο απο δαυτους να κανετε διακοπες? Γιατι εγω αυτο εκλαμβανω απο εσενα.....γνωμη μου. Κατσε στην Αθηνα και πηγαινε τα παιδια για μπανιο στην Κινεττα.......και ασε και τους παππουδες ησυχους και τον αντρα σου πιο ησυχο ακομα......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Στελλα, αυτο λεγεται εμμονη! Επανερχεσαι στο θεμα των πεθερικων σου ξανα και ξανα, λες κι αυτο σου προκαλει ευχαριστηση! Αντι να χαρεις με το θεμα της υγειας σου "κλωθογυριζεις" τα ιδια πραγματα. Αν ο αντρας σου αδικηθηκε στα παιδικα του χρονια αυτο αφορα εκεινον, μπορει να ειναι ετσι μπορει και οχι. Λυσεις στο θεμα διακοπων υπαρχουν. Τωρα που εισαι καλα κανονιστε τα Σαββατοκυριακα μικρες εκδρομουλες εστω και μονοημερες. Εαν οι δικοι σου εχουν σπιτι στο χωριο εκμεταλευτειτε το .Εγω παντως χαρηκα περισσοτερο με το θεμα της υγειας σου και δεν περιμενα να ξαναγυρισεις παλι με θεμα πεθερικων.

Εγώ πάλι πιστεύω πως η πεθερά σου Στέλλα μου, είναι κι εκείνη θύμα. Δεν είναι ότι δε σε θέλει επειδή πήρες το γιό της, αλλά γιατί μόνο αυτόν είχε. Με εκείνη, μόνο, θέλεις επαφές;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Είτε μαζί τους πας είτε σας παραχωρήσουν το σπίτι ξινό θα σας το βγάλουν. Τους κόβω κιόλας την δεύτερη μέρα των διακοπών σας να σκάνε μύτη για να περάσετε το υπόλοιπο μαζί. Κι εκεί τι θα κάνεις, θα τους διώξεις από το σπίτι τους;

Εγώ ξέρω ότι διακοπές πάμε για να χαλαρώσουμε. Αν είναι να πάω διακοπές και να γυρίσω πιο τσιτωμένη τότε άστο καλύτερα. Κάθομαι και στην πόλη, ψήνομαι, τσιτώνομαι αλλά φταίω εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη για την απόφαση που πήρα. Σε βλέπω όταν επιστρέψεις να μας λες κι άλλα τέρατα. Άκου να λείπει το παιδί από την κούνια..θα της είχα πάρει το χέρι από το ώμο.

ΥΓ. Χάρηκα πολύ για την εξέλιξη της υγείας σου κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

ο μονος λογος που επανηλθα στο θεμα ειναι γιατι το εχω παλι μπροστα μου

ηδη περασα το πρωτο ΣΚ φαγωμαρας, θα παμε, δε θα παμε, θα παρουν μονο τα παιδια κλπ

δεν εχω κανενα λογο ουτε να κλωθογυριζω ουτε να κουραζω κανεναν

και ο λογος που επαναλαμβανω την ουσια του θεματος ειναι γιατι πολλοι δεν εχουν διαβασειτα αλλα ποστ

δεν θελω κανενος το σπιτι και ουτε πηγα ποτε στη ζωη μου σε εξοχικο- δεν ειχαμε

και πιστευω οτι ειναι ντροπη να ζητας απο καποιον το σπιτι του- το ειχα πει σε αλλο ποατ εχουν τον μπαξε τους, τη συνταξουλα τους, και στο κατω κατω θα δουμε κι ενα πιατο φαι ετοιμο που λεει ο λογος δεν εινα εκει το θεμα

δεν ειμαι ανθρωπος που θα εβγαζα καποιον απ το σπιτι του μα που να ηταν η μανα μου...

το ξεκαθαρισα αυτο???

επισης δε μενω αθηνα και δεν ξερω που ειναι η κινεττα.......

εδω που μενουμε ειναι ηδη εξοχη ειμαστε σε ενα υπεροχο προαστιο με βουνα, φυση και τελειο περιβαλλον

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.....

και εγω ειμαι στη μεση

ερχεται ο παππους "πες το μπαμπα να σε φερει στη θαλασσα, αντε πες, πες,πες...¨

πολυ θελει το 4χρονο>>>>ολη τη βδομαδα περιμενει να παει....

μονο του ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ

αρα????τι κανω η μανα???

δεν περιμενα οτι θα φανω κολλημενη με την πεθερα, και ειλικρινα μπορει να μην ξαναγραψω και καθολου αφου ετσι φαινεται ο γραπτος μου λογος

απλα εναν ολοκληρο χειμωνα καταταλαιπωρησα τους ανθρωπους γυρω μου με την ακινησια μου και τα παιδια μου δε βγηκαν απο το σπιτι σχεδον καθολου και ο αντρας μου δεν πηρε ανασα ειχε κι εμενα ειχε και το σπιτι και τα παιδια

και τα πεθερικα ψιλοβοηθησαν να κανουν χαρτια, να κρατανε το ενα παιδι οταν ημουν νοσοκομειο, εγω σε ολους αυτους τους ανθρωπους που ολο το χειμωνα τους εχωσα, χρωσταω...ετσι το βλεπω....

και δε θελω να κανω το καλο παιδι, εξαλλου γι αυτους καλο παιδι δε θα γινω ποτε και δε με νιαζει κιολας...

απλα μολις πηρα ανασα και δεν ξερω ποιον να πρωτοευχαριστησω.....εκαναν ολοι τοση υπομονη τοσο καιρο για μενα.

παιδια δεν ξερω, ειλικρινα νομιζω οτι δινω πολυ λαθος εικονακαι μακαρι να με ξερατε για να καταλαβαινατε οτι δεν ειμαι η Μαρθα Βουρτση......

Εγώ πάλι πιστεύω πως η πεθερά σου Στέλλα μου, είναι κι εκείνη θύμα. Δεν είναι ότι δε σε θέλει επειδή πήρες το γιό της, αλλά γιατί μόνο αυτόν είχε. Με εκείνη, μόνο, θέλεις επαφές;

δεν εχει μονο αυτον εχει κι αλλο γιο ελευθερο και αντρα και ειναι 58 ετων

Είτε μαζί τους πας είτε σας παραχωρήσουν το σπίτι ξινό θα σας το βγάλουν. Τους κόβω κιόλας την δεύτερη μέρα των διακοπών σας να σκάνε μύτη για να περάσετε το υπόλοιπο μαζί. Κι εκεί τι θα κάνεις, θα τους διώξεις από το σπίτι τους;

αυτο εχει ηδη γινει 2 χρονιες ηρθαν τη 2η μερα

ε καλά μην υπερβάλουμε, τόσα παιδάκια που δεν εχουν επιλογές τι παθαίνουν που μενουν στην πολη, κι εμείς εδώ θα είμαστε, αν αυτό σου δίνει κουράγιο :)

το να πειτε στα πεθερικά σου να σας παραχωρήσουν το σπίτι τους, συγνώμη αλλά δε μου φαινεται σωστό, αν θελουν από μόνοι τους να σας το δωσουν ΟΚ, αλλά όχι να το ζητήσετε -απ' τη στιγμή κιόλας που ο άντρας σου δεν εχει/θέλει και πολλά πολλά μαζί τους-

εκεινοι ειναι που λενε ολη τη χρονια

"να πατε οποτε θελετε, εχετε κλειδια, να πατε σπιτι σας ειναι και να περασετε καλα"

και μολις πουμε να παμε.....τσουπ!

εμενα δε με ενδιαφερει κανενος το σπιτι καλη μου

να μην ξεσηκωνουν τα μωρα.....

Στελλα, αυτο λεγεται εμμονη! Επανερχεσαι στο θεμα των πεθερικων σου ξανα και ξανα, λες κι αυτο σου προκαλει ευχαριστηση! Αντι να χαρεις με το θεμα της υγειας σου "κλωθογυριζεις" τα ιδια πραγματα. Αν ο αντρας σου αδικηθηκε στα παιδικα του χρονια αυτο αφορα εκεινον, μπορει να ειναι ετσι μπορει και οχι. Λυσεις στο θεμα διακοπων υπαρχουν. Τωρα που εισαι καλα κανονιστε τα Σαββατοκυριακα μικρες εκδρομουλες εστω και μονοημερες. Εαν οι δικοι σου εχουν σπιτι στο χωριο εκμεταλευτειτε το .Εγω παντως χαρηκα περισσοτερο με το θεμα της υγειας σου και δεν περιμενα να ξαναγυρισεις παλι με θεμα πεθερικων.

συγνωμη αν σε κουρασα αλλα για μενα ειναι σοβαρο το θεμα

Εγω δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πας να τους δεις.....γιατι ειναι τα εγγονια στην μεση? ή γιατι ειναι το εξοχικο που το θες αδειο απο δαυτους να κανετε διακοπες? Γιατι εγω αυτο εκλαμβανω απο εσενα.....γνωμη μου. Κατσε στην Αθηνα και πηγαινε τα παιδια για μπανιο στην Κινεττα.......και ασε και τους παππουδες ησυχους και τον αντρα σου πιο ησυχο ακομα......

τι να λιμπιστω απο το εξοχικο τους καλε?? εχεις παει Ασπροβαλτα???

μες τη λιγδα ειναι η θαλασσα χυνεται μεσα ολο το ποταμι το βλεπεις!!!!

ορεξη ειχα..να σκαω χωρις ερ κοντισιον, να μη μπορω ουτε να κατσω οπως θελω

αλλα αμα καθε βδομαδα κλαινε στην πορτα σου και σε παρακαλανε

και ακουσα και το ωραιο επειδη με βοηθησαν το χειμωνα με το νοσοκομειο

"οι γονεις δεν ειναι μονο οταν τους εχουμε αναγκη, παντα πρεπει να τους δινουμε χαρα"

χαρα= εγγονια

αρα????