Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανακαινηση-Ιδεες! Βοηθεια

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Ο αντρας αποφασισε να παμε στο πατρικο του στο χωριο γιατι πλεον δεν μας "βγαζει" να πληρωνουμε νοικι. Το θεμα ειναι πως το συγκεκριμενο σπιτι ειναι πραγματικα παρατημενο και θελει ανακαινηση αλλα εχω κολλησει. Σαφως και το μεγαλυτερο μερος αυτης θα γινει με προσωπικη εργασια αλλα για καποια θεματα θελω γνωμες, οπως αλουμινια που χρειαζονται να αλλαχτουν, ποια ειναι τα οικονομικοτερα? Πορτα ασφαλειας? Κουζινα? Μπανιο? Γιατι κοιταξα στο ιντερνετ και ειδα κατι τιμες τσιμπημενες.

Αυτα για αρχη μολις ξαναπαμε στο σπιτι θα βγαλω φωτογραφιες να τις ανεβασω για να μου δωσετε ιδεες για διακοσμηση και χρωματα και γενικως ιδεες γιατι τα σκεφτομαι ολα μαζι και εκτος του οτι εχω πελαγωσει δεν ξερω απο που να αρχισω.

Διαφημίσεις

3 φωτογραφιες τραβηξα μονο τις υπολοιπες την επομενη φορα.

Αυτη ειναι η θεα απο το σπιτι

dsc03408f.jpg

Το σαλονι

dsc03413e.jpg

Η κουζινα

dsc03410ys.jpg

Οι 2 πρωτες φωτο ειναι 3 ενωμενες για να δειτε ολο τον χωρο.

Πως θα το κανω αυτο σπιτι δεν ξερω....

Καλημέρα! Με το καλό να φτιάξετε το σπίτι σας!

Από μία πρώτη ματιά αυτό που θα έκανα εγώ όσο αφορά τους χρωματισμούς, θα έφερνα το έξω μέσα. Τα απίστευτα χρώματα της φύσης βοηθούν πολύ στην διακόσμηση εξοχικών κατοικιών. Αυτό δεν λειτουργεί μόνο για τα χρώματα των τοίχων, αλλά και στα έπιπλα, στα ριχτάρια στις κουρτίνες κλπ. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να κάνεις και ριζικές αλλαγές. Η αντικατάσταση κουφωμάτων θα είναι ίσως η ακριβότερη εργασία μιας και είναι ξύλινα. Με ένα καλό τρίψιμο στα πατώματα και γέμισμα όπου χρειάζεται, ίσως ένα καλό «συμμάζεμα/διαμόρφωση» στη κουζίνα (πλακάκια-ντουλάπια-ηλ. συσκ.). Θέλει μεγάλη προσοχή στη διάταξη των επίπλων για να δώσεις στους χώρους σου σωστή λειτουργικότητα και άνεση. Και μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μαζί. Καλή συνέχεια και ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την βοηθεια σου. Εχω ενα θεματακι με την διακοσμηση, δηλαδη δεν το "χω" καθολου :P

Παντως σκεφτηκα στον τοιχο του σαλονιου στη μερια που βρισκεται ο καναπες να τον βαψω κοκκινο με τεχνοτροπια, τους υπολοιπους ασπρους.

Τα 3 δωματια εχουν ξυλινο πατωμα (θα βαλω φωτογραφιες αυριο αν προλαβω) νομιζω κυπαρρισι αλλα δεν ειναι βερνικωμενο και ειναι αρκετα χρονοβορο να γινει κατι τετοιο. Σκεφτηκαμε την λυση laminate αλλα ψαχνουμε μια φθηνη λυση.

Ξερετε κατι?

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την βοηθεια σου. Εχω ενα θεματακι με την διακοσμηση, δηλαδη δεν το "χω" καθολου :P

υπαρχουν πολλα site διακοσμησης,ενα απο αυτα ειναι το rdeco.Το χαζευω συχνα,εχει πολυ ωραιες ιδεες.Μπορεις να στειλεις κι εκει τις φωτογραφιες σου κι η Ευα( η αρχιτεκτονας που εχει το ιστολογιο) θα σου δωσει ιδεες.Ψαξτο λιγακι εδω: http://www.rdeco.gr. Ειναι δωρεαν,εχει ομως κι αλλη μια σελιδα που σου βγαζει ολοκληρωμενη μελετη με χρεωση

Διαφημίσεις

υπαρχουν πολλα site διακοσμησης,ενα απο αυτα ειναι το rdeco.Το χαζευω συχνα,εχει πολυ ωραιες ιδεες.Μπορεις να στειλεις κι εκει τις φωτογραφιες σου κι η Ευα( η αρχιτεκτονας που εχει το ιστολογιο) θα σου δωσει ιδεες.Ψαξτο λιγακι εδω: http://www.rdeco.gr. Ειναι δωρεαν,εχει ομως κι αλλη μια σελιδα που σου βγαζει ολοκληρωμενη μελετη με χρεωση

Ευχαριστω παρα πολυ κι εσενα κοπελα μου για την βοηθεια σου"!!!!:-D

Σωσωκα εχουμε το ιδιο πατωμα στην κουζινα...δεν ξερω για'σενα αλλα εγω θελω να το αλλαξω!!!

το σπιτι ειναι μεγαλο οποτε μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα αν και εδω στην Κερκυρα δεν εχουμε πολλα μαγαζια αλλα με λιγο ψαξιμο ολα θα γινουν!!!

σε ποια περιοχη ειναι το σπιτι???(καλα εε φοβερη θεα!!)

αν μπορω να σε βοηθεισω καπου πολυ ευχαριστως!!(ξερεις για κανενα μαστορα,καποια μαγαζια ....!!)

αντε με το καλο η ανακαινηση(τυχερουλα!!)

apHGp3.png

Σωσωκα εχουμε το ιδιο πατωμα στην κουζινα...δεν ξερω για'σενα αλλα εγω θελω να το αλλαξω!!!

το σπιτι ειναι μεγαλο οποτε μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα αν και εδω στην Κερκυρα δεν εχουμε πολλα μαγαζια αλλα με λιγο ψαξιμο ολα θα γινουν!!!

σε ποια περιοχη ειναι το σπιτι???(καλα εε φοβερη θεα!!)

αν μπορω να σε βοηθεισω καπου πολυ ευχαριστως!!(ξερεις για κανενα μαστορα,καποια μαγαζια ....!!)

αντε με το καλο η ανακαινηση(τυχερουλα!!)

Στο Νησσακι Ρια μου!

Σε ευχαριστω πολυ! Ξερεις κοιταμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε απο προσωπικη εργασια γιατι δεν μας περισσευουν να πληρωσουμε και υλικα και μαστορες.

Το σπιτι θελει ολικη ανακαινηση αλλα δυστυχως δεδομενης της οικονομικης καταστασης κατι τετοιο ειναι αδυνατον για τωρα. Μικρομερεμετια προς το παρον.

Θα σου στειλω πμ να σε ρωτησω για κατι που ψαχνουμε!

Σε ευχαριστω πολυ:D

Διαφημίσεις