Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χοριακη σε εξωμητριο

Recommended Posts

τελευταια (κανονικη) περιοδος 12/5

εκτοτε μια αρνητικη χοριακη και πολλα αρνητικα τεστς....

ολο το μηνα, συχνες αιμορραγιες και χτες θετικο τεστ..

σημερινη χοριακη 47

ταυτοχρονα, πονος στην σαλπιγγα...

εχω ραντεβου το βραδυ με τη γιατρο μου

σε οσες ειχατε εξωμητριο, τι χοριακη σας εδινε?

Διαφημίσεις

μαλλον θα εχεις ηδη μιλησει με την γιατρο σου,αλλα υπαρχει μηπως η πιθανοτητα της καθυστερημενης συλληψης;;;

ευχομαι ολα να σου πανε καλα...

fBaep3.png

uwK7p3.png

τελευταια (κανονικη) περιοδος 12/5

εκτοτε μια αρνητικη χοριακη και πολλα αρνητικα τεστς....

ολο το μηνα, συχνες αιμορραγιες και χτες θετικο τεστ..

σημερινη χοριακη 47

ταυτοχρονα, πονος στην σαλπιγγα...

εχω ραντεβου το βραδυ με τη γιατρο μου

σε οσες ειχατε εξωμητριο, τι χοριακη σας εδινε?

καλησπερα καλη μου ,ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να ειναι καθηστερημενη συλληψη ,σε οτι αφορα το εξωμητριο ξερω οτι οι τιμες της χοριακις ειναι τρελες εχεις πολλες μοναδες ειχε μια φιλη 2μα και νομιζαν απο την χοριακι οτι ηταν εξωμητριο επειδει οι μοναδες ηταν τρελες ομως τελικα ειχε 2μα!αγαπακι να μπεις να μας πεις νεα σου !εως τοτε ηρεμια και μεσα απο την καρδια να σου πανε ολα τελεια!!!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Ναι φυστικακι μου και εγω αυτο εχω ακουσει για τα εξωμητρια , οτι κανουνε τρελλες χοριακες , μια χαρα ειναι η δικη σου και οντως ισως ειναι καθηστεριμενη συλληψη .

QRyOp2.png

δεν ειναι εξωμητριο ευτυχως....

ειναι ομως παλλινδρομη.. ευτυχως το ενδομητριο ηταν καθαρο, αρα μαλλον εχει καθαρισει απο μονο του..

το 47 ειναι πολυ χαμηλο για μενα που ειχα τελευταια περιοδο 15/5..

πρεπει ομως να μηδενισει.... θα το παρακολουθω

Διαφημίσεις

φις να σου ευχηθω να πανε ολα καλα:)

εντιτ ουπς μαζι γραφαμε!!!!!

να σου ξαναευχηθω οποτε ολα καλα!!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

δεν ειναι εξωμητριο ευτυχως....

ειναι ομως παλλινδρομη.. ευτυχως το ενδομητριο ηταν καθαρο, αρα μαλλον εχει καθαρισει απο μονο του..

το 47 ειναι πολυ χαμηλο για μενα που ειχα τελευταια περιοδο 15/5..

πρεπει ομως να μηδενισει.... θα το παρακολουθω

καλο μου λυπαμαι πολυ !ελπιζω την επομενη φορα να σου πανε ολα τελεια !!φιλακια πολλα !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Φιστικάκι, ευτυχώς που δεν είναι εξωμήτριο! Ελπίζω τουλάχιστον η επόμενη φορά να είναι πιο τυχερή.....

Ενημερωτικά μόνο θα πω, επειδή έχω περάσει από εξωμήτριο, ότι οι πληροφορίες που έδωσαν τα άλλα κορίτσια δεν είναι σωστες....Το εξωμήτριο δεν έχει τρελή άνοδο, μπορέι να διπλασιαστεί η τιμή μεν ( σπάνια) αλλά άνοδος τρελή δεν υπάρχει. Απλά ανεβαίνει η χοριακή με πολύ αργούς ρυθμούς και κάποια στιγμή ο γιατρός διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει τίποτα στη μήτρα!

Να φαβταστείτε πως εμένα η τελευταία περίοδος ήταν 14/5/09 και όταν έκανα την πρώτη χοριακή στις 1/7/09 ( βλέπετε δεν έκανα νωρίτερα γιατί είχα αδιαθετήσει!!!) ήταν μόνο 930 μονάδες....Ανέβαινε μεν, αλλά όχι πολύ. Δεν ξέρω να πω περισσότερα, γιατί, επαναλαμβανω, δεν το παρακολούθησα από την αρχή της καθυστέρησης το ζήτημα, αφού νόμισα πως αδιαθέτησα. Πάντως με άλλα κορίτσια που μίλησα, αυτό συμβαίνει.

Ενημερωτικά σας τα λέω. Ευχομαι να μην τύχει σε καμία κοπέλα αυτό που έτυχε σε πολλές από εμάς.....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

φυστικάκι μου λυπαμαι για την παλλινδρομη αλλα δεν σου κρυβω μπροστα στο εξωμήτριο που εγραψες στην αρχή ειπα παλι καλα ...ξερω οτι δεν ειναι καθόλου ευχαριστο αλλα δυστυχως δεν ειναι στο χέρι μας ..ευχομαι να πανε ολα καλα την επόμενη φορα και να ερθει ενα ζουζουνακι ακομα τοσο ησυχο οσο ειναι η μικρή σου ...για να σε κανει να τα ξεχάσεις ολα!

Διαφημίσεις

Κρίμα βρε κοριτσάκι μου... τώρα το είδα αυτό και πολύ στεναχωρέθηκα... άντε μωρέ, κρίμααα... :cry::cry::cry:

Σου εύχομαι να μείνεις πολύ σύντομα πάλι έγγυος και να χαρίσεις στην φυστίκω σου ένα ζουζούνι να παίζει (ωχ ωχ ωχ...)

Φιλάκια φυστικούλα μου... σε σκέφτομαι. Κουράγιο έ?

Big hug ((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

• 1 month later...

geia sa s tha ithela na sas rotiso mipos kserete kati na mou peite i proti mou xoriaki itan 20,1 meta apo 4 meres 36,1 o giatros mou mou eipe na ksanakano se 2 meres k enas allos giatros pou rotisa mou eipe oti mallon einai eksomitrio