Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ειμαι 37+6 και πριν απο λιγο πηγα για κατι δουλιτσες κοντα στο σπιτι και οση ωρα περπατουσα ειχα συνεχωσ πονακια χαμηλα στην κοιλια τα οποια μολισ γύρισα σπιτι και καθησα περασαν.επισης απο χτεσ το βραδυ θελω πολυ συχνα τουαλετα...εχει συμβει και σε αλλες?

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

συνηθησμενο μου ακουγετε δεν ειναι κατι ανυσηχητικο.εγω συνεχεια το παθαινα και τα ψιλοπονακια που οταν καθομουν περνουσαν και η συχνοουρια.και γραφω το παθαινα γιατι τωρα δεν κουνιεμε καθολου να κουραστω γιατι δεν μπορω.ειναι τοσο χαμηλα ο μπεμπης που νιωθω οτι θα μου βγει με τετοια πιεση και πηγαινω με ανοιχτα τα ποδια...μηπως γενναω εγω?

ημαστε για γελια...:rolleyes:

αυτα τα μωρακια μας μου φαινεται οτι μας εχουν παρει τον αερα!!!!!!!!!!!!απο τωρα εχουν το πανω χερι!!!!!!οταν λεω τουαλετα ομωσ δεν εννοω συχνοουρια.......

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

• 1 month later...

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Είμαι στην 30η εβδομάδα και εχω κάτι ενοχλήσεις σαν γουργουρισμα είναι χαμηλά στην κοιλιά. Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτές οι ενοχλήσεις?:rolleyes:

[ANAME=Μπουμπούκα!!!][/ANAME]

σαν γουργουρισμα;;; μπα εγω δεν ειχα κατι τετοιο,ουτε εχω ακουσει κατι παρομοιο! εγω ειχα χτυπηματακια ρυθμικα ...επισης χθες αυτο το καταλαβα οτι ειναι λοξιγκας..

ttd6a24.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε. Είμαι στην 30η εβδομάδα και εχω κάτι ενοχλήσεις σαν γουργουρισμα είναι χαμηλά στην κοιλιά. Μήπως γνωρίζετε τι είναι αυτές οι ενοχλήσεις?:rolleyes:

και εμένα κάποιες φορές μου το έχει κάνει. το μωράκι θα είναι πιστεύω

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Κι εγώ το έχω αυτό και νομίζω οτι είναι χεράκια που κουνιούνται. Εάν το μωρό σου είναι ανάποδα, δηλ. με το κεφάλι κάτω πιθανόν να είναι κι εσένα χεράκια. Είναι πιο απαλές οι κινήσεις και μήτρα κάπως πιο σκληρή εκεί κάτω και ίσως αυτό νιώθεις σαν γουργούρισμα.

Διαφημίσεις

koritsia geia sas kai egw to idio pathainw......eimai 36+5 kai niothw polla ponakia otan perpatw.....kai eidika to vrady niothw san na mpoukwnw apo katw kai niothhw ai egw oti thelw toualeta...(oxi syxnoouria)to mwraki mou einai me to kefalaki katw....kati mou leei oti tha genisw poio nwris ...den xerw giati...kanonika o giatros mou exei pei apo 23 aygoustou mexri 3 sempemvrh!!!!!!!gia na doume........

koritsia geia sas kai egw to idio pathainw......eimai 36+5 kai niothw polla ponakia otan perpatw.....kai eidika to vrady niothw san na mpoukwnw apo katw kai niothhw ai egw oti thelw toualeta...(oxi syxnoouria)to mwraki mou einai me to kefalaki katw....kati mou leei oti tha genisw poio nwris ...den xerw giati...kanonika o giatros mou exei pei apo 23 aygoustou mexri 3 sempemvrh!!!!!!!gia na doume........

αυτο το μπουκωμα που λετε,το νιωθω και γω,αλλα λιγο πιο κατω απο την κοιλια....σαν μπουκωμακαι βαροσ...ειδικα αν κουραζομαι λιγο παραπανω,η τα βραδυα συνηθωσ που χαλαρωνω...αλλα ειμαι μονο 19 εβδομαδεσ και 3 μερεσ...τι ειναι αυτο????????:confused::confused::confused::confused:

dev000br___.png

ειναι για καλο τους;;για ποιο λογο δεν εχω αναρωτηθει ποτε!πες μου αν ξερεις!

Ο εμβρυϊκός λόξυγγας είναι ένδειξη καλής υγείας του εμβρύου. έτσι είχα διαβασει σε κάποιο site:-P

s0g0p2.png

5wRrp2.png

σοβαρα;;αυτο ειναι πολυ θετικο !ωραια τοτε!ευχαριστω για την πληροφορια!

οσον αφορα αυτο το μπουκωμα το εχω κ εγω ωρες-ωρες κ οταν κουραζομαι!κ εγω νιωθω οτι θα βγει πιο νωρις το νινι μου πιο νωρις δηλαδη απο την 40η εβδομαδα που εχω πητ 24-09 ...

ttd6a24.aspx

Διαφημίσεις

Τώρα δεν ξέρω αν θα πω κάτι τελείως άσχετο αλλά εμένα τα πονάκια χαμηλά μου φαίνεται ότι μπορεί να οφείλονται και σε κρύωμα της κοιλίτσας (ζεσταινόμαστε και βάζουμε air contition) που δικαιολογεί και την συχνή τουαλέτα. Εγώ πάντως όταν είμαι στο αυτοκίνητο σκάω πολύ και βάζω τέρμα το κλιματιστικό και τελικά ψιλοπονάει η κοιλιά μου χαμηλά αλλά μετά περνάει πάλι.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

σοβαρα;;αυτο ειναι πολυ θετικο !ωραια τοτε!ευχαριστω για την πληροφορια!

οσον αφορα αυτο το μπουκωμα το εχω κ εγω ωρες-ωρες κ οταν κουραζομαι!κ εγω νιωθω οτι θα βγει πιο νωρις το νινι μου πιο νωρις δηλαδη απο την 40η εβδομαδα που εχω πητ 24-09 ...

Έτσι είχα διαβάσει.:-D

αν καταλαβαίνεις λέει κάτι σαν φτέρνισμα απ' την άλλη έλεγε δεν είναι καλό...:cry:

τώρα τι να πεις;

s0g0p2.png

5wRrp2.png

κοριτσια κι εγώ χτες είχα πονους από 'κάτω' και χαμηλά στην κοιλιά (μόνο στο περπάτημα). Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πρόωρες συσπάσεις και μου έδωσε yutopar τρεις φορές την ημέρα... Να ενημερώσετε τους γιατρούς σας...

xp3Xp3.png

κοριτσια κι εγώ χτες είχα πονους από 'κάτω' και χαμηλά στην κοιλιά (μόνο στο περπάτημα). Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πρόωρες συσπάσεις και μου έδωσε yutopar τρεις φορές την ημέρα... Να ενημερώσετε τους γιατρούς σας...

Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! Εγώ νόμιζα ότι οι συσπάσεις είναι τα πετρώματα στην κοιλιά, που προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ (και δες τις εβδομάδες μου..). Πονάκια χαμηλά όμως νιώθω πού και πού, άρα μάλλον κάνω συσπάσεις που θα έπρεπε στη φάση που είμαι. Και είχα ανησυχήσει ότι κοιμάται το σύστημα!

Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! Εγώ νόμιζα ότι οι συσπάσεις είναι τα πετρώματα στην κοιλιά, που προσωπικά δεν έχω νιώσει ποτέ (και δες τις εβδομάδες μου..). Πονάκια χαμηλά όμως νιώθω πού και πού, άρα μάλλον κάνω συσπάσεις που θα έπρεπε στη φάση που είμαι. Και είχα ανησυχήσει ότι κοιμάται το σύστημα!

Nαι και εγω ετσι νόμιζα!!!! Και ρωταγα συνεχως για αυτα τα πετρωματα !!! Τελικά δεν είναι απαραιτητο να πετρωνει η κοιλιά! Αντε με το καλο! Ελπιζω να καταφερω κι εγω να φτασω τις εβδομάδες σου !!!:)

xp3Xp3.png