Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ...

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!Εδώ και λίγες μέρες νιώθω συνέχεια βάρος χαμηλά και ιτο βράδια. Είμαι στη μέση του έκτου μήνα. Εσείς νιώθατε βάρος?

Α, ο μπέμπης μου έχει γυρίσει και είναι και μπρούμυτα!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΝΑ...ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ..ΜΙΑ ΠΑΝΩ, ΜΙΑ ΚΑΤΩ!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ!!!ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΗ..ΕΝΤΑΣΗ, ΩΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΨΗΛΑ :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Και εγώ έχω κλωτσιές αρκετές και δυνατές και τις περισσότερες φορές ψηλά. Αυτό είναι που με ησυχάζει λίγο...Βάρος χαμηλά νιώθεις?

Εγώ μερικές φορές από το βάρος δυσκολεύομαι να περπατήσω..

ΝΙΩΘΩ ΒΑΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ, ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΟΛΥ!!ΤΙΣ ΠΕΡ\ΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΨΗΛΑ

4Z1vp3.png

κοριτσακι θα τη ρωτησω και γω σημερα γιαυτο..το παθαινω και γω και ιδιαιτερα οταν εχω μεινει αρκετα ορθια.΄.και μαλλον κουραζομαι..φαντασου προχτες ημουν σουπερ μαρκετ και μεπιασε τοσο δυνατα που κρατηθηκα απο το ραφι και σταματησα να περπαταω..μετα πηγα ξαπλωσα και περασε..τωρα δεν ξερω και γω...ο γιατρος τι σου ειχε πει προχτες????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

κοριτσακι θα τη ρωτησω και γω σημερα γιαυτο..το παθαινω και γω και ιδιαιτερα οταν εχω μεινει αρκετα ορθια.΄.και μαλλον κουραζομαι..φαντασου προχτες ημουν σουπερ μαρκετ και μεπιασε τοσο δυνατα που κρατηθηκα απο το ραφι και σταματησα να περπαταω..μετα πηγα ξαπλωσα και περασε..τωρα δεν ξερω και γω...ο γιατρος τι σου ειχε πει προχτες????

Ο γιατρός μου είπε ότι με πιέζει κάποιες φορές γιατί εκεί τώρα πια είναι το κεφαλάκι του. Βασικά τότε είχα πάει να δω μόνο αν είναι εντάξει το μπεμπέ μου γιατί είχα ανησυχήσει. Την Παρασκευή που έχω το κανονικό ραντεβού θα δούμε καλύτερα. Τα είχε βρει όμως όλα φυσικολογικά. Θα δούμε... :P

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ?

Ναι, ναι ο μπέμπης μας έχει ήδη γυρίσει!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό τα μωράκια να έχουν πάρει θέση από τώρα.

A, ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΛΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ :?:? ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ :shock:

4Z1vp3.png